Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mesi savainojums pēc vakardienas spēles nav saasinājies

Agris Suveizda

Mesi savainojums pēc vakardienas spēles nav saasinājies
Lionels Mesi uz rezervistu soliņa
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" savā mājaslapā apstiprināja, ka Lionela Mesi savainojums pēc iziešanas UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē nav saasinājies. Argentīnietis turpinās atlabšanas procesu, un paredzams, ka Mesi svētdien Saragosā tiks atpūtināts.

"Lionelam Mesi ceturtdien tika veiktas dažādas medicīniskās pārbaudes, lai noteiktu, vai labās kājas augšstilba savainojums nav saasinājies. Pārbaudes apstiprināja, ka savainojums nav pasliktinājies vai kā citādi izmainījies. Spēlētājs turpinās atlabšanas kursu, un viņa dalību nākamajām spēlēm noteiks atlabšanas progress," teikts "Barcelona" paziņojumā.

"Barcelona" uzbrukuma līderis augšstilba savainojumā iedzīvojās pirms deviņām dienām, kad pēc pirmā puslaika tika nomainīts Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā Parīzē (2:2). Vēl pirms vakardienas spēles nebija skaidrs, vai Mesi varēs doties laukumā, un Spānijas mediji pat vēstīja, ka ārsti ieteikuši Mesi izmantot tikai galējas nepieciešamības gadījumā.

Šāda nepieciešamība radās 50.minūtē, kad Mesi tautietis Havjers Pastore pēc Zlatana Ibrahimoviča piespēles pārspēja Viktoru Valdesu un atklāja rezultātu (1:0). Mesi nekavējoties tika dota zīme gatavoties iziešanai laukumā, un 62.minūtē Lionels nomainīja Fransesku Fabregasu. Tieši Mesi bija viens no galvenajiem izlīdzinājuma vārtu kaldinātājiem.

Neizšķirts 1:1 ļāva "Barcelona" iekļūt pusfinālā, kas notiks pēc divām nedēļām - tad Mesi jau vajadzētu būt gatavam spēlēt ar pilnu jaudu. Pusfinālu izloze notiks rīt. Mesi šosezon visos turnīros "Barcelona" rindās piedalījies 46 spēlēs, guvis 57 vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...

  +2 [+] [-]

, 2013-04-11 16:47, pirms 11 gadiem
Laimoni,veseļojies....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-04-11 17:39, pirms 11 gadiem
Kas attiecas uz Mesi, tad kārtējo reizi varējām novērtēt viņa nozīmi komandas spēlē. Viņā uznākšana laukumā deva papildus motivāciju, kura palīdzēja gūt tik ļoti nozīmīgos vārtus. Mesi nozīmi komandā nav iespējams pārvērtēt; viņš tiešām ir tieši tik labs.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-11 17:43, pirms 11 gadiem
cerams,ka Messi uz pusfināliem jau būs pilnīgi vesels,interesants fakts, ka Fabregasam tieši pēc spēles ar PSG piedzimusi meita.domāju,ka šāds notikums nevarēja neietekmēt viņa sniegumu laukumā,lai kāds profesionālis būtu,domas tomēr ir citur
P.S.Barcā kaut kāda bērnu epidēmija,neilgā laikā dēli piedzimuši gan Pedro,Messi,Valdesam un Viljam un te ar meita Fabregasam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-11 17:57, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: uz kaada pamata? tu doma,ka tu te esi VIP persona?
NAPOLEONA SINDROMS ACĪMREDZOT
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-11 18:11, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es jau cepos par pašu būtību. Katru dienu lasu veselu virkni aizvainojošu komentāru, bet ne visi tiek brīdināti, tad kur ir morāle? Visi ir vienlīdzīgi, bet daži ir vienlīdzīgāki? Ne jau es kādu aizvainoju ar savu komentāru, tikai pēc pāris glāzītēm biju emocionālāks nekā parasti, tas arī viss Jēga tiešām nav liela, tomēr esmu principiāls cilvēks.
Nav jēgas cepties, tur viss ir kā akmenī kalts un Vētra tiešām visu skatās pēc situācijas. Jo noteikumu kā tādu sportacentram nav vispār. Vismaz nav nekas sīki uzrakstīts. Tāpēc šis man ir kāds 5-6 profils.

