Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Del Boske izdara mājienu par Hesē iekļaušanu Spānijas izlasē

Agris Suveizda

Del Boske izdara mājienu par Hesē iekļaušanu Spānijas izlasē
Hesē Rodrigess
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola izlases galvenais treneris Visente Del Boske, atbildot uz jautājumu par Madrides "Real" uzlecošo zvaigzni Hesē Rodrigesu, neizslēdza viņa iespējamo došanos uz Pasaules kausa izcīņu Brazīlijā.

"Visi spēlētāji, kurus vērojam un kuri spēlē labi, ir potenciālie izlases kandidāti," sacīja Visente Del Boske. "Man nepatīk izcelt kādu konkrētu spēlētāju vai minēt kādus vārdus, taču kopumā daudziem spēlētājiem ir iespēja tikt izsauktiem un Hesē ir starp viņiem."

Kanāriju salās dzimušais Hesē Rodrigess, kuram šā mēneša beigās apritēs tikai 21 gads, vēl nav debitējis Spānijas pieaugušo izlasē, taču ir ļoti labi sācis 2014.gadu. Spānijas čempionātā un Karaļa kausa izcīņā Hesē ir piedalījies piecos mačos, guvis četrus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

Hesē, kurš pagājušajā sezonā Madrides "Real" otrajā komandā 38 spēlēs guva 22 vārtus, aizvada pirmo pilno sezonu lielajā komandā. "La Liga" Hesē ir aizvadījis 13 mačus, no kuriem gan tikai vienu ir sācis pamatsastāvā, un guvis trīs vārtus.

Nākamo spēli Spānijas izlase aizvadīs martā, kad savā laukumā uzņems Itāliju, bet Pasaules kausa izcīņā Brazīlijā spēlēs vienā grupā ar Nīderlandi, Čīli un Austrāliju. Uz iepriekšējām Spānijas spēlēm pagājušā gada novembrī tika izsaukti četri Madrides "Real" futbolisti – vārtsargs Ikers Kasiljass, aizsargi Serhio Ramoss un Alvaro Arbeloa, kā arī pussargs Šabi Alonso.

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...

     [+] [-]

, 2014-02-07 19:56, pirms 10 gadiem
Normala rezultativitate,nemot vera ka uzbrukuma lideri ir CR,Benzema!

     [+] [-]

, 2014-02-07 20:07, pirms 10 gadiem
Modritis rakstīja: Normala rezultativitate,nemot vera ka uzbrukuma lideri ir CR,Benzema!
Arii Benzemaa piesauci,shis tak sit kad vinam noskanojums

     [+] [-]

, 2014-02-08 00:45, pirms 10 gadiem
izdara maajienu????vinjam tak tieshi uzdeva jautaajumu par Hese un atbildeeja kaa iists profesionaalis,protams,ka vinjsh ir pretendentu sarakstaa