Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB ekrānos 1/4 finālu izšķirošās spēles un "Real" centieni atspēlēties

Rolands Eliņš

VSB ekrānos 1/4 finālu izšķirošās spēles un "Real" centieni atspēlēties
Gerets Beils
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā UEFA Čempionu ceturtdaļfināla atbildes spēles: Manchester City – Paris Saint-Germain, Madrides Real – Wolfsburg, Benfica – Minhenes Bayern un Madrides Atletico – Barcelona. Nenokavē UEFA Čempionu līgas spēles Viasat Sport Baltic kanālā!

No četrām Čempionu līgas pirmajām ceturtdaļfināla spēlēm tikai vienā mačā vārtu starpība bija lielāka par vieniem vārtiem. Par pārsteigumu parūpējās Wolfsburg, kas savā laukumā uzvarēja Madrides Real 2:0. Barcelona pirmajā spēlē ar 2:1 pārspēja Madrides Atletico, Minhenes Bayern ar 1:0 uzvarēja Lisabonas Benfica, bet Paris Saint-Germain un Manchester City spēlēja neizšķirti 2:2.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs

“Mančestras komandai nedēļas nogalē ārkārtīgi smagi nāca trīs punkti kārtējā Anglijas Premjerlīgas spēlē, turpinot cīņu par vietu labāko četriniekā, tikmēr Lorāns Blāns pie Parīzes komandas stūres varēja atļauties lielu rotāciju, jo viņa komanda jau nodrošinājusi Francijas čempionu titulu. No iepriekšējās UEFA Čempionu līgas spēles dalībnieku starta sastāva PSG rindās visas 90 minūtes aizvadīja tikai centra pussargs Blēzs Matuidi, bet tikai puslaiks tika atvēlēts vārtsargam Kevinam Trapam. Pārējie nemaz nebija pieteikumā, un varēja atpūsties. Čīlietis Manuels Pelegrīni šādu greznību atļauties nevarēja, bet, vai tam būs būtiskas sekas, spriedīsim otrdien. Mančestras klubam pozitīvā ziņa tā, ka pēc traumām atgriezušies ierindā divi pussargi – Jaja Turē un Samirs Nasrī. Sestdien Premjerlīgas spēlē viņu ieguldījums uzvaras kaldināšanā bija acīmredzams.”

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs

“Volfsburgas vienība teicami aizvadot pirmo maču, ir tuvu tam, lai Čempionu līgas sapnis tai turpinātos. Mājās iegūtais divu vārtu pārsvars ir labs pieteikums uzvarai arī summā, tomēr pretiniekos ir Madrides Real, kurai ir pa spēkam deficītu dzēst. Spāņu kluba uzbrukums ir ļoti iespaidīgs, un, ja Zinedina Zidāna vadītā komanda izanalizēs pirmajā spēlē pieļautās kļūdas, nebūs nekāds brīnums, ja pusfinālu sasniegs tieši Real. Savukārt Volfsburgas uzdevums būs pacietīgi spēlēt aizsardzībā un likt lietā savu bīstamāko ieroci - ātros pretuzbrukumus. Tas viss sola ļoti intriģējošu spēli, kur abām vienībām ir reālas izredzes triumfēt divu maču summā.”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs

“Minhenes Bayern savā Allianz arēnā spēja izcīnīt minimālu uzvaru pār Benfica futbolistiem. Lai gan uzvara tika izcīnīta, tā nenāca tik pārliecinoši kā tika cerēts un arī Benfica bija labas iespējas rezultātu izlīdzinat. Šī atbilddes spēle Portugālē dara bažīgus Bayern līdzjutējus, jo portugāļi savā laukumā ir ciets rieksts un tie labi atceras spēli pret Porto pērn, kad izbraukuma spēlē tika zaudēts 1:3. Kā klāsies Minhenei, kad ar portugāļiem jāspēlē atbildes spēle uz viņu zāliena? Šī būs cieša un līdzīga spēle, pat neskatoties uz to, ka diskvalifikācijas dēļ nevarēs palīdzēt Benfica uzbrukuma līderis Jonass.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs

“Arvien pieaug intriga šajā duelī, kurā sākotnēji par favorīti vairums uzskatīja Barcelona. Katalonijas futbolisti nedēļas nogalē piedzīvoja jau otro zaudējumu pēc kārtas Spānijas čempionāta spēlē, kamēr Atletico atkal bija uzdevumu augstumos un sadeldēja deficītu līdz Barselonas komandai turnīra tabulā līdz nieka trijiem punktiem. Brīdis, kad Barcelona fiziski plīst, bet Atletico ir labā tonusā, var būt pateicīgs, lai pašreizējo UEFA Čempionu līgas kausa sargātāju apturētu jau ceturtdaļfinālā. Mājiniekiem pietiks ar uzvaru 1:0, bet vai Atletico tas izdosies?”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā VSB

DienaDatumsLaiksSpēle
Otrdien12.aprīlī21:35Manchester City – Paris Saint-Germain
Otrdien12.aprīlī23:45Madrides Real – Wolfsburg
Trešdien13.aprīlī21:35Benfica – Minhenes Bayern
Ceturtdien14.aprīlī01:35Madrides Atletico – Barcelona

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  -3 [+] [-]

, 2016-04-11 20:35, pirms 8 gadiem
par Wolfsburg,lai Real flopi beidzot saprot,ka bez top komandam futbolu ljoti labi prot spelet ari citas komandas,jo izskatas,ka jums ar zagiem pret Borusia un Juve bija par maz,ta ir vis tiraka pretinieku nenovertesana,kas Real un jums piemit jau no pasha sakuma!