Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors pret pastarīti ielaiž kompensācijas laika ceturtajā minūtē

Ints Megnis
Ints Megnis

Šteinbors pret pastarīti ielaiž kompensācijas laika ceturtajā minūtē
Pāvels Šteinbors. Foto: Arka Gdynia SSA

Svarīgus punktus Polijas čempionāta spēlē svētdien zaudēja vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas "Arka" komanda, kas cīnījās 1:1 (0:0) ar turnīra pastarīti Lodzas LKS, turklāt vārtus ielaida kompensācijas laika ceturtajā minūtē.

Par noturēšanos pirmajā astotniekā, kas sezonas izskaņā ļaus sacensties spēcīgāko komandu grupā, Polijā turpina cīnīties Kristera Tobera pārstāvētā Gdaņskas "Lechia", svētdien ar 2:1 (1:0) pārspējot vienu no turnīra pastarītēm Kelces "Korona". Sitienu attiecībā "Korona" bija pārāka ar 29:13, tomēr "Lechia" spēja 89. minūtē izraut uzvaru un kopvērtējumā tagad ir sestajā pozīcijā. Tobers spēles 75. minūtē tika pie brīdinājuma.

Tikmēr Pāvela Šteinbora vienība Gdiņas "Arka" mājās nespēja uzvarēt kopvērtējuma pēdējā vietā esošo LKS, Šteinbors 82. minūtē tika pie brīdinājuma. "Arka" kopvērtējumā joprojām ir vien 14. pozīcijā, apsteidzot tikai LKS un "Korona", bet astotnieks ir astoņu punktu attālumā.

Ukrainā atkal rezervē palika Andrejs Cigaņiks, bet viņa pārstāvētā Luhanskas "Zorya" ar 1:0 (0:0) pārspēja Doņeckas "Olimpik". Kopvērtējumā "Zorya" atpaliek vien no Doņeckas "Shakhtar".

Luksemburgas čempionātā sestdien visas 90 minūtes nospēlēja jaunais Dāvis Sprūds, kurš turklāt guva vārtus ar galvu, bet viņa pārstāvētā "Rosport" 250 skatītāju klātbūtnē viesos cīnījās 2:2 (1:1) ar "Titus Petingen". Savukārt Itālijas C sērijā 81. minūtē laukumā izgāja Aleksejs Saveļjevs, bet viņa pārstāvētā "Rende" spēlēja 0:0 (0:0) ar "Viterbese".

Tikmēr uzbrucējs Valērijs Šabala, kurš aizsūtīts uz Polijas pirmās līgas komandas Legņicas "Miedz" otro komandu svētdien tās rindās pārbaudes spēlē ar 1:3 (0:2) piekāpās pirmās līgas vienībai Belhatovas GKS.