Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1588, Did:0, useCase: 3

''Liepājas metalurgs'' hokeja komanda sāk gatavoties jaunajai sezonai

Šonedēļ gatavošanos jaunajai hokeja sezonai ir sākuši "Liepājas metalurgs" hokejisti. Nodarbības liepājnieku galvenā trenera Valērija Voroņina vadībā ir sākuši 26 hokejistis.

Komandas sastāvs pēc 2011./2012. gada sezonas nav mainījies tik būtiski, kā tas notika iepriekšējā pavasarī, kad metalurgi pat visnotaļ nopietni apsvēra iespēju atteikties no līdzdalības Baltkrievijas čempionātā.

Vārtsargi: Jānis Auziņš, Nauris Grīnvalds, Jānis Kalniņš

Aizsargi: Nerius Ališauskas, Ričards Birziņš, Jānis Bullītis, Mārtiņš Gipters, Reinis Demiters, Kārlis Liepiņš, Edgars Siksna, Raimonds Tūbelis, Vents Feldmanis.

Uzbrucēji:Lauris Bajarūns, Aleksandrs Baburins, Edgars Brancis, Povilas Verenis, Sergejs Voroņins, Māris Diļevka, Bruno Zabis, Toms Zeltiņš, Egīls Kalns, Arturs Kuzmenkovs, Arturs Mickevičs, Jānis Straupe, Toms Tiļļa, Pauls Hodzko.

Šogad komandas kursa radikāla maiņa nav paredzēta, un arī sastāva ir kodols ir saglabāts. Metalurgu rīcībā vairs nav iepriekšējās sezonas uzbrukuma līdera Gunāra Skvorcova, kurš ir jaunas darbavietas meklējumos, vēloties apliecināt sevi augstākā līmenī. Neoficiāla informācija rāda, ka Gunārs cīnoties par vietu Rīgas "Dinamo" sastāvā. Ja G. Skvorcovu "Metalurgs" arī 2012./2013. gada sezonā labprāt redzētu savās rindās, tad vairākiem spēlētājiem klubs nav piedāvājis pagarināt līgumu, tie ir – Jansons, Apelis, Alksnis, Dmitrijevs, Žurkovs, Maļinovskis. Vairākiem pagājušās sezonas spēlētājiem ir dota iespēja treniņnometnē apliecināt savu lietderību komandai.

Sastāvā ir arī vairāki jaunpienācēji. Vienošanās ar aizsargu Jāni Bullīti tika panākta jau pavasarī, bet nupat metalurgiem ir pievienojies arī vārtsargs Jānis Auziņš, kurš mūsējiem iepriekšējā sezonā palīdzēja Baltkrievijas ekstralīgas sešās spēlēs. Un vienā no tām nostāvot ''sausā'' tika izcīnītā vienigā liepājnieku sausā uzvara pagājušā sezonā. Uz pārbaudi ieradušies vēl vairāki pašmāju spēlētāji. Tomēr, ka atzīst metalurgu galvenais treneris, tad komandas komplektācija turpināsies līdz pat sezonas sākumam.

Pēc nedēļas ievada medicīniskajām pārbaudēm metalurgi jau ir sākuši treniņus, kas noritēs Liepājā. Pirmais pārbaudes mačs "Liepājas metalurgam" notiks 28. jūlijā Liepājā pret HK "Toros" no Ņeftjekamskas, bet par citu spēļu datumiem un laikiem komanda ar sāncenšiem vēl vienojas.

  +3 [+] [-]

, 2012-07-05 13:28, pirms 12 gadiem
gribētos jau zināt, kuri tad ir tie vairāki jaunpienācēji kuri ir ieradušies uz pārbaudi?

     [+] [-]

, 2012-07-05 13:39, pirms 12 gadiem
Metalurgs šogad arī būs Dinamo fārmklubs vai tomēr ne? Un ja nebūs, kas tā vietā pildīs šo funkciju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja