Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jānis Bērziņš nominēts VTB līgas gada labākā jaunā spēlētāja balvai

Jānis Bērziņš nominēts VTB līgas gada labākā jaunā spēlētāja balvai
Jānis Bērziņš
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Latvijas valstsvienības kandidāts un Rīgas VEF vieglais uzbrucējs Jānis Bērziņš nominēts kā viens no pieciem pretendentiem uz gada labākā jaunā spēlētāja balvu VTB līgā.

Vēl starp pretendentiem uz balvu ir trīs Krievijas jaunie basketbolisti: Deniss Zaharovs ("Enisey"), Artjoms Kļimenko ("Avtodor") un Vladislavs Starateļevs ("Vita", tiek īrēts no VEF), kā arī amerikāņu basketbolists Čeisons Rendls ("Nymburk"). Šosezon Bērziņš par VTB līgas labāko jauno spēlētāju tika atzīts februāra un marta mēnesī.

"Jaunais latviešu uzbrucējs Bērziņš pildījis pērnās sezonas solījumu un pārgājis nākamajā līmenī 2015./2016. gada sezonā, būdams viens no VEF komandas atslēgas spēlētājiem. Bērziņš ir lielisks uzbrukuma ātrajā pārējā un prot izvēlēties pareizo pozīciju spēlē zem groza, kā arī realizēt tālmetienus.Viņa spēle perimetrā ir milzīgs ierocis pēdējo nedēļu laikā un viņš spējis realizēt vairāk nekā trīs tālmetienus katrā no pēdējām septiņām spēlēm. Viņš simbolizē nākotni un prezentē Latvijas klubu šosezon," tā Bērziņš raksturots VTB līgas oficiālajā mājaslapā.

Šosezon Bērziņš VTB līgas regulārajā sezonā aizvadījis 27 spēles, vidēji ik spēli laukumā pavadot 21 minūti, gūstot 10,9 punktus, izcīnot 3,4 atlēkušās bumbas, atdodot 1,9 rezultatīvas piespēles un nopelnot 10,9 efektivitātes punktus.

2014./2015. gada sezonā par VTB līgas labāko jauno spēlētāju tika atzīts VEF uzbrucējs Jānis Timma, kurš šosezon jau pārstāv Sanktpēterburgas "Zenit".

Izmantotie resursi:
Five Contenders For Young Player Of The Year |...

  +1 [+] [-]

, 2016-04-07 13:01, pirms 8 gadiem
pēc statiem izskatās viens no reālākajiem pretendentiem

  +1 [+] [-]

, 2016-04-07 14:09, pirms 8 gadiem
Dabus vai nedabus ,bet cels uz Rus naudīgajiem klubiem iespejams ir valaaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-07 15:29, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: ne tikai uz tajiem, bet arī labāka līmeņa eiropas klubiem, nekā VEF
Saubooos,ka uz kaadu no top klubiem..Jaizvelas variants kur tiks spelet,lidzigi ka timma Jaanis...Vel jau ja valmiera tiek Cempion liga ,lai naaak atpakal uz Valmieru