Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Ar divām uzvarām mums nebūs gana. Gribam paņemt visus punktus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Ar divām uzvarām mums nebūs gana. Gribam paņemt visus punktus"
Jirgens Klops. Foto: Zuma Press/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas pārliecinošās līderes "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops zina situāciju turnīra tabulā – nepieciešamas divas uzvaras, lai izcīnītu titulu. Tomēr speciālists pauda pārliecību, ka komanda neapstāsies pie sasniegtā un grib uzvarēt visos atlikušajos mačos.

"Man tik ļoti pietrūka futbols, ka tam pat ir grūti noticēt. Apzinos, ka tā nav pati svarīgākā lieta pasaulē, taču tā ir mana kaislība. Ar nepacietību gaidām spēles, un cerams, ka mūsu līdzjutēji jūtas tāpat," teica Jirgens Klops, kura vadītā "Liverpool" atrodas pārliecinošā vadībā – pagājušās sezonas čempione "Manchester City" atpaliek 25 punktus.

"Mēs vēl neesam čempioni. Jāaizvada spēles un jāizcīna uzvaras, lai kļūtu par čempioniem. Līdz titulam ir divas uzvaras, bet pēc tam negribam apstāties un beigt izcīnīt uzvaras. Spēļu rezultāti nav ierakstīti zvaigznēs – mums laukumā būs smagi jāstrādā," teica speciālists, kura vadītā komanda Premjerlīgas sezonā zaudējusi tikai vienu spēli.

"Ir patīkami domāt par situāciju turnīra tabulā, taču mēs vēl neesam kronēti par čempioniem, un to ļoti labi zinām. Esam ļoti tuvu titulam, taču ar ļoti tuvu vēl nepietiek. Atlicis aizvadīt deviņas kārtas, tātad pieejami 27 punkti, un darīsim visu, lai tos izcīnītu," Klops bija apņēmības pilns.

Pastāv iespēja, ka "Liverpool" titulu var izcīnīt jau savā pirmajā spēlē. Proti, tuvākā sekotāja "Manchester City" pirms tam duelēsies pret Londonas "Arsenal", un Pepa Gvariolas komandas zaudējums dotu Liverpūlei ar trim punktiem garantēt pirmo Premjerlīgas titulu pastāvēšanas vēsturē.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-06-03 12:54, pirms 4 gadiem
Protams ko viniem apstaties, CL nav vairs, visi izsalkusi pec futbola,logiski ka kautkadi merki tiek pasniegti