Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vitsels pievienojas Dortmundes "Borussia"

Andrejs Siliņš

Vitsels pievienojas Dortmundes "Borussia"
Aksels Vitsels
Foto: Sputnik / Scanpix

Pēdējo pusotru gadu pavadījis Ķīnā, Beļģijas izlases futbolists Aksels Vitsels oficiāli pievienojies Vācijas Bundeslīgas klubam Dortmundes "Borussia".

"Borussia" savā mājaslapā paziņojusi, ka panākta vienošanās ar Ķīnas klubu "Tianjin Quanjian" par pārejas summas samaksu, un 29 gadus vecais Vitsels ieradies Dortmundes vienības treniņnometnē. Personiskais līgums ar pussargu esot noslēgts uz četriem gadiem - līdz 2022. gada vasarai.

"Pēc Pasaules kausa vēlējos atgriezties Eiropā. Man par šo piedāvājumu pēc pirmās sarunas [ar kluba vadību] nebija ilgi jādomā, jo "Borussia" manā skatījumā ir viens no labākajiem Eiropas klubiem," mājaslapā citēts beļģu futbolists, kurš Beļģijas izlasē aizvadījis 96 mačus, tostarp sešus Pasaules kausa izcīņā, kas risinājās šovasar Krievijā un kur Beļģija izcīnīja trešo vietu.

Vitsels karjeru sāka beļģu klubā "Standard Liege", bet 2011. gadā viņu par aptuveni desmit miljoniem eiro iegādājās portugāļu klubs "Benfica". Pavadījis tur tikai sezonu, jau 2012. gada rudenī Vitsels tika pārdots Sanktpēterburgas "Zenit" par 40 miljoniem eiro.

2017. gada ziemas transfēru loga laikā Vitselu iegādājās ķīniešu klubs "Tianjin Quanjian" par 20 miljoniem eiro, un, lai arī šobrīd netiek izpausta darījuma summa pārejai uz Dortmundi, transfermarkt.com informācija liecina, ka tie arī varētu būt 20 miljoni eiro.

Ķīnā Vitsels paspēja aizvadīt 47 spēles un gūt sešus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bvb.de/News/Uebersicht/...

     [+] [-]

, 2018-08-06 17:07, pirms 6 gadiem
Lieliski - tādiem meistariem ir jāspēlē Eiropā.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-06 17:42, pirms 6 gadiem
Oskars un Teixerra, ja sekotu Vitsela piemēram, būtu izcili. Tādiem futbolistiem ir jāspēlē Eiropā.

     [+] [-]

, 2018-08-06 19:50, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Masha, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk