Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Jangs: "Anglijas iespējas uzvarēt "Euro 2012" vērtēju ļoti augstu"

Andrejs Siliņš

Jangs: "Anglijas iespējas uzvarēt "Euro 2012" vērtēju ļoti augstu"
Ešlijs Jangs pirms spēles pret norvēģiem, kad guva uzvaras vārtus
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola valstsvienības uzbrūkošais pussargs Ešlijs Jangs pirms komandas starta 2012. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā izteicies, ka angļu iespējas izcīnīt "Euro 2012" čempiontitulu vērtē ļoti augstu.

Angļiem pirms šī čempionāta drāmas un satraukumu netrūka - sākot ar palikšanu bez trenera un beidzot ar sastāva izvēles īpatnībām. "Manchester United" uzbrūkošais pussargs Ešlijs Jangs gan nesaskata komandā trūkumus un uzskata, ka tai ir visas izredzes izcīnīt čempiontitulu: "Mūsu izredzes uzvarēt turnīru vērtēju ļoti augstu. Neierodamies šeit ar domu, ka to nevaram izdarīt. Ja mēs spēlēsim tāpat kā kvalifikācijā, esmu drošs, ka mums ies ļoti labi."

"Euro 2012" kvalifikācijas turnīrā Anglija izcīnīja uzvaru G grupā, izcīnot piecas uzvaras, trīsreiz spēlējot neizšķirti, un ne reizi nezaudējot. Eiropas čempionātos angļi gan nav triumfējuši ne reizi. Augstākais sasniegums ir trešā vieta 1968. gadā, bet 1996. gadā izcīnīta vieta pusfinālā.

Pēdējās divās pārbaudes spēlēs, gatavojoties "Euro 2012", angļi izcīnīja minimālas uzvaras, un abos gadījumos ar primāru Janga līdzdalību - pret norvēģiem "United" futbolists pats guva vienīgos vārtus, bet pret Beļģiju izkārtoja vārtu guvumu savam komandas biedram - ne tikai izlasē, bet arī klubā - Denijam Velbekam. Līdz ar to tieši uz Jangu šobrīd ir spiediens kļūt par izlases līderi, jo sevišķi Veina Rūnija prombūtnē (Rūnijam pirmie divi mači jāizlaiž diskvalifikācijas dēļ).

"Man nav nekas pret šādu atbildību - ja ir spiediens, tad es no tā barojos," pārliecināts ir 26 gadus vecais Jangs, kurš pieaugušo izlasē aizvadījis 21 spēli un guvis sešus vārtus. Tikai trijās no spēlēm ar Jangu ierindā angļi piedzīvojuši zaudējumus. "Guvu vārtus pret Norvēģiju, izkārtoju vārtus Denijam pret Beļģiju - ceru, ka tādā pašā garā turpināšu arī čempionātā."

"Mēs visi jūtamies pārliecināti, un esmu drošs - ja visi iziesim laukumā un spēlēsim ar tādu atdevi, kā pēdējās pāris spēlēs, sasniegsim labus rezultātus."

Anglija ielozēta D apakšgrupā, kur sacentīsies ar Franciju, Zviedriju un mājinieci Ukrainu. Pirmā spēle pirmdien pret francūžiem.

Izmantotie resursi:
BBC
The FA - The website for the English football...

  +8 [+] [-]

, 2012-06-09 17:59, pirms 12 gadiem
COME ON ENGLAND!!! ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-06-09 18:12, pirms 12 gadiem
Nav nekas pret angļiem, bet autoru mīlestība tieši pret Anglijas izlasi dažreiz liekas mazliet pārspīlēta. Neskaitāmi raksti par katru sīkumu kas notiek Anglijas nometnē, bet nekā daudz par citām valstīm. Par to pašu Ferdinanda neizsaukšanu bija veseli divi raksti.

  -4 [+] [-]

, 2012-06-09 18:15, pirms 12 gadiem
pffff kada tur uzvara

  +2 [+] [-]

, 2012-06-09 18:54, pirms 12 gadiem
Anglija spēlē izteiktu uzbrukuma futbolu un nesēž aizsardzībā. Tieši ar to, šo izlasi cienu jau vairākus gadus un izteikti patīk labāk par citām.

COME ON ENGLAND!!!
Slēpts komentārs: JezusKristus

  +3 [+] [-]

, 2012-06-09 19:36, pirms 12 gadiem
Ja futbols būtu individuālais sporta veids, es liktu uz Ešliju Jangu, bet tā nav.

     [+] [-]

, 2012-06-09 21:43, pirms 12 gadiem
JezusKristus rakstīja: Ar šo mums jāsaprot, ka vairs necieni Anglijas izlasi?
Nē, tas ir pamatojums, kāpēc Anglijas izlasei būtu jāuzvar.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-10 04:19, pirms 12 gadiem
Nu beidziet braukt ar pirktu pa makonjiem!!Anglijai nav neka lai uzvaretu sho chempi un vel kadus 3 cempus nakotne.Vertet var cik augstu vien sevi grib,bet tas objektivi.Vacija,Spanija,Francija,Portugale un vel dazhas izlases izskatas krietni labak saja cempi.Bus labi ja no grupas izklus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja