Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" savā laukumā Kasiljasu nepārspēj, bet droši iekļūst ceturtdaļfinālā

Rolands Eliņš

"Liverpool" savā laukumā Kasiljasu nepārspēj, bet droši iekļūst ceturtdaļfinālā
Ikers Kasiljass
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā "Liverpool" savā laukumā spēlēja 0:0 pret "Porto". Lai arī Liverpūles klubam neizdevās pārspēt pretinieku vārtsargu Ikeru Kasiljasu, divu spēļu summā nekādu šaubu par "Liverpool" uzvaru (5:0) un vietu ČL ceturtdaļfinālā nebija.

„Liverpool” jau izbraukumā Portugālē bija lielā mērā parūpējusies par intrigas dzēšanu šajā astotdaļfinālā, uzvarot ar 5:0. Līdz ar to treneris Jirgens Klops varēja atļauties šovakar sākumsastāvā nesūtīt sezonas labāko vārtu guvēju Premjerlīgā Mohamedu Salāhu, kopumā veicot piecas izmaiņas, salīdzinot ar sastāvu iepriekš Portugālē. Savukārt „Porto” galvenais treneris Serhio Konseisau bija nomainījis veselus astoņus spēlētājus no tā sastāva, kas nedēļas nogalē ar 2:1 Portugāles līgā pieveica Lisabonas „Sporting”.

Ņemot vērā pirmās spēles rezultātu, abām komandām pārāk daudz motivācijas mesties par varītēm uzbrukumā nebija, līdz ar to pirmajā puslaikā futbols bija salīdzinoši mierīgs un bez daudziem straujiem pavērsieniem. Pirmā puslaika otrajā pusē „Liverpool” gan radīja vairākus vārtu momentus, kurus neizmantoja Milners un Manē.

„Liverpool” spēlēja droši arī otrajā puslaikā, kad laukumā tika sūtīts arī Salāhs, kā arī igauņu aizsargs Ragnars Klavans, kurš uz maiņu devās 82. minūtē. „Liverpool” gan neizdevās pārspēt leģendāro spāņu vārtsargu Ikeru Kasiljasu, kurš mača izskaņā tika galā arī ar ļoti bīstamu Denija Ingsa sitienu. Vārti šajā mačā tā arī netika gūti, bet „Liverpool” par to varēja daudz nesatraukties, mierīgi garantējot savu vietu ceturtdaļfinālā.

„Liverpool” ČL labāko astotnieku sasniegusi pirmoreiz kopš 2009. gada.

UEFA Čempionu līga, sestā marta spēles

KomandasRez.Vārtu guvēji
PSG-Real1:2 (0:0)Kavani 71` - Ronaldu 51` Kazemiru 80`
Liverpool-Porto0:0

UEFA Čempionu līga, 1/8 fināli

Pāris1. spēle2. spēle
Juventus - Tottenham2:207.03.
Basel – Manchester City0:407.03.
Porto – Liverpool0:50:0
Real Madrid – PSG3:12:1
Chelsea – Barcelona1:114.03.
Bayern – Besiktas5:014.03.
Sevilla – Manchester United0:013.03.
Shakhtar – Roma2:113.03.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-07 00:08, pirms 6 gadiem
Juve/Totenham
Man City
Liverpool
Real
Barca/Chelsea
Bayern
Man Unit

Un nabadziņi Roma/Shahtar...

1/4 fināli ČL šogad būs vnk bombas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja