Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Aģents: "Ja "City" neuzvarēs Čempionu līgā, Gvardiolam jāatzīst kļūda par Turē pazemošanu"

Andrejs Siliņš

Aģents: "Ja "City" neuzvarēs Čempionu līgā, Gvardiolam jāatzīst kļūda par Turē pazemošanu"
Jaja Turē
Foto: AFP/Scanpix

Kotdivuāras izlases pussargs Jaja Turē netika iekļauts "Manchester City" komandas pieteikumā startam UEFA Čempionu līgā jaunajā sezonā, tomēr spēlētāja aģents, lai arī neizpratnē par šādu galvenā trenera Pepa Gvardiolas lēmumu, norādījis, ka futbolists janvāra transfēru loga laikā negrasās pamest komandu.

Gvardiola par "City" galveno treneri kļuva šovasar un Turē, kurš iepriekš bija stabila komandas vērtība, nav starp spāņu speciālista favorītiem. Īpašu uzmanību izpelnījās Gvardiolas sastādītais pieteikums UEFA Čempionu līgas turnīram, jo tajā neatradās pat vieta Turē.

"Ja viņš ar "City" uzvarēs Čempionu līgā, es došos uz Angliju un televīzijā atzīšu, ka Peps Gvardiola ir labākais treneris pasaulē. Ja "City" neuzvarēs Čempionu līgā, ceru, ka viņam pietiks dūšas, lai atzītu, ka darījis nepareizi, pazemojot tādu spēlētāju kā Jaja," neizpratni par trenera lēmumu paudis Turē aģents Dmitrijs Seluks. "Šis ir Pepa lēmums un mums to jāciena. Jaja ir profesionālis un darīs visu, kas no viņa tiks prasīts."

Seluks arī apliecināja, ka Turē pagaidām neesot domu par "City" pamešanu pie nākamās iespējas:"Tas, ko varu jums pateikt šobrīd, ir tas, ka Jaja pavadīs savu sezonu "City" komandā. Janvārī viņš nedosies projām. Viņš cer, ka saņems iespēju apliecināt sevi."

33 gadus vecais Turē Mančestras klubam pievienojās 2010. gada vasarā, kad spēlētāju par aptuveni 28 miljoniem eiro iegādājās no "Barcelona", kur futbolists spēlēja trīs iepriekšējās sezonas. Tāpat Turē spēlējis "Monaco", "Olympiacos", Doņeckas "Metalurh" un beļģu "Beveren".

"City" šobrīd Anglijas Premjerlīgā ar trim uzvarām trīs spēlēs un labāko vārtu attiecību (9:3) ieņem pirmo vietu turnīra tabulā. Turē laukumā nav devies, bet vienīgo reizi oficiālā mačā kotdivuārietis spēlējis Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtas atbildes spēlē pret Bukarestes "Steaua", kad jau dueļa liktenis bija izšķirts pēc pirmā mača.

Čempionu līgas grupu turnīrā Mančestras komandai jāspēlē pret Glāzgovas "Celtic", Monhengladbahas "Borussia" un bijušo Turē klubu "Barcelona". Pirmais mačs 13. septembrī mājās pret "Borussia".

Izmantotie resursi:
Mirror Online: The intelligent tabloid....

  +5 [+] [-]

, 2016-09-04 15:45, pirms 8 gadiem
Kas tagad tā par modi, treneris vairs nevar izlemt ar kādiem spēlētājiem viņš grib strādāt un spēlēt. Kāda pazemošana...

  +3 [+] [-]

, 2016-09-04 15:52, pirms 8 gadiem
Tieši tā, galvenais treneris visu nosaka un kā to var nosaukt vēl par pazemošanu. Kas tad tas Turē tāds ir? Tas, ka Turē pie Pellegrīni bija stabila vērtība , tā ir cita, bet atnāk Peps un tas tā vairs nav...Tāpat kā Bastianam MU, atnāk Maurs un nav vinjs

  +1 [+] [-]

, 2016-09-04 15:53, pirms 8 gadiem
vairs vajadzīgs.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-04 16:00, pirms 8 gadiem
Runājot par City uzvaru CL, gan jau ka tas aģents tik tā pajokoja, jo vinji netiks nemaz no grupas ārā, Barca un Borussia M izies, bet tas mans subjektīvs viedoklis. Uzvarēs ČL kā vienmēr- Real, Barca vai Bayern M. Nu pieņemu, ka Juve un PSG varētu vēl pārseigt, bet nu nejau šitie, lai cik spēcīgs vinjiem nebūtu head coach.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-04 16:10, pirms 8 gadiem
Tur nav kāds konflikts vēl no Barcelonas laikiem 2010.gadā? ...varbūt toreiz piečakarēja Pepi aiziedams, bet tagad treneris tādam spēlētājam neuzticas

     [+] [-]

, 2016-09-04 16:21, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: djimanti likās kolorīts un zinošs, bet izrādās nožēlojams heiteris un muļķis

Borussia M tak nav nekādu izredžu tikt ārā no grupas, pat Celtic zaudēs.
Nu kaa jau rakstiiju, tas ir mans subjektiivs viedoklis. MCity un BorussiaM, visticamaakais arii ciiniisies par otro vietu. Celtic tocn nav variantu shajaa grupaa, redzot kaa vinji izbraukumos speelee, tad tur no visaam pamatiigi ieriis, maajaas gan vinji meedz buut indiigi un varbuut pret kaadu aizkjersies...
https://www.youtube.com/watch?v=MUZ...

