Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Savielam piespēle, "Metallurg" uzvara

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Savielam piespēle, "Metallurg" uzvara
Agris Saviels
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokejistu pārstāvētais BAČ klubs Žlobinas "Metallurg" šovakar trešajā ceturtdaļfināla spēlē izbraukumā ar 3:1 pieveicis Minskas "Keramin". Ar rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā atzīmējās Agris Saviels.

Žlobinas "Metallurg" regulāro čempionātu noslēdza trešajā vietā, tādējādi iegūstot sava laukuma priekšrocības pret Minskas "Keramin", taču jau pirmajā spēlē tika piedzīvots zaudējums ar 2:3. Jāatzīmē, ka šajā spēlē ar vārtu guvumu izcēlās Viktors Bļinovs, bet Agrim Savielam rezultatīva piespēle.

Otrajā sērijas spēlē Žlobinas hokejisti revanšējās, uzvarot ar 6:4. Arī šajā spēlē pie rezultativitātes punkta tika Viktors Bļinovs, kurš šoreiz atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Šovakar sērijas trešajā spēlē "Metallurg" sīvā cīņā izcīnīja uzvaru viesos - 3:1. Agris Saviels izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kā arī lietderības koeficientu + 2. Viktors Bļinovs spēles protokolā atzīmējās ar divu minūšu noraidījumu, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet Elvis Želubovskis ne šajā, ne kādā citā no sērijas spēlēm ar rezultativitātes punktiem vai soda minūtēm nav izcēlies.

"Metallurg" sērijā līdz trijām uzvarām tagad atrodas vadībā ar 2:1. Jau rīt komandas tiksies vēlreiz.

Izmantotie resursi:
hockey.by

  +2 [+] [-]

, 2009-03-09 21:46, pirms 15 gadiem
Vismaz tie kas nav Dinamo līmeņa. Neguļ arī vājākā čempī!