Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1588, Did:0, useCase: 3

''Liepājas metalurgs'' U-14 hokejisti izcīna uzvaru turnīrā Baltkrievijā.

''Liepājas metalurgs'' U-14 hokejisti izcīna uzvaru turnīrā Baltkrievijā.
SK ''Liepājas metalurgs'' hokeja kluba U-14 komanda.

Ar iegūto 1. vietu un metalurgu cienīgu kausu no turnīra Baltkrievijā ir atgriezušies ''Liepājas metalurgs'' U-14 komandas jaunie hokejisti. Turnīrs "Tērauda Kauss" notika Žlobinā (Baltkrievija), kurā sacentās komandas, kuras pārstāv Krievijas, Baltkrievijas un Latvijas metalurģiskos uzņēmumus.

Jaunie liepājnieki sacentās ar tādu pazīstamu hokeja klubu kā Magņitogorska ''Metalurg'', Čerepovecas ''Severstaļ” , Žlobina ''Metalurg” un Iževskas ''Ižstaļ” vienaudžiem.

Pēc turnīra par to pārdomās dalījās liepājnieku treneri Eduards Ivanovs un Maksims Bogdanovs.

Ivanovs: "Pirmo spēļu rezultāti bija nepierasti lieli, jo puikas vēl nebija atguvušies no eiforijas par uzvarēto Latvijas čempionātu, bija grūti savākties. Sākot ar ceturto spēli, rezultāti mainījās un pēdējā spēlē tikai neizšķirts, kaut pēc otrā puslaika bija 0:3. Spējām koncentrēties."

Bogdanovs: "Komandas bija viena spēku samēra, nebija kādas, kas būtu īpaši pārākas. Sezona ir noslēgusies uz pozitīvas nots, un tagad jādomā par nākamo sezonu. Jāsaka paldies komandai, kā arī viņu vecākiem un skolotājiem par pacietību un atbalstu."

‘’Liepājas metalurgs’’ spēļu rezultāti:
SK „Liepājas metalurgs” – „Kristal” Elektrostaļ 6:3
SK „Liepājas metalurgs” – „Severstaļ” Čerepoveca 12:6
SK „Liepājas metalurgs” – „Ižstaļ” Iževska 11:6
SK „Liepājas metalurgs” – „Metalurgs” Žlobina 5:0
SK „Liepājas metalurgs” – „Metalurgs” Magņitogorska 3:3

Izmantotais resurss: Liepājas Metalurgs - Sporta klubs

     [+] [-]

, 2012-04-25 15:56, pirms 12 gadiem
Iespaidīgi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-04-25 18:46, pirms 12 gadiem
Lm jaunā maiņa līdz 15 gadiem ir ļoti laba pēc tam puiki pazūd. Kā redzam pēc tam izsitās tikai tie, kas aizbrauc prom kā Pelšs un Ķēniņš.

     [+] [-]

, 2012-04-25 19:45, pirms 12 gadiem
Atceros starp LM 93-ajiem 15-16 gadu vecumā bija vēl labāks aizsargs par Siksnu un Nīmani, tāds Dzieva. Kur tas noziedējis??! Ne tikai Dzieva, bet arī no citām vecuma grupām pāris labāko hokejistu arī ap to vecumu met mieru hokejam. Un tas ir ne tikai LM, bet vispār visās komandās un jau sen.

     [+] [-]

, 2012-04-25 22:03, pirms 12 gadiem
archy0 rakstīja: Atceros starp LM 93-ajiem 15-16 gadu vecumā bija vēl labāks aizsargs par Siksnu un Nīmani, tāds Dzieva. Kur tas noziedējis??! Ne tikai Dzieva, bet arī no citām vecuma grupām pāris labāko hokejistu arī ap to vecumu met mieru hokejam. Un tas ir ne tikai LM, bet vispār visās komandās un jau sen.
un tas ir tikai normāli, protams varētu būt kāds psihologs/ vnk darbinieks, kas pie tā piestrādā ar bērniem vai kā... bet tas ir tas sarežģītais vecums, kad džekam parādās citas intereses...
ne tikai par meitenēm un dzeramo runājot, bet vispār, un dabiski, ka tajā vecumā kāds var ari atmest ar roku garajiem un nogurdinosajiem treniniem vēl pēc skolas...

Varbūt, ja vēlāk Liepājā pazūd čaļi, tad par to butu LM jāpadomā- kā runāt ar jauniešiem, pārliecināt tos palikt hokejā un treneties...

Apskatīju arī LV čempi U14 un skatos, ka tur viegli LM nav klājies ar... tik ar 1 pts beigās apieta Venta/Tukums un ar 7 Prizma/Pārdaugava un prieks, ka čempja finālstadijā tik 3 divciparu rezultāti LM ir bijuši... ja vēl tā arī līdz 18 gadiem un vēlāk būtu.... tas jau izskatās pēc interesanta turnīra jaunajiem

     [+] [-]

, 2012-04-25 22:49, pirms 12 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Latvijas U14 čempis izskatās pēc sakarīga turnīra (lai gan redzot kā Golovkovs U18 nospēlēja, maybe jau sāk likties, ka arī Latvijas U18 ir sakarīga līmeņa turnīrs ), LM vinnēja, bet tik ar 1 punktu Ventu/Tukumu un ar 7 Prizmu/Pārdaugavu = značit ir konkurence un labas spēles, arī divciparnieki laikam tikai kādi 3 viņiem bija...

Ja tā līdz 18 gadiem arī paliktu, tad jau būtu forši...
btw, reku cita mūsējo U14 komanda (zem nosaukuma Latvia Selects) šodien sāka dalību World Selects Invitational turnīrā Prāgā: CupOnline - Matcher - World Selects... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-26 11:32, pirms 12 gadiem
archy0 rakstīja: Atceros starp LM 93-ajiem 15-16 gadu vecumā bija vēl labāks aizsargs par Siksnu un Nīmani, tāds Dzieva. Kur tas noziedējis??! Ne tikai Dzieva, bet arī no citām vecuma grupām pāris labāko hokejistu arī ap to vecumu met mieru hokejam. Un tas ir ne tikai LM, bet vispār visās komandās un jau sen.
Tas tikai parādi cik švakas zināšanas te 95% foruma dalībniekiem. Dzieva ir tas pats Nīmanis.

     [+] [-]

, 2012-04-26 21:36, pirms 12 gadiem
sweges rakstīja: Tas tikai parādi cik švakas zināšanas te 95% foruma dalībniekiem. Dzieva ir tas pats Nīmanis.
Nu sorry! Kā to varēju zināt, ka šis kaut kad mainījis uzvārdu? Kuriozs

     [+] [-]

, 2012-04-29 11:12, pirms 12 gadiem
Ha mēs viņus vinējām bulīšos!