     [+] [-]

, 2013-04-11 18:19, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Protams, ka neuzskatu. Tomēr ja mani var brīdināt par sajūsmas izsaucienu pēc "Borussia" uzvaras, kurā es pat nevienu neapvainoju, tad kāda jēga vispār no tiem noteikumiem, ja tie tiek interpretēti pa savam? Ja mani brīdinātu par kāda mātes aizvainošanu, tad es saprastu, bet ja mani brīdina par parastu izsaucienu, kādu šajā portālā ir tūkstošiem, tad jautājums ir, ar kuru galu tie admini vispār domā? Runa jau nav par mani, bet par sistēmu. Ja sistēmā redzu dubulto morāli, tad uztveru to personīgi visu Sporta centra lasītāju vārdā. Viss ir ļoti vienkārši
Tikai nevajag runat ka nevienu neapvainoji. varbuut turpmaak vnk paklusee un savus komentarus paturi pie sevis, nevis te suudzies par pelnitu bridinajumu!

  +1 [+] [-]

, 2013-04-11 18:19, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nav jēgas cepties, tur viss ir kā akmenī kalts un Vētra tiešām visu skatās pēc situācijas. Jo noteikumu kā tādu sportacentram nav vispār. Vismaz nav nekas sīki uzrakstīts. Tāpēc šis man ir kāds 5-6 profils.
Laikam jau Tev taisnība. 20 gadu vecumā būtu uzcepis pat kādu blogu, bet ar vecumu nāk prāts
Un Sporta centrā mani nekas vairs nepārsteidz. 5-6 profili izklausās diži, bet ne tik episki kā Mesiibesii, kura šķiet bijis vismaz pārdesmit profilu Man pašam šis ir tikai otrais profils + ir vēl viens, kuru praktiski neesmu izmantojis.

     [+] [-]

, 2013-04-11 18:23, pirms 11 gadiem
blondais18 rakstīja: Tikai nevajag runat ka nevienu neapvainoji. varbuut turpmaak vnk paklusee un savus komentarus paturi pie sevis, nevis te suudzies par pelnitu bridinajumu!
Tajā komentārā, par kuru tiku brīdināts, es tiešām nevienu neapvainoju...ja nu vienīgi Jāni Endzelīnu un manu latviešu valodas skolotāju Un savu ieteikumu vari ņemt vērā pats, jo Tavos komentāros jēga pat ar lupu nav atrodama
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-11 22:14, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: Par šo tavs brīdinājums pārvērtīsies banā
Pieļauju, ka Tu mums esi "banānu" karalis Grūti gan pateikt, kurš no "glory-hunters" Tu esi. Viens no maniem variantiem bija Mesiibessi. Ja man ir taisnība, tad ar īpašām prāta spējām Tu nekad neesi izcēlies

     [+] [-]

, 2013-04-11 22:16, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: cik saprotu skatījies Barsas spēli, ne Juves???
ai ai ai
Skatījos "Barcelona" spēli galvenokārt tāpēc, ka to rādīja pa TV un Zvejniekciemā (kur es tobrīd atrados) nets nav no tiem ātrākajiem. Pretējā gadījumā skatītos abas spēles. Lai nu kā, pēc pirmās spēles nebija arī īpaši lielas iedvesmas skatīties abu mīļāko klubu dueli, jo jau tad neredzēju nekādus variantus turīniešiem. Labāk nebojāt nervus un atbalstīt "Bayern" pusfinālā.

     [+] [-]

, 2013-04-11 22:22, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho nav Sporta centra VIP persona. Diskusija slēgta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-12 08:57, pirms 11 gadiem
General Franco rakstīja: oho izskatas ka esi noravies banu katra gadiena FCB era kritis ar Xavi aizieshanu un Inesta.... vini nav muzigi
Banu es neesmu norāvies, ja nu vienīgi zaudēju loterijā Par "Barcas" ēras krišanu pāragri runāt, jo šobrīd tās sirds ir Mesi, bet Čavi un Injestu ir iespējams nomainīt, tāpat kā "Real" jau n-tos gadus ir mainījusi pat veselus sastāvus, bet kā nav zemāk par otro vietu tā nav Tātad varam secināt, ka tās ir Tavas kvēlākās cerības, nevis prognozes

     [+] [-]

, 2013-04-12 09:00, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: Hose tu mani nebeidz pārsteigt ar saviem analītiķu metodēm...
Tu manī un Messiibesii saskati līdzību??? Vauuu tas man ir kas jauns
Ieteiktu tev palasīt manus komentus cītīgāk un tad smagi padomā vai es atbilstu tam pāķim ...
Līdzība patiešām ir. Neesmu kādu laiciņu to kadru manījis, arī atpazīt zem kāda cita lietotājvārda nav izdevies, tāpēc mans variants bija, ka Tu varētu būt nedaudz paaudzies Mesiibesii Prāta Tev ir nedaudz vairāk, tikai jēgas no Taviem komentāriem nav īpaši vairāk...varbūt esi viņa vecākais brālis?

