Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pepe: "Spānijā man ir slepkavas reputācija, un daudzi vēlas, lai es aizietu"

Agris Suveizda

Pepe: "Spānijā man ir slepkavas reputācija, un daudzi vēlas, lai es aizietu"
Serhio Busketss uzkāpj Pepem uz galvas
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais Spānijas futbola kluba Madrides "Real" aizsargs Pepe presē nepiekrita "Barcelona" pussargam Serhio Busketsam, kurš apgalvoja, ka viņam uz galvas uzkāpa netīšām.

"Neviens nav muļķis, ir redzami attēli," Pepe komentēja Serhio Busketsa izteicienus, ka uz galvas Pepem uzkāpis netīšām. "Viena no cilvēku vērtībām ir godīgums un nepieciešamība reizēm atzīt, ka esi kļūdījies, lūgt piedošanu un atvainoties."

"Incidentam ir pieejami attēli. Vēlos palīdzēt savai komandai, taču, ja es izdarītu to, ko izdarīja Busketss, es nespēlētu Madrides "Real". Tieši to ļoti daudzi vēlētos redzēt," Pepe turpināja. "Spānijā man ir slepkavas reputācija, un daudzi vēlas mani izmest ārā no šejienes."

Incidents notika nesenajā "El Clasico", kurā "Barcelona" vairākumā izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru ar rezultātu 4:3. Lionels Mesi pirmā puslaika izskaņā panāca izlīdzinājumu 2:2, bet pēc gūtajiem vārtiem izcēlās kašķis starp Pepi un Fransesku Fabregasu. Pepe pēc nelielās sadursmes nokrita zemē, bet Busketss viņam ar kāju uzkāpa uz galvas.

Busketsa darbība palika bez tiesnešu ievērības, bet Pepe un Fabregass saņēma pa brīdinājumam. Jāatzīmē, ka vienā no iepriekšējo gadu "El Clasico" līdzīgi bija rīkojies pats Pepe, kurš Mesi uzkāpa uz rokas.

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-03 15:55, pirms 10 gadiem
Cool.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-03 16:14, pirms 10 gadiem
tāds savdabīgs payback. pats Pepe jau arī nav labāks, nesaku ka Busketsa rīcība bija apsveicama kaut arī netīšām

  +2 [+] [-]

, 2014-04-03 16:17, pirms 10 gadiem
govs tesmens rakstīja: tak viņi tur visi tai Spānijā ir rauduļi un čīkstuļi un simulanti un provokatori
un tai pašā laikā paši mīl nospēlēt maksimāli netīri un rupji

     [+] [-]

, 2014-04-03 16:22, pirms 10 gadiem
"Incidentam ir pieejami attēli. Vēlos palīdzēt savai komandai, taču, ja es izdarītu to, ko izdarīja Busketss, es nespēlētu Madrides "Real". Tieši to ļoti daudzi vēlētos redzēt,"
nu nu Pepe,vinjam laikam ar atminju slikti,peec shaada teksta man rodas jautaajums,ko vinjsh veel dara ieksh Real,
https://www.youtube.com/watch?featu...
laikam aizmirsis kaa pats izceelaas

  -3 [+] [-]

, 2014-04-03 16:36, pirms 10 gadiem
Jūs visi no malas tik mākat kko stulbu mūldēt par rauduļiem un čīkstuļiem, bet paši ne par kapeiku labāk nenospēlētu! Salasījušies te sporta eksperti!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-03 17:04, pirms 10 gadiem
Maikl25 rakstīja: malacis Buskets, beidzot atriebas,savadak sitas melnais sadomajies,ka var darit ko grib,kad pret vinu ko izdara(prinicpa viss Real) tad sak raudat,meitenes no Madrides
O, riktiigs kepku uzbrauciens, haha

     [+] [-]

, 2014-04-03 17:27, pirms 10 gadiem
lacis67 rakstīja: tāds savdabīgs payback. pats Pepe jau arī nav labāks, nesaku ka Busketsa rīcība bija apsveicama kaut arī netīšām
jātriebjas ar golu,nevis trulu rupjību

  +1 [+] [-]

, 2014-04-03 17:44, pirms 10 gadiem
Kam nu kurš grib vairāk uzmanības pievērst. Pepe spēlē lieliski un bieži svarīgās spēlēs ir viens no mvp, gan Real, gan Portugālē (pēdējā laikā gan skatos ļoti reti). Tieši ar to arī man viņš asociējas.
Tāpat arī CR - kurš redz spēlētprasmi, a kurš piemin 5 gadus vecu daivu, želejas matos un vēl sazin, ko. Dažiem laikam sirdij tuvāki "kasjauns" veidīgi tenku portāli.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-03 18:01, pirms 10 gadiem
Pats jau ar nav kristāli tīrs...vairākkārt tieši Pepe šādi ir rīkojies.
https://www.youtube.com/watch?v=11e...

