Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:359, Did:0, useCase: 3

eSports.lv minihokeja A grupā atkal uzvar "Mery Crizis" ( Video)

Mārcis Martini
Mārcis Martini

eSports.lv minihokeja A grupā atkal uzvar "Mery Crizis" ( Video)
Čempionu prieks pēc izšķirošā pēcspēles metiena
Foto: Jānis Spigovskis, UHL

Piektdienas vakarā Ozo ledus hallē Ozolniekos notika 2.posms eSports.lv kausa minihokejā spēcīgāko komandu jeb A grupā. Otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja komanda ,,Mery Crizis,,, finālā bullīšu sērijā pārspējot nu jau principiālo pretinieku, komandu "Karāts".

Otrajā posmā atkal 10 komandas

eSports.lv kausa minihokejā spēcīgākās A grupas 2.posmu aizvadīja gandrīz visas tās pašas komandas, kas pirmo. Vienīgā izmaiņa- Ledgraužu vietā, spēkus izmēģināja mājinieki, komanda Ozolnieki, kuriem tā arī neizdevās gūt kaut vienus vārtus. 10 komandas tika sadalītas divās grupās, kur apļa turnīra ietvaros tika noskaidrotas 9. un 10. vietas ieguvējas un ceturtdaļfinālu pāri. Šoreiz 9. vietā Cetra un 10. Ozolnieki.

Vārtsargi uzbrūk, spēlētājs sargā vārtus

Interesanta epizode notika priekšsacīkšu spēlē Mery Crizis: Karāts 2. Ekstravagantais Mery Crizis vārtsargs Oļegs Eiduks izslidoja tālu laukumā un izdarīja metienu pa pretinieku vārtiem, ko savukārt tvēra vārtsargs un daudz nedomādams izdarīja tālu atbildes metienu pa bez saimnieka atstātajiem vārtiem. Ripa lidoja precīzi vārtos, bet savu vārtsargu šoreiz izglāba laukuma spēlētājs. Epizodi neizdevās nofilmēt, bet foto no neparastā gadījuma ir apskatāms.

Izslēgšanas spēles

Šoreiz jau ceturtdaļfinālā notika 1.posma fināla atkārtojums Mery Crizis: Miroņi, un atkal mazliet vairāk veiksmes bija čempionu pusē 3:2. Citos pāros favorīti uzvarēja pārliecinoši.

Contess 6:1 Rīgas Opāti
Merry Crizis 3:2 Miroņi
Dinamo 4:1 TI-CI/Miltiņkrogs
Karāts2 0:5 Karāts

Pusfinālā jau notika spraigākas cīņas , un pēc 10 minūtēm bija skaidrs, ka finālā būs īsts saldais ēdiens- Karāts pret Mery Crizis. Lieliska iespēja lieliski spēlējošai Karāts komandai ar tehniskajiem brāļiem Ankudinoviem ierindā revanšēties par zaudējumu pusfinālā pirms divām nedēļām.

Mery Crizis 2:1 Contess
Karāts 4:2

Cīņā par trešo vietu Contess ar 3:0 pārspēja Dinamo, un jelgavniekiem atkal ceturtā vieta.

Fināls

Finālā pirmie vadībā pēc lieliski izpildīta soda metiena vadībā izvirzījās Karāts hokejisti, bet vēlāk jau 2:1 Mery Crizis labā. Karāts tomēr panāk neizšķirtu un 2. posma uzvarētāji jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā. Pirmo trīs metienu sērijā galvenie varoņi ir vārtsargi, lieliski spēlējošo Oļegu Eiduku nepārspēj arī abi Ankudinovi, un tikai papildus bullīšu sērijā Mery Crizis gūst vienīgos vārtus, izcīnot otro uzvaru divos posmos un nostiprinās kopvērtējuma vadībā.

Kopvērtējums pēc 2 posmiem

Komanda1.posms2.posms24.077.0821.084.0918.09Kopā Vieta
Mery Crizis3030601.
Karāts2025452.
Miroņi2512373.
Jelgavas Dinamo1515304.
Contess920295.
TI-CI/ Miltiņkrogs1211236.
Rīgas Opāti1110217.
Cetra108188.
Karāts 289179.
Ledgrauži7710/11..
Ozolnieki7710/11..

Apbalvošana

Pirmās trīs vietas saņēma A grupas otrā posma kausus. Čempionu komandas spēlētāji saņēma balvas arī no Sports Lukss un iespēju bez maksas iztīrīt hokeja ekipējumu izmantojot turnīra atbalstītāja Tīraforma.lv tehnoloģiju.

eSports.lv kausa minihokejā 2.posma uzvarētāji A grupā

Par labāko vārtsargu jau otro reizi pelnīti tika nosaukts uzvarētāju vārtsargs Oļegs Eiduks, kurš tāpat kā labākais spēlētājs saņēma balvas no . Salmingsports.

Labākais vārtsargs saņem balvu.

Labākais spēlētājs saņem balvu.

A grupas 2.posma fotogalerija un videoapskats

Piedāvājam apskatīt A grupas 2. posma fotogaleriju un videoapskatu.

Pieteikšanās

Nākamais posms A grupas komandām pēc divām nedēļām 24. jūlijā, bet jau piektdien, 17. jūlijā plkst. 20.45 notiks 3.posms B grupas komandām.

Lai atvieglotu pieteikšanos, piedavājam aizpildīt eSports.lv kausa minihokejā pieteikuma anketu, bet obligāts nosacījums ir piezvanīt pa tālruni 29900022 UHL direktoram Uldim Eldmanim, lai saņemtu apstiprinājumu dalībai un vienotos par grupu, kurā komanda tiks pieteikta. Uz tikšanos laukumā!

Turnīra kalendārs
Turnīra nolikums
Pieteikuma anketa

Turnīru organizē: eSports.lv un United Hockey Legue (UHL )
Turnīru atbalsta: Salmingsports, Geka, Tīraforma.lv, Zīmogu Eksperts, Sports Lukss

Pieteikšanās pa telefonu - Uldis Eldmanis, 29900022, uldis.eldmanis@inbox.lv
Informatīvais atbalsts- Mārcis Apškrūms, 26311794, reklama@eSports.lv