Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

eSports.lv minihokeja A grupas 3.posmā uzvar "Karāts"

Mārcis Martini
Mārcis Martini

eSports.lv minihokeja A grupas 3.posmā uzvar "Karāts"
Foto: Jānis Spigovskis, UHL

Piektdien eSports.lv kausa minihokejā A grupas 3. posms atnesa pārmaiņas kopvērtējumā. Pēc divām uzvarām pirmajos posmos, šoreiz bez medaļām palika Mery Crizis, bet uzvarēja Karāts un izvirzījās kopvērtējuma vadībā.

9 komandas, spēcīgi turnīra debitanti no Brocēniem

3. posmā piedalījās 9 komandas. Pirmo reizi piedalījās komandas Chiefs un Brocēni. Zinot pēdējo ambīcijas un sastāvu, varēja prognozēt neierastas finālcīņas, kas arī apstiprinājās. Komandas tika sadalītas divās grupās, kur apļa turnīrā noskaidroja 9. vietas ieguvēju un ceturtdaļfināla pārus. Šoreiz 9. vietā palika vieni no kopvērtējuma līderiem, komanda Miroņi.

Bullīšu zibensturnīrs

Grupu cīņu pārtraukumā notika pirmais boulinga centra Fantasy Park
bullīšu zibensturnīrs, kurā tika aicināti piedalīties visu komandu vārtsargi un viens metienu izpildītājs no katras komandas. Spēlētājam pēc kārtas bija jāizpilda 8 metieni pa vienam katram no pretinieku vārtsargiem. Kā vēlāk izrādījās, kādam tā bija arī izturības pārbaude, jo pēdējie metieni jau tika veikti lēnāk un vienkāršāk.

Pēc 8 metienu sērijas noskaidrojās labākais bullīšu savaldītājs ,šoreiz sausā palika Karāts 2 vārtsargs Rodions Naidunovs. Divi labākie izpildītāji, Ankudinovs no Karāts un Pujāts no Brocēniem, katrs vārtsargus pārspēja 4 reizes. Tika veikti papildus metieni, pirmajā sērijā abi spēlētāji bija precīzi, bet otrajā Ankudinova metienu atvairīja Uldis Eldmanis, līdz ar to par pirmo bullīšu karali kļuva Brocēnus pārstāvošais Guntis Pujāts.

Izslēgšanas spēles- Čempions gāzts

Ceturdaļfinālā pirmo klupienu 3 posmu laikā izslēgšanas spēlēs piedzīvoja pirmo divu posmu čempioni Mery Crizis, spēlē pret Contess nepalīdzēja arī spēle bez vārtsarga pēdējā minūtē. Pirmo reizi pusfinālā iekļuva Karāta otrā komanda. Jāatzīmē, ka visos ceturtdaļfinālu pāros diezgan pārliecinoši uzvarēja komandas, kuras apakšgrupu turnīrā spēlēja vienā grupā.

Mery Crizis 2:4 Contess
Chiefs 0:6 Brocēni
Mītavas Dinamo 0:4 Karāts 2
Rīgas Opāti 0:8 Karāts

Pusfinālos spēles jau bija spraigākas, Brocēniem palīdzēja arī veiksme, jo vienīgos vārtus guva pretinieki, kuri pēc lieliska Brocēna spēlētāja individuālā reida paši iebīdīja ripu savos vārtos. Karāts komandu savstarpējā duelī pirmie pierādīja , kāpēc ir pirmie.

Contess 0:1 Brocēni
Karāts 3:1 Karāts 2

Spēlē par trešo vietu Contess ar 5:2 uzvarēja Karāts 2 un izcīnīja 3. vietu.

Fināls

Karāts komanda jau no pirmā posma tika uzskatīti par favorītiem, bet līdz šim vienmēr viņus apturēja Mery Crizis vīri. Šoreiz ar neērto pretinieku nūjas krustot nenācās, un iespējams tas palīdzēja tikt pie pirmā čempionu kausa. Gan Karāts, gan Brocēni līdz finālam aizvadīja pārliecinošu turnīru, konkurenti viens otra cienīgi, bet izšķirošajā spēlē daudz vairāk uzbruka un pelnīti uzvarēja Karāts komanda 2:0. Karāts spēku trešajā posmā apliecina arī kopējā vārtu attiecība 31:4. Līdz ar uzvaru posmā, Karāts izvirzījās vadībā arī A grupas kopvērtējumā.

Kopvērtējums pēc 3 posmiem

Komanda1.posms2.posms3.posms7.0821.084.0918.09Kopā Vieta
Karāts202530751.
Mery Crizis303012722.
Contess92020493.
Miroņi25128454.
Jelgavas Dinamo15159395.
Karāts 28915326.
Rīgas Opāti111011327.
Brocēni25258.
TI-CI/ Miltiņkrogs1211239.
Cetra1081810.
Chiefs101011.
Ledgrauži7712/13.
Ozolnieki7712/13.

Apbalvošana

Pirmās trīs vietas saņēma A grupas 3. posma kausus. Čempionu komandas spēlētāji saņēma balvas arī no Sports Lukss un iespēju bez maksas iztīrīt hokeja ekipējumu izmantojot turnīra atbalstītāja Tīraforma.lv tehnoloģiju.

eSports.lv kausa minihokejā 3.posma godalgoto komandu trijnieks

Par labāko spēlētāju pelnīti tika nosaukts uzvarētāju uzbrucējs Sergejs Ankudinovs, kurš tāpat kā labākais vārtsargs saņēma balvas no . Salmingsports.

Balvu saņem labākais spēlētājs

Balvu saņem labākais vārtsargs

A grupas 3.posma fotogalerija un videoapskats

Piedāvājam apskatīt A grupas 3. posma fotogaleriju un videoapskatu.

Pieteikšanās

Nākamais posms A grupas komandām pēc divām nedēļām 7. augustā, bet jau piektdien, 1. augustā plkst. 20.00 notiks 4.posms B grupas komandām.

Lai atvieglotu pieteikšanos, piedavājam aizpildīt eSports.lv kausa minihokejā pieteikuma anketu, bet obligāts nosacījums ir piezvanīt pa tālruni 29900022 UHL direktoram Uldim Eldmanim, lai saņemtu apstiprinājumu dalībai un vienotos par grupu, kurā komanda tiks pieteikta. Uz tikšanos laukumā!

Turnīra kalendārs
Turnīra nolikums
Pieteikuma anketa

Turnīru organizē: eSports.lv un United Hockey Legue (UHL )
Turnīru atbalsta: Salmingsports, Geka, Tīraforma.lv, Zīmogu Eksperts, Sports Lukss

Pieteikšanās pa telefonu - Uldis Eldmanis, 29900022, uldis.eldmanis@inbox.lv
Informatīvais atbalsts- Mārcis Apškrūms, 26311794, reklama@eSports.lv