Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:410, Did:0, useCase: 3

Šodien jau 12. "VSB hokeja spēle"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šodien Rīgas „Dinamo hokejisti savā laukumā aizvadīs principiālu cīņu ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Balašihas „HK MVD” komandu. Šo spēli varēsiet skatīties „Viasat Sport Baltic” televīzijas kanālā, kas piedāvā nu jau 12. konkursu, kurā iespējams tikt pie Rīgas „Dinamo” fanu T-krekla. Jāatbild uz trīs jautājumiem un papildjautājumu.

Piedalīties 12. spēlē

Kopumā bijušas jau vienpadsmit „Viasat Sport Baltic” hokeja spēles un noskaidroti balvu ieguvēji. Īpaši interesanta bija pēdējā spēle. Uz visiem trīs jautājumiem pareizi nespēja atbildēt neviens konkursants, bet uzvarētājs tomēr bija jānoskaidro no to dalībnieku vidus, kuriem bija divas pareizas atbildes. Laimīgā loze krita lietotājam Matīss Priedīts, kurš papildjautājuma atbildē bija norādījis 2 – vistuvāk nullei (kas bija pareizā atbilde). Viņš par uzvarētāju kļuvis jau otro reizi – tieši šis lietotājs uzvarēja pirmajā „VSB hokeja spēlē”.

Bet šodien jau kārtējā spēle. Visu konkursu shēma bijusi vienāda – dalībniekiem jāatbild uz trīs jautājumiem. Pirmais – prognoze par mača iznākumu, otrais – zināšanu jautājums par gaidāmajiem pretiniekiem, trešais - jānosauc „Viasat Sport Baltic” hokeja studijā nosauktā frāze. Atgādinām, ka šo studiju vada žurnālists Armands Puče un hokeja vārtsargs Pēteris Skudra. Uz pirmo jautājumu jāatbild līdz mača sākumam, bet uz otro un trešo līdz trešā perioda sākumam.

Tāpat svarīgi ir atbildēt uz papildjautājumu – „Cik dalībnieki būs atbildējuši uz visiem trīs jautājumiem pareizi?” Tieši šis jautājums izšķir spēles uzvarētāju, kurš saņem balvu – „Dinamo Rīga” T-kreklu ar spēlētāju parakstiem. Nenokavē un piedalies konkursā!

Piedalīties 12. spēlē

”Viasat Sport Baltic” iepriekšējo spēļu uzvarētāji
1. spēle - Matīss Priedīts
2. spēle – jkakanis
3. spēle – Dzorambuls
4. spēle – igors
5. spēle - cigors
6. spēle – wolzha
7. spēle – takagi
8. spēle - wow wow
9. spēle – Drede
10. spēle – airbe
11. spēle - Matīss Priedīts

     [+] [-]

, 2010-06-07 15:39, pirms 14 gadiem
Pirms nedēļas vecīšiem uzliku VIASAT - tagad arī laukos varēšu skatīties sporta pārraides!