Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:410, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti vēl trīs “VSB hokeja spēļu” uzvarētāji

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lai gan Rīgas “Dinamo” hokejistiem šī sezona nav pārāk sekmīga un zaudējumu ir vairāk nekā uzvaru, tomēr pozitīvas emocijas iespējams gūt piedaloties “Viasat Sport Baltic” piedāvātajā hokeja spēlē. Noskaidroti vēl trīs laureāti, kas saņems pārsteiguma balvu.

Katrai Rīgas “Dinamo” mājas spēlei “Viasat Sport Baltic” organizē arī sporta studiju, kurā pārdomās par maču dalās Armands Puče un Pēteris Skudra. Tieši šī studija ir arī daļa no konkursa – studijas laikā tiek nosaukta frāze, kas ir kā pareizā atbilde un vienu no trijiem jautājumiem (atlikušie divi ir spēles rezultāta prognoze un zināšanu jautājums par pretiniekiem). Atbildot uz visiem trīs jautājumiem, kā arī esot precīzākais uz papildjautājumu, dalībnieks kļūs par uzvarētāju, saņemot T-kreklu ar “Dinamo Rīga” simboliku un spēlētāju autogrāfiem.

Pēdējās trijās mājas spēles rīdzinieki tika pie vienas uzvaras pret Novokuzņeckas „Metallurg”. Šai spēlei veltītajā konkursā par uzvarētāju kļuva lietotājs wolzha, kurš precīzi atbildēja uz visiem jautājumam un bija vistuvāk pareizo atbildētāju nosaukšanā (atbildēja 17, pareizi 18). Šādu pat rezultātu gan uzrādīja arī lietotājs lorenc, tomēr izloze viņam nebija labvēlīga.

Ne septītās, ne astotās spēles uzvarētāja noteikšanai izlozi gan nevajadzēja. Zaudētajā mačā pret „Sibir” visus trīs jautājumus pareizi atbildēja vien divi lietotāji - takagi un Valdis777. Precīzāka atbilde uz papildjautājumu gan bija pirmajām (13 pret 15), kas arī dod uzvarētāja statusu. Visbeidzot zaudējumā pret Maskavas „Dinamo” trīs punktus spēja sapelnīt 34 dalībnieki, no kuriem vistuvāk papildjautājuma atbildē bija lietotājs wow wow, norādot 35.

Ar visiem uzvarētājiem sazināsies „Viasat Sport Baltic” pārstāvji, lai informētu par balvas saņemšanu.

”Viasat Sport Baltic” spēļu uzvarētāji
1. spēle - Matīss Priedīts
2. spēle – jkakanis
3. spēle – Dzorambuls
4. spēle – igors
5. spēle - cigors
6. spēle – wolzha
7. spēle – takagi
8. spēle - wow wow

6. spēles rezultāti
7. spēles rezultāti
8. spēles rezultāti

     [+] [-]

, 2009-10-29 13:20, pirms 14 gadiem
Autor 8. spēlē uzvarēja woo woo vai es?!

     [+] [-]

, 2009-10-29 13:37, pirms 14 gadiem
wow wow rakstīja: Autor 8. spēlē uzvarēja woo woo vai es?!
tu tu.. labots

  +1 [+] [-]

, 2009-10-29 16:18, pirms 14 gadiem
un kā var saukt 13 par nelaimes skaitli