Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Tiesnesi atstādina, Ronaldu diskvalifikācija paliek spēkā

Agris Suveizda

Tiesnesi atstādina, Ronaldu diskvalifikācija paliek spēkā
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Spānijas Futbola federācija nolēmusi noraidīt Madrides "Real" apelāciju par Krištianu Ronaldu piespriesto trīs spēļu diskvalifikāciju. Savukārt Spānijas mediju rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka Ronaldu noraidījušais arbitrs Migels Gamess esot atstādināts uz vienu mēnesi.

Madrides "Real" superzvaigzne Krištianu Ronaldu sarkano kartīti nopelnīja otrā februāra spēlē pret Bilbao "Athletic" (1:1). 73.minūtē Ibajs Gomess baskiem panāca izlīdzinājumu, un jau pēc neilga brīža pie "Athletic" vārtiem izcēlās incidents, kurā Ronaldu tika noraidīts, bet Anders Iturraspe saņēma brīdinājumu.

Vienas spēles diskvalifikāciju Ronaldu ieguva par sarkano kartīti, savukārt vēl divas spēles viņš saņēma par tiesnesim veltītajiem žestiem, pametot laukumu. Ronaldu apelācija tika noraidīta, taču Spānijas mediji ziņo, ka galvenais tiesnesis Migels Gamess esot atstādināts uz vienu mēnesi un viņam šosezon tiks liegts tiesāt Madrides "Real" mačus.

Portugāļa diskvalifikācija nozīmē, ka viņam nāksies izlaist nākamās trīs "La Liga" spēles – savā laukumā ar "Villareal" (9.februārī) un "Elche" (23.februārī), kā arī izbraukumā ar "Getafe" (16.februārī). Futbolista atgriešanās laukumā "La Liga" ietvaros notiks 2. martā Madrides derbijā pret šī brīža turnīra līderi "Atletico".

Madrides "Real" ar 54 punktiem 22 spēlēs turnīra tabulā ieņem trešo vietu, par trim punktiem atpaliekot no Madrides "Atletico". Krištianu Ronaldu laukumā ir devies 21 mačā, guvis 22 vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles. Labāko vārtu guvēju sarakstā Ronaldu par diviem vārtiem apsteidz "Atletico" bombardieri Djēgu Koštu.

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...

     [+] [-]

, 2014-02-07 18:22, pirms 10 gadiem
Par kaut ko tādu vispār iedot sarkano.Absurds!
Tas Anders par savu tēlojumu varētu tikt izvirzīts oskaram

  +7 [+] [-]

, 2014-02-07 18:29, pirms 10 gadiem
šitas ir apmēram takā hokejā : vienam iedod par klupināšanu otram par simulāciju

  +4 [+] [-]

, 2014-02-07 18:39, pirms 10 gadiem
Divkaršie standarti, kā tā var būt, tas tākā tiesa atceļ spriedumu ,un ataisno viņu, bet čali vēl patur cietumā.

  +4 [+] [-]

, 2014-02-07 19:05, pirms 10 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: šitas ir apmēram takā hokejā : vienam iedod par klupināšanu otram par simulāciju
Precīzi pateikts, dažkārt sporta noteikumi draudzējās ar absurdu un pretrunām nepajokam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-08 13:37, pirms 10 gadiem
Nu Madridei naaksies izstikt kadu laicinju bez Ronaldu, redzees kaa nu ies!