Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Anglijas Premjerlīgas sezonas pirmo kārtu

VSB piedāvā Anglijas Premjerlīgas sezonas pirmo kārtu
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien "Viasat Sport Baltic" (VSB) pārraidīs jaunās Anglijas Premjerlīgas sezonas pirmās kārtas spēles: "Manchester United" – "Tottenham Hotspur", "Everton" – "Watford", "Chelsea" – "Swansea City", "Arsenal" – "West Ham United", "Stoke City" – "Liverpool" un "West Bromwich Albion" – "Manchester City". Nenokavē Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā VSB!

Divu aizvadītās sezonas "Top 6" komandu "Manchester United" un "Tottenham Hotspur" tikšanās jau pirmajā kārtā ir labs veids, kā iesākt jauno Premjerlīgas sezonu. Ja šīm divām vienībām piepulcējam divus Londonas grandus "Chelsea" un "Arsenal", otru Mančestras komandu "City", kā arī "Liverpool", vadošo komandu loks, kas cīnīsies ne tikai par čempionu titulu, bet arī vietu labāko četriniekā un ceļazīmēm jau uz nākamās sezonas Čempionu līgu, ir skaidrs. Vēl visu augustu ritēs spēlētāju pāreju laiks, arvien turpinās sarunas par vienu otru ļoti skaļu transfēru, tāpēc arī spēku samēros vēl var notikt zināmas izmaiņas. Bet tas tikai piešķiļ papildu intrigu! Nav šaubu, ka tāda būs arī tabulas lejasgalā, kur aizvadītajā sezona teju puse turnīra dalībnieču nevarēja mierīgi gulēt, līdz patiešām nebija beigusies sezona un kļuvis skaidrs – vieta elitē ir nosargāta. Šosezon izaicinājuma cimdu metīs trīs jaunpienācējas – "Bournemouth", "Watford" un "Norwich City"!

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Trīs vadošās Premjerlīgas komandas nav piedzīvojušas negatīvus satricinājumus sastāvā, tamdēļ spēku samēri nav kardināli mainījušies, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu. Gluži pretēji. "Arsenal" beidzot ieguvusi visaugstākās klases vārtsargu, jo komandai pievienojies Petrs Čehs. Tikmēr "Manchester City" labs papildinājums varētu būt Rahīms Stērlings, kurš jau nodemonstrējis lielisku rezultativitāti pirmssezonā. Bet - vai ar to būs pietiekami, lai favorītei "Chelsea" liegtu vēl vienu Anglijas čempionu titulu, atbildi sniegs vien tikai sezona!"

Aivars Zahārovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Jaunajā Anglijas Premjerlīgas sezonā pirmo trijnieku prognozēt ir grūti, bet kvartets paliks nemainīgs - "Chelsea", "Arsenal", "ManCity", "ManUnited". Secība nebūt obligāti nav tāda, tomēr es sliecos uz to, ka "Chelsea" ir lielākās izredzes. Tālāk seko "Arsenal" un Mančestras "United". Katrā ziņā gaidāmā sezona solās būt ļoti interesanta."

Toms Prāmnieks, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Šī, iespējams, būs viena no aizraujošākajām pēdējo gadu Premjerlīgas sezonām. Šķiet, ka visas komandas ir spērušas soli uz priekšu un īpaši tas attiecināms uz komandām, kas atrodas ārpus "Top 6" un tā vien šķiet, ka šajā sezonā līderi biežāk zaudēs punktus pret Premjerlīgas lejasgala komandām. Domājot par godalgotajām pozīcijām, tad "Chelsea" ir galvenie pretendenti uz čempiona titulu, bet tikai tad, ja iegādāsies papildinājumu aizsardzībā, kur šobrīd ir tikai pieci reāli kandidāti uz vietu pamatsastāvā. Otro vietu šogad varētu dot "Arsenal", bet arī pie nosacījuma, ja tiek iegādāts kāds augstas klases uzbrucējs, kā par to baumo Anglijas prese. Savukārt trešā pozīcija tiks sadalīta starp abiem Mančestras klubiem un šajā ziņā nelielu priekšroku dotu "United", kas starpsezonā ir ievērojami pastrādājuši transfēru tirgū."

Oskars Morozovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Domāju, ka ne bez grūtībām, bet čempionu titulu saglabās "Chelsea", pateicoties gan vienmērīgi kvalitatīvam sastāvam, gan Žuzē Mourinju faktoram. Lielākie konkurenti cīņā par titulu, manuprāt, būs "Arsenal", kas, kā lēš Premjerlīgas apskatnieki, ir izveidojuši labāko komandu pēdējo vienpadsmit gadu laikā, kopš pēdējo reizi izcīnīja titulu. Ja "Arsenal" iztiks bez ierastajām problēmām ar traumām, var pacīnīties arī par titulu. Ja neiztiks, tad var arī palikt ārpus trijnieka. "Manchester United" par titulu drīzāk cīnīsies nākamajā sezonā, jo komanda, manuprāt, vēl atrodas izveides procesā, lai gan pirmās pozitīvās pārmaiņas komandas sapratnē ar treneri starpsezonā ir novērojamas. "Manchester City" piedzīvos vissmagāko sezonu kopš saimnieku maiņas. Komandas sastāva kvalitātes ziņā "City" atpaliek no pārējām trim pirmā četrinieka komandām!"

Anatolijs Kreipāns, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Luisam van Gālam ar "Manchester United" bija uzdevums atgriezties Čempionu līgā un viņš to izdarīja. Tagad sastāvs ir ļoti mērķtiecīgi pastiprināts un, ja mehānisms darbosies (ja visi jaunpienācēji attaisnos cerības), tad MU var kļūt par čempionu. Aizgāja van Persijs, Falkao, di Marija un Nani (jau pagājušajā sezonā bija aizdots "Sporting"), kuri ir ļoti labi spēlētāji, bet neiederējās van Gāla spēles redzējumā. Tieši tāpēc tie varbūt arī nav tik lieli zaudējumi. Cik lieli būs ieguvumi (vispirms jau Švainštaigers un Depajs) - to rādīs laiks. "Chelsea" tumšais zirdziņš ir Falkao. Kodols palicis iepriekšējais, atškirībā no citiem gadiem tikai tā, ka Oskars pirmo reizi (!), kopš viņš ir "Chelsea", aizvadīja pilnvērtīgu pirmssezonas gatavošanos. Cīņa par titulu būs tieši starp MU un "Chelsea". Trešo lieku "Arsenal". Čehs stiprinās aizsardzības pārliecību, bet pārējās līnijās būtisku pārmaiņu nav. Un tas šoreiz ir pat pluss."

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Sestdien, 8. augustā 14:40 "Manchester United" – "Tottenham Hotspur"
• Sestdien, 8. augustā 16:55 "Everton" – "Watford"
• Sestdien, 8. augustā 19:25 "Chelsea" – "Swansea City"
• Svētdien, 9. augustā 15:25 "Arsenal" – "West Ham United"
• Svētdien, 9. augustā 17:55 "Stoke City" – "Liverpool"
• Pirmdien, 10. augustā 21:55 "West Bromwich Albion" – "Manchester City"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2015-08-07 15:00, pirms 9 gadiem
Beidzot! Žēl, ka svētdien uz U18 bīču, lai gan, šķiet, neko daudz garām nepalidīšu.