Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" paņem Girucki Hansena vietā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" paņem Girucki Hansena vietā
Mikaels Makss "Lokomotīves" prezentācijā
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīves" vadošais zviedru leģionārs Mikaels Makss vakar Zviedrijas čempionātā ieguva sesto vietu, bet par čempionu kļuva Daniels Nermarks. Svētdienas Daugavpils vienības cīņā pret Grudzjoncas "GTŽ" viņš ir iekļauts sastāvā, savukārt Kenets Hansens gan nē.

Vakar Vetlandā Zviedrijas čempionātā spīdvejā nedaudz negaidīti par uzvarētāju kļuva Daniels Nermarks. No lielākajām šīs valsts zvaigznēm nebrauca tikai Antonio Lindbeks. Nermarks priekšsacīkstēs dalīja 3./4. vietu, bet labākais rezultāts bija Andreasam Junsonam. Līdz pusfinālam tika arī Daugavpils "Lokomotīves" braucējs Mikaels Makss, kur ieņēma trešo vietu. Beigās tas viņam deva sesto pozīciju, par vienu vietu augstāk nekā "Grand Prix" seriāla braucējam Peteram Ljungam.

Aiz Nermarka otrais palika Junsons, trešais bija Tomass Jonasons, bet ceturtais Magnuss Zeterstrēms.

Svētdien Daugavpils "Lokomotīve" plkst. 18:00 pilsētas svētku noslēgumā uzņems sastāva ziņā lielisko Grudzjoncas "GTŽ". Lielākā pretinieku zvaigzne ir dānis Hans Andersens, kuram gan šis nav labākais gads. Allaž Daugavpilī labi braucis ukrainis Andrejs Karpovs, bet Ljungs ir "Grand Prix" braucējs. Ļoti spēcīgs ir arī Deivijs Vats un polis Norberts Košciuhs.

Daugavpils pretī liks Mikaelu Maksu, Andžeju Ļebedevu (stundu pirms sacīkstēm būs iespēja iegūt viņa autogrāfu un nofotografēties), Romānu Považniju, Ivanu Pļešakovu, Kjastu Podžuku, Vadimu Tarasenko un Vjačeslavu Girucki, kurš aizvietos dāni Kenetu Hansenu.

Tikai uzvara ļaus saglabāt "Loko" izredzes uz tikšanu labāko četriniekā.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт спидвейного клуба «Lokomotīve»

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja