Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas grupu turnīra izloze VSB tiešraidē

Čempionu līgas grupu turnīra izloze VSB tiešraidē
UEFA Čempionu līgas trofeja Minhenes "Allianz" arēnā
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien, 29.augustā, "Viasat” sporta kanālā "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izlozi, kurā 32 labākie Eiropas futbola klubi uzzinās savus pretiniekus svarīgākajā Kontinenta klubu turnīrā. Nenokavējiet UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izlozi rīt, 29.augustā plkst.18:45 ekskluzīvi kanālā VSB!

17.septembrī sāksies jau divdesmit otrais UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs un piecdesmit devīto reizi tiks noskaidrots Eiropas klubu čempions. Līdz 1992.gadam Eiropas valstu čempioni Kontinenta labāko klubu noskaidroja Eiropas Čempionu kausā, kas pirms 21 gada tika pārveidots par Čempionu līgu.

Trešdienas vakarā izslēgšanas kārtas atbildes spēlēs kļūs zināmas pēdējās 5 no 32 komandām, kas jaunajā sezonā piedalīsies Čempionu līgas grupu turnīrā. Un jau ceturtdien 32 komandas tiks ielozētas 8 grupās. Komandas katra ar katru spēlēs 2 reizes un pirmo divu vietu ieguvēji turpinās cīņu par Eiropas klubu čempiona titulu izslēgšanas spēlēs.

Grupu turnīra izlozes rezultātā var izveidoties “nāves grupa”

VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs: “”Barcelona”, “Paris Saint-Germain”, “Dortmundes Borussia” un “Napoli” vienā grupā - kā jums tas patīk? Liekas – neiespējami, taču tā nebūt nav. Ceturtdien grupu turnīra izlozē arī šāds kvartets var tik salozēts kopā, un, ja tā notiks, tā nešaubīgi būs ”nāves grupa”. Taču ir arī citas versijas, bet tas tad lai paliek izlozes ziņā...”

     [+] [-]

, 2013-08-28 23:58, pirms 11 gadiem
Barca paļubom no grupas ārā netiks