Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas "Final Four" VSB tiešraidēs

Andrejs Siliņš

Eirolīgas "Final Four" VSB tiešraidēs
Foto: AFP/Scanpix

„Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) rīt, 10.maijā, un svētdien, 12.maijā, piedāvā Turkish Airlines Eirolīgas Final Four spēles Londonas O2 Arēnā. Piektdien pusfinālos Maskavas CSKA spēlēs ar Pireju “Olympiacos” un “Barcelona Regal” ar Madrides “Real”. Svētdien notiks mačs par 3.vietu un finālspēle. Eirolīgas spēles kanālā VSB komentēs Madars Bergmanis, Māris Lindenbaums, Edgars Buļs un Artūrs Šēnhofs.

Londonas Final Four spēlēs vieni no titulētākajiem Eiropas basketbola klubiem, kas kopā izcīnījuši 18 titulus – 8 Madrides “Real”, 6 Maskavas CSKA un pa diviem “Barcelona Regal” un Pireju “Olympiacos”. Grieķu klubs turklāt ir Eiropas klubu čempionu titula īpašnieks, kas pagājušā gada finālā uzvarēja Maskavas CSKA 62:61.

Klasisks Spānijas varenāko klubu duelis

VSB komentētājs Madars Bergmanis: „Klasisks Spānijas varenāko klubu duelis. Sāncenši, kas bieži spēlē savā starpā un ļoti labi pazīst viens otru. Tomēr, kopš abu komandu pēdējās tikšanās Eirolīgā, pagājuši jau vairāk nekā trīs gadi. (Šajā laikā “Barcelona” paguvusi aizvadīt 10 (!) spēles ar “Panathinaikos”). Vēsturiski ilgā laikā posmā “Real” nopelnu ir vairāk - astoņi Eirolīgas tituli pret diviem. Vidējā termiņā sekmes labākas bijušas Barselonai - kopš 2003.gada 6 reizes iekļuvuši Final Four un var lepoties ar labāko summāro uzvaru/zaudējumu bilanci Eirolīgā pēdējos 5 gados (96-19). Bet īstermiņā, tas ir šobrīd, komandu izredzes ir ļoti līdzīgas. “Real” izceļas ar jaudīgu uzbrukumu. Lai tas pa īstam atraisītos, ir vajadzīgs superātrs temps un iespēja diktēt spēles ritmu. Pusfinālā to būs grūti panākt. Īpaši pret “Barcelona”, kas parasti izcili aizsargājas. Ja komandas būtu optimālajos sastāvos, par favorītiem uzskatītu Barselonu. Bet viņiem nevarēs palīdzēt Pīts Maikls un pagājušo svētdien radās šaubas arī par Nātana Džavai līdzdalību.”

Turkish Airlines Eirolīgas Final Four spēles kanālā VSB:

Piektdien, 10.maijā 18:50 TA Eirolīga. Maskavas CSKA – Pireju “Olympiacos”
Piektdien, 10.maijā 21:55 TA Eirolīga. “Barcelona Regal” – Madrides “Real”
Svētdien, 12.maijā 17:55 TA Eirolīga. Spēle par 3.vietu.
Svētdien, 12.maijā 21:50 TA Eirolīga. Fināls

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja