Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins nāk laukumā uz maiņu Cīrihes zaudējumā "Basel"

Rolands Eliņš

Vaņins nāk laukumā uz maiņu Cīrihes zaudējumā "Basel"
Andris Vaņins. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas futbolistu Andra Vaņina un Roberta Uldriķa pārstāvētās komandas šodien aizvadīja spēles Šveices Superlīgā.

Roberts Uldriķis Šveices čempionātā palika rezervē „Sion” sastāvā, kamēr viņa komanda spēlēja neizšķirti 2:2 pret „Lugano”. Uldriķa komanda izvirzījās vadībā pašā spēles sākumā, bet vēlāk nokļuva iedzinējos 1:2, ko 73. minūtē laboja brazīliešu pussargs Adrjans. „Sion” šī ir ceturtā nezaudētā spēle pēc kārtas un komanda ieņem septīto vietu kopvērtējumā, tiesa, tikai par četriem punktiem atpaliekot no trešās vietas.

Zaudējumu tikmēr piedzīvoja Andra Vaņina pārstāvētā „Zurich”, viesos ar 0:2 zaudējot spēcīgājai „Basel”. Vaņins, kā ierasts, sāka spēli rezervē, taču devās laukumā otrā puslaika sākumā, jo pamatsvārtsargs Brekers bija guvis traumu. Tobrīd rezultāts bija 1:0 „Basel” labā.

Vaņinam ienākšana spēlē sanāca neveiksmīga, jo 48. minūtē viņa komandas aizsargiem neizdevās izsist bumbu tālāk no vārtiem un itālis Raouls Petreta ar negaidītu sitienu panāca 2:0. Petreta no apmēram 18 metriem trāpīja vārtu tuvējā augšējā stūrī, neatstājot Vaņinam daudz izredžu.

„Zurich” Šveices līgā ieņem ceturto vietu, par trim punktiem atpaliekot no „Basel”. Līdere „Young Boys” tikmēr ir gandrīz nenoķeramā attālumā – tā ir priekšā Bāzeles komandai par 19 (!) punktiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-09 21:37, pirms 5 gadiem
hmm, livescores protokolā 59.minūtē R.Uldriķis nomainījis J.Bamert un 69.min saņēmis dzelteno kartiņu

     [+] [-]

, 2018-12-09 21:50, pirms 5 gadiem
Autori vispar nesaprot ko vini raksta, uz dullo 😂

     [+] [-]

, 2018-12-09 23:41, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: hmm, livescores protokolā 59.minūtē R.Uldriķis nomainījis J.Bamert un 69.min saņēmis dzelteno kartiņu
soccerstandā rāda, ka tas bija kāds Philippe, kas nomainīja un vēlāk norāva kartiņu