     [+] [-]

, 2016-09-04 16:24, pirms 8 gadiem
Neredzu M.Borusia variantus tikt otrajā vietā, max EL

  +1 [+] [-]

, 2016-09-04 16:29, pirms 8 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Neredzu M.Borusia variantus tikt otrajā vietā, max EL
Pagaaasgad ar speeleeja vienaa grupaa. Abaas uzvareeja city, shogad vaacieshi gribees atriebties. Un vinjiem tgd labs treneris, BL ar peedeejos gados arvien stabilaak speelee, ir ljoti biistams un labs uzbrucejs Rafaels, takaa...Ja City vinjus uzvarees, tad pateicoties Pepa taktikaam, taa paredzu liidziigas ciinjas.

     [+] [-]

, 2016-09-04 16:32, pirms 8 gadiem
Jauns treneris, jauns komandas modelis. Kāda pazemošana, vai tad spēlētājam ir mūža garantētais līgums.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-04 16:55, pirms 8 gadiem
Rihaa rakstīja: Kas tagad tā par modi, treneris vairs nevar izlemt ar kādiem spēlētājiem viņš grib strādāt un spēlēt. Kāda pazemošana...
tas tāpēc, ka treneris šajā gadījumā čakarē aģentam biznesu. Ja Ture neižsauj šajā sezonā, tad viņam pamatīgi krītās vērtība. šādus populistiskus paziņojumus vajadzētu vispār ignorēt.

     [+] [-]

, 2016-09-04 17:08, pirms 8 gadiem
Tajā pozīcijā kurā Jajā jaspēlē viņam ir jākonkurē ar - Fernando, Fernandinjo (ja kā DM), Gundoganu, Delphu, Fernandijo (ja CM) (bet MC biežāk spēlē ar vienu DM un diviem AM (tip 4-1-4-1), vai ar De Bruini, Silvu, Gundoganu ja AM. Interesanti kuru no šiem viņš varētu izkonkurēt? Acīmredzot izvēle beigās bija starp Delphu un Turē - viens jaunpienācējs 26 gadi, centīgs, atstrādā katrā epizodē, otram 33 gadi, apzinās savu seno vērtību, aizsardzībā vispār bieži noguļ un nenāk palīgā, bez tam tajā vienīgajā spēlē Deplhs iesita rumāņiem vārtus kamēr kotdivuārietis neko - lai nu par ko bet nu šajā gadījumā Gvardiolam ilgi galvu nevajadzēja lauzīt...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-04 18:41, pirms 8 gadiem
Vislabāk man patika "kā var Delfu likt sastāvā, bet Turē ne?"

Tādam bišķītim jābūt arī trenētiem Anglijā līdz 21!!!

Ķeizargriezienu tai City jau dara. Bet. Nu ko mēs mānām.
BIJA SAGAIDĀMS, ka atnākot Pepam, tā notiks.
Bet tagad visiem lielie pārsteigumi.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-04 23:31, pirms 8 gadiem
Absurds! Kāda pazemošana? trenera izvēle tagad kļūst par pazemojumu? dažiem labiem skrūvītes par stingru pievilkušās...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-05 08:53, pirms 8 gadiem
Toure kaa speeletaajs noteikti nav slikts, bet nedaudz ir lempiigs, iipashi peedeejaa sezonaa tas bija juutams, taapeec Guardiolas leemums nav paarsteigums.

     [+] [-]

, 2016-09-05 10:54, pirms 8 gadiem
Atkal tas mūlāps (Jajas aģents) sāka runāt (kas gan bija par 100% sagaidāms).
Viņiem jau vasaras sākumā pateica, ka City Jajam nākotnes nav, bet viņš negribēja iet ne uz Ķīnu (kas varētu būt saprotams), ne uz A sēriju (jo tur būtu jāsakās no algas daļas), ne arī izpirkt savu līgumu ar ko viņš tik pašpārliecinoši visus baidīja.
Tagad loģiski, ka gadu sēdēs ārpus pieteikuma, vai labākajā gadījumā, uzspēlēs Līgas kausā, vai, ja citiem būs traumas, varētu tikt izmantots kā impact sub. 90 minūtes šī brīža prasītajā Pepa intensitātē viņš pavilkt nevar.
Žēl, ka tik stulbs aģents var čakarēt spēlētāja imidžu. Jaja ir absolūti pelnījis leģendas statusu klubā, bet tā ukraiņu šizo izteikumi tam pamatīgi traucē.