Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Blāns: "Negaidījām, ka spēle tā izvērtīsies..."

Jānis Pārums

Blāns: "Negaidījām, ka spēle tā izvērtīsies..."
Lorāns Blāns
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Francijas un Zviedrijas valstsvienību (0:2) spēles Eiropas čempionāta D apakšgrupā komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri Lorāns Blāns un Ēriks Hamrēns, kā arī vairāki abu izlašu spēlētāji.

Ēriks Hamrēns, Zviedrijas izlases galvenais treneris: "Šobrīd man ir dalītas izjūtas. Mums būtu jābūt apmierinātiem ar uzvaru, jo pieveicām komandu, kas līdz šim nebija zaudējusi 23 spēlēs pēc kārtas. Mēs parādījām neticami labu sniegumu. Nodemonstrējām nedaudz vairāk nekā iepriekšējos mačos, kas šoreiz ļāva uzvarēt. Par konkrētu spēli man ir lepnums un prieks. Taču katrā no mums ir arī skumjas, jo vēlējāmies šajā turnīrā palikt ilgāk. Mūsu ambīcijas bija lielākas nekā spējām sasniegt. Protams, savu likteni zinājām jau pirms pēdējās spēles, tāpēc gandarī, ka varējām parādīt labu sniegumu. Esam sarūgtināti, ka jādodas prom, taču tāda ir dzīve."

Lorāns Blāns, Francijas izlases galvenais treneris: "Mēs bijām gatavojušies smagai spēlei. To, ka tā būt tik grūta un noslēgsies tā, kā noslēdzās, mēs negaidījām. Bijām vāji konkrētās vietās laukumā, vāji laukuma vidusdaļā. Esam ļoti sarūgtināti. Domāju, ka vienmēr jābūt optimistam. Protams, esam sarūgtināti ar rezultātu, jo vēlējāmies savādāku mača iznākumu, taču pats galvenais, ka esam tikuši ceturtdaļfinālā. Jā, zviedri šodien spēlēja labāk, bet rīt viņi brauc mājās. Mums jāsaglabā optimisms. Spēlēt ceturtdaļfinālā pret Spāniju nav tas labākais variants, mums nepieciešams patiesi labs sniegums, lai uzvarētu. Ceru, ka sestdien būsim augstākā līmenī [nekā šodien]."

Francijas izlases uzbrucējs Karims Benzemā: "Esam apmierināti, ka iekļuvām nākamajā kārtā. Taču, ja komanda grib sasniegt augstus mērķus, tad nevar atļauties spēlēt tā, kā šodien. Mums nebija viegli, jo visi zviedri atkāpās uz savu aizsardzības zonu. Spēlē ar Spāniju būs vairāk brīvo zonu. Protams, Spānija ir viena no pasaules labākajām komandām un būs arī favorīte mačā pret mums. Centīšos atpūsties un spēlē ar Spāniju būs labā formā."

"Tā, visticamāk bija mana pēdējā spēle izlases rindās. Patīkami karjeru valstsvienībā noslēgt ar uzvaru," atzina 35 gadus zviedru spēlētājs Ūlofs Melberjs. "Kas mani var piespiest mainīt lēmumu? Nejūtu, ka pārdomāšu. Tagad pat nezinu, kurā klubā turpināšu karjeru."

"Ļoti gribējām turnīru noslēgt uz labas nots, ar uzvaru pateikties līdzjutējiem par fantastisko atbalstu. Zviedrija parādīja, ka tai ir komandas gars. Labi nospēlējām gan taktiski, gan fiziski. Nedomāju, ka Francija no mums baidījās. Viņi nospēlēja tā, kā varēja. Mēs, savukārt, pierādījām, ka esam spējīgi konkurēt ar vadošajām futbola valstsvienībām," uzsvēra Zviedrijas izlases uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs.

Francijas izlases vārtsargs Igo Loriss: "Mums jāspēlē ar vienu no labākajām komandām pasaulē, taču jāpierāda, ka arī Francijas izlase nav baltiem diegiem šūta un tai ir raksturs. Tiesa, nevajag par ceturtdaļfināla spēli domāt arī pārāk daudz. Vienkārši jāatjaunojas un jāsagatavojas mačam."

"Rezultāts ir labs, taču mēs izstājāmies. Mēs labi spēlējām pret Angliju, taču mačs pret Franciju izdevās vienkārši fantastisks," priecājās zviedru pussargs Pontus Vērnblūms. "Diemžēl pieļaujot vairākas kļūdas mačā pret angļiem mēs arī palaidām garām savu iespēju iekļūt turnīra nākamajā kārtā."

Izmantotie resursi:
UEFA EURO – UEFA.com
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  +1 [+] [-]

, 2012-06-20 09:21, pirms 12 gadiem
Malači,bet frančiem derēja arī šis rezultāts!!!

  +2 [+] [-]

, 2012-06-20 10:42, pirms 12 gadiem
aizermans rakstīja: Malači,bet frančiem derēja arī šis rezultāts!!!
Vispār jau ir starpība spēlēt pret Spāniju vai ar Itāliju.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-20 11:21, pirms 12 gadiem
forge rakstīja: Vispār jau ir starpība spēlēt pret Spāniju vai ar Itāliju.
ar shadu speli - nav