     [+] [-]

, 2013-04-12 09:48, pirms 11 gadiem
General Franco rakstīja: oho izskatas ka esi noravies banu katra gadiena FCB era kritis ar Xavi aizieshanu un Inesta.... vini nav muzigi
tev nāksies krietni ilgi gaidīt,Xavi vēl iekšā kādas divas trīs sezonas,Iniestam tikai cik tur 28 vai 29 gadi,tikai tagad produktīvākais vecums,visām pārējām komandas zvaigznēm,izņemot Vilju un Pujolu,ap 25,plus vēl uz soliņa vairāki ļoti perspektīvi jaunieši,par kuriem siekalojas visi lielākie klubi,drīzāk tam pašam Real jāsāk domāt kā noturēt savu līmeni,Alonso paziņojis,ka iet prom, Mauriņjo ar izskatās ka kravās koferus(un zinot,kas notiek ar viņa vadītajām komandām pēc viņa aiziešanas),mazums kādu vēl līdzi paraus, Ronaldo ar vēl domā pagarināt līgumu vai nē,par Ikeru laikam jau visi piemirsuši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-12 12:38, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: Tad kāda tā līdzība ir??? Tas, ka es pēdējajā laikā tevi šeit esmu nolicis pie vietas liek tev domāt ka esmu messibessii??
Drīz jau tu visus, kas tev uzbrauc pa tēmu sāksi saukāk par messiibessii???
Tu kādu šeit esi nolicis pie vietas tikai savās iedomās. Tur jau tā lieta, ka tu biežāk nerunā par tēmu, nekā runā. Diez vai atrastos daudzi, kuri labprāt diskutētu ar Tevi, ja nu vienīgi atbildot uz Tavām provokācijām. Ja Tev vēl būtu kaut cik sakarīgs viedoklis, tad vēl neko neteiktu, bet pagaidām vienīgie komentāri Tavā virzienā ir ar lūgumu pievērt pāksti, jo citādus es neesmu manījis. Citēju: "Tavi teksti neizmanīs pat gravitāciju"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-12 12:57, pirms 11 gadiem
Nilam taisnība. Domāju, ka Šabi Alonso nav mazāk nozīmīgs "Real" komandai kā tas pats Čavi, turklāt "Real" aizstājējs visdrīzāk būtu jāpērk, vai arī jādomā kādi citi varianti, bet "Barcelona" ir pietiekami labi pašu akadēmijas audzēkņi, kuri tikai jāintegrē lielajā komandā un lieta darīta. Tādi klubi kā "Real" un "Barcelona" nekur nepazūd, tas ir fakts.

     [+] [-]

, 2013-04-12 13:00, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: Savās iedomās??? Lai arī kā tev tas nepatīk un nevari to pieņemt, bet tā bija!
Un es biežāk runāju ne par tēmu??Kurš to būtu teicis? Pats te bieži piedrazo rakstus ar saviem murgiem
Un protams, tu jau kā lielais diskutētājs neko citu neproti kā tikai nomētāt citus ar nepamatotiem apvainojumiem! Kad vairs tev nav ko teikt, tad jāķeras pie pēdējā salmiņa!
Kas tad tur bija? Atrod kādu kļūdu vai nepilnību un uzpūt no mušas ziloni kā pēc "Borussia" spēles? Ja tā, tad Tu tiešām kaut ko vari pierādīt tikai pats sev, jo nevienam citam neinteresē, ar ko Tu savā sapņu pasaulītē nodarbojies Vari turpināt tādā pat garā, tikai neceri, ka kāds Tevi ņems par pilnu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-12 13:02, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: bla bla bla...
Tieši tas, par ko es runāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-12 13:11, pirms 11 gadiem
Iespējams, atkārtošos, bet kāds ir "Barcelona" fanu svaigākais viedoklis par potenciālo Čavi aizstājēju? Varbūt tas varētu būt Tjago Alkantara? Vai tomēr pamēģināt iedot spēles grožus Fabregasa rokās? Citi varianti?

     [+] [-]

, 2013-04-12 13:12, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: bla bla bla...
F.L. savā tēlā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja