Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1588, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Velomaratonā" galvaspilsētas mērs startēs 31,6 kilometru distancē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Rīgas Velomaratonā" galvaspilsētas mērs startēs 31,6 kilometru distancē
Nils Ušakovs demonstrē kausus
Foto: velo.lv

Jau svētdien 11. Novembra krastmalā norisināsies viens no masveidīgākajiem sporta notikumiem valstī – 31. "Rīgas Velomaratons", informē pasākuma organizatori. Kļuvis zināms, ka šī gada velomaratona 31,6 kilometru garajā tautas distancē piedalīsies arī Rīgas mērs Nils Ušakovs.

"Rīgas Velomaratons", kas laika gaitā kļuvis par nozīmīgāko velonotikumu Latvijas galvaspilsētā, šogad norisināsies jau 31. reizi. Tāpat kā pērn arī šoreiz starts un finišs gaidāms 11. Novembra krastmalā. Tikmēr visas trīs distances pirmo reizi ies tikai pa Rīgas lielajām ielām un tiltiem.

Šogad piedalīsies arī Rīgas pilsētas mērs Nils Ušakovs, kurš startēs tautas distancē. Mērs arī iepriekš ir startējis velomaratonā, godam pievarot distanci. Tautas braucienā uzvarētāji cīnīsies par Rīgas mēra kausiem.

Ikviens aktīvās atpūtas un riteņbraukšanas cienītājs tiek aicināts piedalīties kādā no trijām distancēm – sporta (79 km), tautas (31,6 km) vai ģimeņu braucienā (15,8 km). Sporta brauciens piemērotākais būs tiem, kuri trenējās regulāri, tautas distance lieliska būs visiem amatieriem, darba kolektīviem un draugu kompānijām, kas vēlas izjust lielisku kopības sajūtu un gūt neaizmirstamas emocijas. Tikmēr ģimeņu brauciens (bez laika kontroles) piemērots vecākiem ar bērniem.

Sacensību organizatori un īpaši izveidota žūrija noteiks un apbalvos arī kuplāko darba kolektīvu, vecāko un atraktīvāko dalībnieku/dalībnieci un oriģinālākā velosipēda īpašnieku. Ģimenes braucienā žūrija noteiks visbritiskāk ģērbtos riteņbraucējus.

Izmantotie resursi:
www.velo.lv

     [+] [-]

, 2014-05-27 17:56, pirms 10 gadiem
Tad lai laiciigi atliek naudu arii slimniicas izdevumiem kaa peec maratona...

     [+] [-]

, 2014-05-27 18:36, pirms 10 gadiem
ka tik čali nesanāk tā pat kā ar maratonu...netiksi līdz galam

     [+] [-]

, 2014-05-27 23:08, pirms 10 gadiem
nu prātīgi gan lai gan būtu sadaktarēts tepat Stradiņos nevis jābrauc kaut kur uz Vāciju pa dārgo.