Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Bayer 04'' pirms ČL atbildes spēles atlaiž galveno treneri

Krišs Upenieks

''Bayer 04'' pirms ČL atbildes spēles atlaiž galveno treneri
Rodžers Šmits
Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba Leverkūzenes ''Bayer 04'' vadība pieņēmumu no galvenā trenera amata atbrīvot galveno treneri Rodžeru Šmitu un rīt preses konferencē sola pavēstīt kluba turpmākos plānus.

''Izvērtējot pašreizējos sportiskos rezultātus un veicot padziļinātu analīzi, esam nonākuši pie šāda, lai arī patiesi sāpīga, lēmuma. Man pašam tas nepatīk, jo mums ir daudz lietas, par kurām pateikties Rodžeram. Ar viņa līdera dotībām trīs reizes pēc kārtas iekļuvām Čempionu līgas grupu turnīrā, un viņš ieguldīja lielu darbu attīstot mūsu jaunatnes domāšanu,'' tā pieņemto lēmumu komentēja kluba direktors Mihaels Šade.

Šmits Leverkūzenes klubu vadīja kopš 2014. gada jūlija, bet pirms tam treneris strādāja Zalcburgas ''Red Bull'', kur komandu aizveda līdz Austrijas Bundeslīgas zeltam. Tāpat 2013./2014. gada sezonā iegūta arī Austrijas kausa trofeja.

Vācijas Bundeslīgā ''Bayer 04'' pagaidām neaizvada to labāko sezonu - 23 spēlēs deviņas uzvaras, trīs neizšķirti, 11 zaudējumi, 30 punkti un tikai desmitā vieta 18 komandu konkurencē. No trijnieka komandu šķir 13 punkti. 4. martā Leverkūzene bezcerīgi ar 2:6 zaudēja Dortmundes ''Borrusia''.

''Bayer 04'' iekļuvusi UEFA Čempionu līgas izslēgšanas turnīrā, kur gan, visticamāk, viss beigsies jau pirmajā kārtā, jo savā laukumā Madrides ''Atletico'' zaudēts ar 2:4. Madridē atbildes spēle risināsies 15. martā.

Izmantotie resursi:
Bayer 04 Leverkusen Football Limited

  -1 [+] [-]

, 2017-03-06 12:11, pirms 7 gadiem
Uz Skonto