Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Laguta atsakās no starta Zviedrijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laguta atsakās no starta Zviedrijā
Grigorijs Laguta
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Daugavpils "Lokomotīve" spīdvejists Grigorijs Laguta atteicies no starta Zviedrijas Elites sērijas līgā, lai labāk spētu sagatavoties Latvijas "Grand Prix", kas 1. augustā norisināsies Daugavpilī.

Viens no Daugavpils komandas līderiem Grigorijs Laguta vakar atteicās pārstāvēt savu Zviedrijas klubu "Vastervik", jo nolēma labāk gatavoties gaidāmajam "Grand Prix" seriāla posmam. Viņa vietu ieņēma Eriks Andersons.

"Vastervik" tikās ar "Indianerna". Kopumā dalībnieku sastāvs biju ļoti, ļoti spēcīgs, jo uz starta stājās pieci "Grand Prix" dalībnieki - Valašeks, Holta, Hariss, Gollobs, Iversens. Labāka izrādījās "Vastervik" vienība, kas uzvarēja ar 52:43.

Uzvarētājiem lielisks bija Kriss Hariss, kuram 15 punktu. Par trīs mazāk bija Nilam Kristianam Iversenam, kurš Daugavpilī aizvietos Niki Pedersenu. Vēl par vienu mazāk Tomašam Gollobam. Zaudētājiem ar 13 punktiem labākais bija Pjotrs Protaševičs.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-07-29 09:43, pirms 15 gadiem
nu tik buus sestdien!