Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Mesi pacēla "Barcelona" pārliecību"

Andrejs Siliņš

Ančeloti: "Mesi pacēla "Barcelona" pārliecību"
Deivids Bekhems un Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

"Uznākot laukumā, Mesi pacēla "Barcelona" pārliecību. Pat ja viņš nav gatavs par 100%, viņš ir fantastisks spēlētājs. Kad viņš uznāca laukumā, pretinieki atslēdza spēli," pēc neizšķirta (1:1) pret "Barcelona" un izstāšanās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā sacīja "Paris Saint Germain" (PSG) galvenais treneris Karlo Ančeloti.

"PSG ir lieliska komanda - tiešām ekselenta," pēc mača pretiniekus slavēja "Barcelona" pussargs Andress Injesta. "Viņiem ir spēlētāji ar lielu pieredzi, spēlētāji ar ļoti labu tehniku. Zinājām, ka būs grūti un nācās arī nedaudz ciest, lai tiktu tālāk. Bet Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret tik spēcīgu komandu kā PSG tas ir pilnīgi normāli. Spriedze bija augsta līdz pat beigām, bet mēs sasniedzām to, ko vēlējāmies. Šāda tipa spēlēs svarīga ir pacietība. Vēlējāmies gūt vārtus, jo zinājām, ka tad viņiem vajadzēs divus. Varbūt mums vajadzēja kontrolēt spēli nedaudz vairāk."

Injestas komplimentus saņēma arī izšķirošo vārtu autors Pedro Rodrigess: "Pedro vienmēr gūst vārtus, jo viņš ir labs uzbrukumu noslēdzējs - pat neraugoties uz gūtajiem vārtiem, viņš šodien aizvadīja labu maču. Visa komanda nospēlējām pietiekami labi, lai pelnītu būt pusfinālā. Tajā visas pārējās trīs komandas ir ļoti spēcīgas un spēlē labu futbolu. Neskatoties uz to, pret ko spēlēsim tālāk, darīsim visu, lai tiktu finālā."

Pedro Rodrigess atcerējās zelta vārtu gūšanas mirkli: "Redzēju, ka Davids Vilja kontrolēja bumbu. Viņš bija ar muguru pret vārtiem, bet es ar seju, tāpēc redzēju brīvu vietu vārtsargam pa kreisi. Centos sist ļoti spēcīgi, jo visapkārt bija spēlētāji, un beigu beigās sanāca labi. Dabiski, ka esmu priecīgs par vārtiem, bet pats galvenais ir tas, ka komanda tika pusfinālā. Tas, ka PSG izvirzījās vadībā, sarežģīja visu. Nopelnījām neizšķirtu, jo spēlējām labi, spēlējām ar galvu, un tas mūs ieveda finālā. PSG ir teicama komanda. Iespējams, joprojām pārbūves stadijā, bet viņiem ir brīnišķīgi spēlētāji. Pusfinālā jebkurš pretinieks būs spēcīgs."

Arī "Barcelona" galvenā trenera asistents Džordi Roura slavēja PSG, kā arī atklāja: "Mums bija vienošanās ar Lionelu Mesi un to jau izmēģinājām treniņos. Viņš ir tik svarīgs spēlētājs un viņa klātbūtne pierādīja savu vērtību. Viņš nodemonstrēja savas ambīcijas un izsalkumu."

PSG galvenais treneris Karlo Ančeloti atzina, ka komanda paveikusi maksimumu, uz ko bija spējīga: "Ir gan nožēla, gan lepnums. Komanda parādīja kvalitatīvu sniegumu, raksturu, drošsirdību. Aizsargājāmies labi un, kad tikām pie bumbas, labi darbojāmies uzbrukumā. Kopumā gan esmu sarūgtināts. Gribējām spēlēt atklātu futbolu un uzbrukt. Negribējām iesēsties aizsardzībā, kā to dara visas citas komandas, spēlējot šeit. Tas bija svarīgi, lai radītu "Barsai" problēmas."

"Uznākot laukumā, Mesi pacēla "Barcelona" pārliecību. Pat ja viņš nav gatavs par 100%, viņš ir fantastisks spēlētājs. Kad viņš uznāca laukumā, pretinieki atslēdza spēli. Mums bija divas vai trīs labas iespējas pirmajā puslaikā. Otrajā puslaikā guvām vārtus un bija vēl dažas iespējas. Spēlējot nedaudz efektīvāk, mēs varējām tikt tālāk. Pusfinālos spāņu komandas ir pieredzējušākas, bet vācieši ir fiziski spēcīgi."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-11 11:41, pirms 11 gadiem
viens vīrs iznāca laukumā un viss kardināli mainijās.

  +3 [+] [-]

, 2013-04-11 12:00, pirms 11 gadiem
Pēc Mesi uznākšanas Barsa redzami ielika nākamājā ātrumā, spēle kļuva skatāmāka ar daudzām nestandarta kombinācijām. Mesi ātrāku atveseļošanos!

  -2 [+] [-]

, 2013-04-11 12:39, pirms 11 gadiem
bāc es iemigu kaut kur uz 50 minūti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-11 14:18, pirms 11 gadiem
Jā -MeSSSSSSSSSĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪ!!!!!!!!! paldies viņam un ,jo toto būtu es iznīcināts

  -1 [+] [-]

, 2013-04-11 15:08, pirms 11 gadiem
nē nu tas ir psc, visi tik runā messi, messi, messi, b** nevienā sporta portāla virsrakstā nav rakstīts, ka Pedro iesita vārtus, kuri iecēla barsu 1/2 finālā

     [+] [-]

, 2013-04-11 16:03, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: nē nu tas ir psc, visi tik runā messi, messi, messi, b** nevienā sporta portāla virsrakstā nav rakstīts, ka Pedro iesita vārtus, kuri iecēla barsu 1/2 finālā
Jo kamēr Messi sēdēja uz soliņa barsa bija bezzobaina un impotenta, pat barsas labākais elements "piespēles" bija katastrofāli neprecīzas un diezgan bieži. Messi iznāca un komanda pilnībā izmainījās, vakar barsa bez Messi izskatījās kā auto bez akumolātora.

     [+] [-]

, 2013-04-11 17:44, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: nē nu tas ir psc, visi tik runā messi, messi, messi, b** nevienā sporta portāla virsrakstā nav rakstīts, ka Pedro iesita vārtus, kuri iecēla barsu 1/2 finālā
Bet tieši Mesi bija tas, kurš uzvilka vairākus spēlētājus uz sevis un iedeva lielisku piespēli Viljam, kurš savukārt tik pat lieliskā manierē piespēlēja Pedro.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-11 22:51, pirms 11 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Jo kamēr Messi sēdēja uz soliņa barsa bija bezzobaina un impotenta, pat barsas labākais elements "piespēles" bija katastrofāli neprecīzas un diezgan bieži. Messi iznāca un komanda pilnībā izmainījās, vakar barsa bez Messi izskatījās kā auto bez akumolātora.
Un real madride izskatas ka mesls uz kocinja ar vai bez kristiines.