Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:410, Did:0, useCase: 3

Šodien 9. VSB hokeja spēle

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šodien Rīgas „Dinamo” hokejisti Arēnā Rīga cīnīsies pret Sanktpēterburgas "SKA". Pēc šī mača rīdzinieki uz sava ledus nespēlēs trīs nedēļas, tāpēc noteikti centīsies gūt uzvaru. "Viasat Sport Baltic" arī šai mājas spēlei piedāvā konkursu, kurā varat iegūt T-kreklu ar Rīgas "Dinamo" simboliku.

Piedalīties 9. spēlē

Kopumā bijušas jau astoņas „Viasat Sport Baltic” hokeja spēles un noskaidroti astoņi balvu ieguvēji. Visu konkursu shēma bijusi vienāda – dalībniekiem jāatbild uz trīs jautājumiem. Pirmais – prognoze par mača iznākumu, otrais – zināšanu jautājums par gaidāmajiem pretiniekiem, trešais - jānosauc „Viasat Sport Baltic” hokeja studijā nosauktā frāze. Atgādinām, ka šo studiju vada žurnālists Armands Puče un hokeja vārtsargs Pēteris Skudra. Uz pirmo jautājumu jāatbild līdz mača sākumam, bet uz otro un trešo līdz trešā perioda sākumam.

Tāpat svarīgi ir atbildēt uz papildjautājumu – „Cik dalībnieki būs atbildējuši uz visiem trīs jautājumiem pareizi?” Tieši šis jautājums izšķir spēles uzvarētāju, kurš saņem balvu – „Dinamo Rīga” T-kreklu ar spēlētāju parakstiem. Nenokavē un piedalies konkursā jau šodien, jo nākamā VSB hokeja spēle būs tikai 19. novembrī.

Piedalīties 9. spēlē

”Viasat Sport Baltic” iepriekšējo spēļu uzvarētāji
1. spēle - Matīss Priedīts
2. spēle – jkakanis
3. spēle – Dzorambuls
4. spēle – igors
5. spēle - cigors
6. spēle – wolzha
7. spēle – takagi
8. spēle - wow wow

     [+] [-]

, 2009-10-30 11:10, pirms 14 gadiem
O,Jancis skraidīs ar RD krekliņu,nu ko Janci būs krogā jāliek