Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

eSports.lv minihokeja ietvaros noteiks labākos bullīšu speciālistus

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Piektdien, 24. jūlijā 20:00 Ozo ledus hallē notiks eSports.lv kausa minihokejā 3. posms A grupā. Pirmajos divos posmos uzvaras izcīnīja komanda „Mery Crizis” un nostiprinājās kopvērtējuma vadībā. Pirmo reizi kausa izcīņas laikā tiks noteikti arī labākie bullīšu izpildītāji un atvairītāji.

Kas gāzīs „Mery Crizis”?

Ja 1. posmā Mery Crizis uzvara bija neliels pārsteigums, par favorītiem tika uzskatīti Karāts hokejisti, tad otrajā posmā čempioni apstiprināja, ka uzvara nav nejaušība. Principiālākie pretinieki Karāts pirmajā posmā tika apturētu pusfinālā, otrajā posmā finālā. Abos posmos čempioni izslēgšanas spēlēs apstādinājusi arī komandu Miroņi, kas noteikti centīsies beidzot revanšēties, bet par posma tumšo zirdziņu varētu kļūt turnīra debitanti Brocēnu komanda, kas nevienā turnīrā nebrauc cīnīties par 2. vietu.

Kopvērtējums pēc 2 posmiem

eSports.lv kausa izcīņas lielo balvu iegūs kopvērtējuma uzvarētājs, kuru noteiks punktu summa, kas iegūta 7 posmos, vērtējot 5 labākos rezultātus. Šobrīd pārliecinoši bez zaudētiem punktiem pirmie ir abu posmu čempioni, bet pat debitējot turnīrā 3. posmā, iespējams savākt maksimālo punktu summu.

Komanda1.posms2.posms24.077.0821.084.0918.09Kopā Vieta
Mery Crizis3030601.
Karāts2025452.
Miroņi2512373.
Jelgavas Dinamo1515304.
Contess920295.
TI-CI/ Miltiņkrogs1211236.
Rīgas Opāti1110217.
Cetra108188.
Karāts 289179.
Ledgrauži7710/11..
Ozolnieki7710/11..

Pirmais bullīšu miničempionāts

Tā kā minihokejā nav noraidījumu, gan spēles laikā gan izslēgšanas spēļu galotnēs tiek izpildīti daudz soda metienu, tāpēc piektdien posma ietvaros pirmo reizi tiks noteikti arī labākie pēcspēles metienu izpildītāji un atvairītāji. Miničempionātā tiks aicināti piedalīties visu komandu vārtsargi un katras komandas pārstāvis, kurš gatavs bez pauzēm izpildīt apmēram 10 metienus pēc kārtas pa vienam katram no pretinieku vārtsargiem. Apbalvoti tiks gan precīzākais izpildītājs, gan labākais bullīšu savaldītājs.

Iedvesmai slavenais zviedra Linusa Omarka meistarstiķis pārbaudes spēlē pret Šveici

Labāko epizožu foto un videoapskats

Kā ierasts, turnīra norise tiks filmēta un jau tuvākajās dienās eSports.lv piedāvās plašu kausa izcīņas otrā posma fotoreportāžu un videoapskatu.

A grupas 2.posma videoapskats

Spēles formāts

Minihokejs tiks spēlēts formātā 4 pret 4, tas ir vienlaicīgi laukumā no vienas komandas atrodoties 3 laukuma spēlētājiem un vārtsargam. Hokeja laukums tiek sadalīts 3 daļās no kurām divās vienlaicīgi notiek spēle un brīvajā vidējā zonā tiek veiktas spēlētāju maiņas. Minihokejā nav atļauti spēka paņemieni un katrs pārkāpums tiek sodīts ar soda metienu.

Balvas

Katra posma trīs godalgoto vietu ieguvējas katrā posmā saņem uzvarētāju kausus , bet posma uzvarētāji iespēju bez maksas iztīrīt hokeja ekipējumu izmantojot Tīraforma.lv tehnoloģiju un balvas no Sports Lukss. Tiks noteikti arī labākais laukuma spēlētājs un labākais vātrsargs, kuri saņem vērtīgas balvas no hokeja inventāra tirgotājiem Salmingsports. Kopvērtējuma godalgoto vietu trijnieks saņems eSports.lv kausus un medaļas, kā arī hokeja spēlēšanai nepieciešamas balvas. MVP kausu un speciālbalvu saņems kopvērtējuma vērtīgākais spēlētajs.

Komandu pieteikšanās

Pieteikties vēlams līdz piektdienas rītam, bet, ja komandu skaits nepārsniegs 16, to var izdarīt arī stundu pirms posma sākums. Lai atvieglotu pieteikšanos, piedavājam aizpildīt eSports.lv kausa minihokejā Pieteikuma anketu, bet obligāts nosacījums ir piezvanīt pa tālruni 29900022 UHL direktoram Uldim Eldmanim, lai saņemtu apstiprinājumu dalībai un vienotos par grupu, kurā komanda tiks pieteikta. Uz tikšanos laukumā!

Turnīru organizē: eSports.lv un United Hockey Legue (UHL )
Turnīru atbalsta: Salmingsports, Geka, Tīraforma.lv, Zīmogu Eksperts, Sports Lukss

Turnīra kalendārs
Turnīra nolikums
Pieteikuma anketa

Pieteikšanās pa telefonu - Uldis Eldmanis, 29900022, uldis.eldmanis@inbox.lv
Informatīvais atbalsts- Mārcis Apškrūms, 26311794, reklama@eSports.lv