     [+] [-]

, 2014-04-03 18:25, pirms 10 gadiem
runcels23 rakstīja: Pats jau ar nav kristāli tīrs...vairākkārt tieši Pepe šādi ir rīkojies.
https://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE
kkas ar galvu vinam nav kartibaa

     [+] [-]

, 2014-04-03 19:43, pirms 10 gadiem
Nu un? Tajā epizodē kura te ir iepostota, viņš saņēma sarkano kartiņu un tas ir viņa sods. Barca ir tikpat laba kā Real, vesels bars ar provokatoriem abās komandā, kā saka "abi labi".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-04 09:08, pirms 10 gadiem
adbjr rakstīja: tas notika tiesi pec GOLA. un Pepe kasijas pec tam, Buskets pareizi darija
Pepe kasiijaas pa lietu,ja tajaa epizodee var atrast ko speciaali dariitu,tad tas ir Fabregasa sitiens ar elkoni Pepem pa veederu,kjipa nejaushi, garaamskrienot,par ko ar Pepe sashuvaas

     [+] [-]

, 2014-04-04 09:48, pirms 10 gadiem
Nesaprtou kāpēc citi te piemin ko Pepe ir izdarījis? Novirzot diskusiju no īstās lietas.
Buskets tīšām uzkāpa Pepem uz galvas tas pat muļķim būtu skaidrs, tur pat nav par ko diskutēt. Vai tas bija pareizi? Nē! TĀ var nopietnu traumu dabūt.
Un ja godīgi man nekad nav patikšas šadas slēptās rupjības, manuprāt tādas tikai mīkstie dara.
Vienalga kas to dara, tas nav pareizi.

     [+] [-]

, 2014-04-04 12:19, pirms 10 gadiem
Vai nu šķel pa gurķi (to, kas starp acīm) un saņem diskābeli, vai valdies. Iz pod ķiharjā bakstīt, spert un ķeksēt - tā varēja rīkoties savulaik CCCP izlases kapteinis Boriss Mihailovs (tas gan hoķī). Un tad nebija nekāds brīnums, ka kanādieši kopš 1972. gada gribēja to kverpli zemē iedzīt, pelnīja noraidījumus un krievi vinnēja šos bišku vairāk.
Tagad borjas mihailova sekotāju futenē saradies vesels blakšu pūlis, tagad laikam godīgi sit pa kājām un arī krīt tikai tad, kad ellīgi sāp tikai angļi, dāņi un vēl dažas izzūdošas futbola pasugas. Pārējiem (ne jau visiem) patīk pavāļāties pa zālīti kā pamatskolas postitūtām.

     [+] [-]

, 2014-04-04 12:24, pirms 10 gadiem
Turpinot Iggija teikto - tādam kā Pepem uzminot uz smadzeņu vietu, nekādu traumu nodarīt nav iespējams. ar Busketu varētu būt līdzīgi. Šitādiem sit pa ķobi, cik gribi, plauks un ziedēs kā ķirbis dārzā. Ja nu kāds sadūšosies un iespērs šitāmiem netīroņām pa celi vai potīti, tad gan cita lieta (neatbalstu). Tad riebīgais un netīrais špīleris pārvēršas par klusu, rāmu pensionāru. Bet labāk pa muti un no sirds!

     [+] [-]

, 2014-04-04 12:36, pirms 10 gadiem
Trešais pielikums. Pepe pēdējās spēles minūtēs tiešām ir reizēm ir labs, neesmu skaitījis, bet manā atmiņā kāds žūksnītis izšķirošo golu ir. Nežēlo ne stulbo pakausi, ne kājas, sit iekšā labi. Par to viņam kādi 20% piedošanas.
Katrai valstiņai vajadzīgs savējais mērglis. Britiem bija Gaskoins, spāņiem - mazie pepsiņi, katram - savējie. Tādi smirdīgi gadījumi pat ar lauztām kedām vai smadzeņtrīcēm ir bijuši pat PČ. Kā tur reiz bija (tas gan tīrs) - franču aizsargs salauza kāju un nosmadzeņoja nost pretinieku vārtsargu ar smadzeņtrīci? Laikam 1982. gads un laikam Le Rū. Tikai spēriens jau nebija ķobī un korpusā, vienkārši traka sadursme pēc augstas bumbas. Vot tāds, reiz bija sportiņš, puiši. Laikam jau visjaukākais no visiem redzētajiem PČ, vismaz viens pusfināls.

     [+] [-]

, 2014-04-04 15:10, pirms 10 gadiem
Ui, kā kļūdījos, atmiņa nevar būt bezizmēra taša. Toreiz labākais no visiem Šūmaheriem (nav nekādas saistības ar gonščiku, lai šim veselība), Vācijas izlases vārtsargs Haralds Š. (manuprāt šiem visu laiku labākais, pat par Zepu EMM, izlidoja ārā un ar plecu izsita trīs zobus Batistonam, franču aizsargam. Batistonam trīs zobi ārā, kakla skriemeļi čupā, nostiepj no laukuma stieptuvēs, Šumim tiesnesis pat mazo pirkstiņu deguna priekšā nepakratīja. Ko lai tur dara, tāda lieta kā PČ pusfināls, arī soģiem ir biksiņas.
Harald Schumacher vs. Patrick Battiston (1982...
Neapšaubāmi vislabākais no pasaules kausa pusfināliem. Ģermāņiem toreiz veicās (Šumis, klibais Rumenige un Fišers papildlaikā). Citādi būtu laikam sanācis vislabākais futenes fināls - Itālija pret francūzīšiem. A bija pēc tam vienos vārtos makaronēniem par labu, bez jebkādas fašistiskas cerības.
Tieši toreiz Platīni kopā ar vidējās līnijas koēģiem varēja apdancināt jebkuru, tas bija pirmais, taču vislabākais gadījums. Vissmukākais katrā ziņā, lieku vienā līmenī ar labākajiem (ne pēdējiem) holandiešu gadījumiem.