Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Kanādai zelts snovborda paralēlajā milzu slalomā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kanādai zelts snovborda paralēlajā milzu slalomā
Džeisijs Džejs Andersons
Foto: AFP/Scanpix
22:15
Vankūvera 2010, OS-Snovbords, Vīrieši, paralēlais slaloms (fināls)
Jasey Jay Anderson
3.75
Benjamin Karl
4.20
Andreas Prommegger
5.00

Kanādietis Džeisijs Džejs Andersons kļuvis par Vankūveras olimpiādes čempionu snovborda sacensībās paralēlajā milzu slalomā. Uz goda pjedestāla kāpj arī austrietis Bendžamins Karls un francūzis Matjē Bezoto.

Šodien ar paralēlā milzu slaloma sacensībām tika pielikts punkts snovborda programmai Vankūveras olimpiādē. Vakar medaļas tika sadalītas sieviešu sacensībās, bet šodien kārtas stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Finālā bija iekļuvuši kanādietis Džeisijs Džejs Andersons un austrietis Bendžamins Karls. Pirmo nobraucienu ātrāk veica Karls, kuram bija 0,76 sekunžu handikaps pirms otrā brauciena. Andersons spēja to atgūt un uzvarēja ar 0,35 sekunžu pārsvaru, kļūstot par olimpisko čempionu. Bronzas godalga francūzim Matjē Bezoto, kura pretinieks bronzas nobraucienos krievs Staņislavs Detkovs tika diskvalificēts.

Vankūveras olimpiāde

Paralēlais milzu slaloms snovbordā. Vīrieši

VSportistsValsts
1.Džeisijs Džejs AndersonsKanāda
2.Bendžamins KarlsAustrija
3.Matjē BezotoFrancija
4.Staņislavs DetkovsKrievija
5.Simons SkohsŠveice
6.Zans KosirsSlovēnija

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-28 00:44, pirms 14 gadiem
krievi atkal bezšā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-28 01:43, pirms 14 gadiem
viennozīmīgi prieks par kanādiešiem ar šo disciplīnu un vīriešu stafeti ātrslidošanā viņi jau ir uzvarējuši zelta medaļās šajā olimpiādē .. tā ir savā ziņā fantastika, jo pirms 22 gadiem Kalgari spēlēs viņiem nebija neviena (!!!) zelta medaļa .. kāda izaugsme, vienkārši spēks un vēl taču ir hokeja un kērlinga fināli !