Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB pārraidīs ULEB Eirolīgas astotās kārtas spēles

VSB pārraidīs ULEB Eirolīgas astotās kārtas spēles
Jānis Blūms
Foto: onsports.gr

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs "Turkish Airlines" Eirolīgas astotās kārtas spēles: Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod" – Madrides "Real", Kauņas "Žalgiris" – "Anadolu Efes", "Fenerbahce" – "Panathinaikos", Maskavas CSKA – Zagrebas "Cedevita", "Olympiacos" – Klaipēdas "Neptunas" un "Galatasaray" – "Laboral Kutxa". Baudi basketbolu kanālā "Viasat Sport Baltic"!

Šonedēļ "Turkish Airlines" Eirolīgā Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" un Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod" turpinās cīņu par iekļūšanu TOP 16. "Nizhny Novgorod" savā laukumā tiksies ar A grupas līderiem Madrides "Real" un "Laboral Kutxa" izbraukumā spēlēs ar tiešajiem konkurentiem par vietu D grupas pirmajā četriniekā Stambulas "Galatasaray". Jāņa Blūma "Panathinaikos", kas jau nodrošinājuši vietu TOP 16, tiksies ar sava bijušā trenera Žeļko Obradoviča klubu "Fenerbahce".

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Abām komandām tiekoties regulārās sezonas pirmajā pusē, spēle izvērtās par īstu uzbrukuma izrādi - kopā tika gūti 195 punkti. Tovakar galvenajā lomā bija "Real", gūstot par 29 punktiem vairāk. Ainara Bagatska trenētajām komandām vienmēr paticis spēlēt ātru un rezultatīvu basketbolu, bet Eiropā valda uzskats, ka tieši "Real" tas padodas vislabāk! Tāpēc jo interesantāk būs salīdzināt Ņižņijnovgorodas varējumu, spēkojoties ar komandu, kuru var uzskatīt kā paraugu. Situāciju D grupā īpaši saspringtu dara fakts, ka "Neptunas" un vēl divām komandām ir vienāds uzvaru skaits, turklāt vēl zemāk tabulā atrodas "Valencia". Tas derīgo un nederīgo pozīciju sadali regulārās sezonas izskaņā sola līdz pēdējam brīdim. Klaipēdas basketbolisti līdz šim pārsteiguši vairāk kārt, bet vai pastāv kaut mazākā iespēja pārsteigt visus arī Pirejā?"

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Pēc smagās, bet vērtīgās uzvaras Krievijā, "Žalgiris" var atgriezties pazīstamā un komfortablā vidē - savā laukumā komanda līdz šim spēlējusi ļoti labi. "Anadolu Efes" viņi pieveica jau pirmajā aplī viesos, tātad Turcijas komanda noteikti gribēs revanšēties. Uzvarētājam būs labas izredzes pabeigt regulāro sezonu otrajā vietā A grupā. Kritiski svarīga spēle abām komandām, kas cīnās par vietu TOP 16 un tabulā atrodas līdzās. "Galatasaray" līdz šim uzvarējuši visas cīņas savā laukumā, bet komandu nomoka savainojumi un finansu grūtības. "Laboral Kutxa" rezultāti pēdējā laikā uzlabojušies, par ko liecina arī panākums pret "Olympiacos"."

Artūrs Šenhofs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Jebkura Žeļko Obradoviča cīņa ar "Panathinaikos" ir īpaša. 13 sezonu laikā kā Atēnu kluba galvenais treneris Obradovičs kluva par Eiropas basketbola leģendu, un tagad nākamo nodaļu viņš raksta Stambulā. Lai to paspilgtinātu, viņam jāuzvar savs bijušais klubs, kas pirmajā piegājienā Obradovičam neizdevās. Maskavas CSKA savās mājās centīsies pagarināt 14 uzvarēto spēļu sēriju visos turnīros. Horvātijas čempioniem Zagrebas "Cedevita" klubam tā būs grūta spēle, lai uzlabotu situāciju turnīra tabulā. "Cedevita" galvenā spēle vēl priekšā - cīņa pret Berlīnes ALBA, viņu tiešajiem konkurentiem par vietu TOP 16."

"Turkish Airlines" Eirolīgas spēles kanālā "Viasat Sport Baltic":
• Ceturtdien, 4. decembrī 18:55 "Nizhny Novgorod" – Madrides "Real"
• Ceturtdien, 4. decembrī 21:40 Kauņas "Žalgiris" – "Anadolu Efes"
• Ceturtdien, 4. decembrī 23:45 "Fenerbahce" – "Panathinaikos"
• Piektdien, 5. decembrī 18:55 Maskavas CSKA – Zagrebas "Cedevita"
• Piektdien, 5. decembrī 21:40 "Olympiacos" – Klaipēdas "Neptunas"
• Piektdien, 5. decembrī 23:45 "Galatasaray" – "Laboral Kutxa"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja