Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Sluckis: "CSKA parādījušās iespējas, taču par favorītiem sevi nesauksim"

Rolands Eliņš

Sluckis: "CSKA parādījušās iespējas, taču par favorītiem sevi nesauksim"
Leonīds Sluckis, CSKA galvenais treneris
Foto: AFP/Scanpix

Lionels Mesi pēc Raula panākšanas visu laiku labāko Čempionu līgas vārtu guvēju sarakstā atzinis, ka lielāku prieku tomēr rada komandas uzvara, savukārt CSKA treneris Leonīds Sluckis piesardzīgi vērtēja Maskavas vienības, kuru pārstāv arī Aleksandrs Cauņa, izredzes izkļūt no grupas.

"Šis man ir ļoti priecīgs brīdis," sacīja Lionels Mesi. "Rekords, protams, ir jauki, taču svarīgākā lieta tomēr ir trīs punkti un izkļūšana no grupas, kas arī šobrīd man sniedz pozitīvākās emocijas. Man arī ir prieks spēlēt kopā ar Neimāru un Luisu Svaresu, viņi labi iekļaujas "Barcelona" spēles filozofijā. Pagaidām gan vēl iepazīstam viens otru, taču Luiss ir pasaules klases uzbrucējs un mums ļoti palīdz."

"Barcelona" treneris Luiss Enrike savukārt uzslavēja Mesi kā vislabāko spēlētāju, ko vien viņš redzējis, taču norādīja, ka komanda aizvadījusi divus dažādus puslaikus, un spēles sākumā "Ajax" daudz spēlējusi ar bumbu un pat iespaidusi Barsu aizsardzībā.

CSKA treneris Leonīds Sluckis pēc uzvaras pār Mančestras "City" paziņoja, ka komanda izmantojusi savu plānu B, proti, centusies spēlēt ar pretuzbrukumiem, taču norādīja, ka "City" tomēr aiz muguras grūta cīņa nedēļas nogalē ar Mančestras "United". Sluckis preses konferencē gan neatgādināja, ka nedēļas nogalē arī CSKA spēlēja pret saviem sīvākajiem vietējiem konkurentiem ("Zenit").

"Vai CSKA izredzes izkļūt no grupas uzlabojušās? Nav iespējams vienā brīdī pārvērsties no pastarītes par favorīti," saka Sluckis. "Mūsu grupā joprojām savāktas superklases komandas. Jā, mums ir teorētiski labas iespējas, kas arī sniedz optimismu, taču šīs iespējas mums nedod nekādas īpašas priekšrocības, un par favorītiem par otro vietu sevi netaisāmies uzskatīt."

Teorētiski iespējas saglabājusi arī "City", kurai atlikušajās divās spēlēs būs jāsadeldē divu punktu deficīts. Komandas treneris Manuels Pelegrini izteicis neizpratni, kādēļ viņa komanda nospēlējusi tik vāji: "Grūti to saprast, pavisam nesen bija laba spēle pret MU. Protams, ja vēl ir iespējas tikt astotdaļfināla, tad par tām cīnīsies. Būs sarežģīti, taču iespējas ir. CSKA ir laba komanda, Krievijas čempione. Ja sniedzam labai komandai tik daudzas izdevības, tad tā viņiem ir pavisam vienkārša spēle."

E grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Bayern440011:112
2.Roma41127:114
3.CSKA41125:94
4.Manchester City40224:62

"Mēs šo to Londonā iemācījāmies," par sakāvi 0:6 izbraukumā izteicās "Maribor" vārtsargs Jasmins Handanovičs, kurš vakar atvairīja pendeli un pasniedza slovēņu klubam neizšķirtu 1:1. "Šoreiz parādījām, ka varam spēlēt futbolu, turklāt labu futbolu. "Chelsea" bija labāka, taču mums bija iespēja panākt arī 2:0. Kopumā domāju, ka neizšķirts ir taisnīgs rezultāts. Savukārt par 11 metru soda sitienu - jau teicu, ka mācījāmies no Londonas spēles. Toreiz bija divas pendeles, un šoreiz centos vienkārši atbrīvot galvu no nevajadzīgām domām."

Arī "Maribor" treneris Ante Šimundža uzsvēra, ka neizšķirts ir godam nopelnīts, taču uzvara tomēr būtu nesusi lielāku prieku: "Pretinieki Londonā sita iekšā teju visu pēc kārtas, un zinājām, ka šeit tas tā nenotiks. Redzējām laukumā citu "Chelsea", kura gan atkal dažbrīd bija pārāka pār mums, taču arī mēs ļoti labi nospēlējām gan taktiski, gan individuāli."

"Chelsea" treneris Žuzē Mourinju pavēstīja, ka viņa komanda pirmajā puslaikā spēlējusi ļoti lēnu un mājiniekiem tādēļ nav bijis lielu problēmu kontrolēt spēli. Viņš gan uzskata, ka "Chelsea" bija pelnījusi uzvaru un pretiniekiem paveicās, taču Mourinju nekautrējās arī apsveikt "Maribor" par izcīnīto punktu, parādīto cīņassparu un fantastisko vārtsargu.

G grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Chelsea42209:28
2.Schalke41218:85
3.Sporting41128:84
4.Maribor40313:93

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Goal.com
Леонид Слуцкий: Мы заставили Манчестер Сити...

     [+] [-]

, 2014-11-06 11:16, pirms 9 gadiem
Kā city tabulā var būt 5as spēles,ja pārējām komandām ir tikai 4as?

  -3 [+] [-]

, 2014-11-06 11:22, pirms 9 gadiem
We never win at home, we never win away, but we don't give a fu.. cause we all pissed up, MCFC OK

     [+] [-]

, 2014-11-06 12:15, pirms 9 gadiem
M city ir 2 zaudejumi un divi neizskirti, nevis kaa tabulaa ierakstiits- 1 zaudejums un 3 neizskirti.

  -2 [+] [-]

, 2014-11-06 12:50, pirms 9 gadiem
CSKA visu izskirs spele ar Romu, uzvaras gadijuma realas iespejas paveras.

     [+] [-]

, 2014-11-06 22:26, pirms 9 gadiem
City izredzes gandrīz nekādas, Romai var pietikt pat ar 3pt lai tiktu tālāk.

     [+] [-]

, 2014-11-06 22:29, pirms 9 gadiem
gravitons rakstīja: M city ir 2 zaudejumi un divi neizskirti, nevis kaa tabulaa ierakstiits- 1 zaudejums un 3 neizskirti.
Tas jau nākotnes vārdā ierakstīts ar domu ka būs niča pret Romu