Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ribņikovs: "G.Laguta Daugavpilī jūtas kā mājās"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ribņikovs: "G.Laguta Daugavpilī jūtas kā mājās"
Grigorijs un Artjoms Lagutas
Foto: SCANPIX SWEDEN

Daugavpils spīdveja kluba "Lokomotīve" prezidents Vladimirs Ribņikovs vienā no intervijām pastāstījis, ka Grigorijs Laguta pats vēlējies palikt kluba rindās, taču vienīgais klupšanas akmens bija finanses.

Jaunais "Lokomotīves" prezidents Vladimirs Ribņikovs intervijā Daugavpils televīzijai sīkāk skaidrojis, kā izdevās pierunāt Grigoriju Lagutu palikt komandā, kā arī to, kāpēc tika nolemts parakstīt līgumu ar poli Pāvelu Mesjoncu.

"Mēs redzējām spilgtas sacīkstes viņa izpildījumā, viņa potenciālu. Viņš mūsu komandā veiksmīgi uzsāka sezonu divus gadus atpakaļ, taču tad bija kritiens. Mēs nojaušam, kādi tam bija iemesli, tādēļ centīsimies viņam palīdzēt atgūt sportisko formu," līguma parakstīšanu ar Mesjoncu skaidro Ribņikovs.

"Grigorija vēlme bija skaidra, viņš šeit jūtas kā mājās. Mēs zinājām, ka viņš vēlas palikt Daugavpilī un par to mēs neuztraucāmies, bet problēma bija ar finansēm, jo cīnīties Polijas transfēru tirgū ir ļoti grūti - šeit nav nekādas krīzes. Izdevās atrast kompromisu, kas apmierināja abus," pastāstīja Vladimirs Ribņikovs.

"Lokomotīve" jau sarunājusi aizvadīt pārbaudes sacīkstes Polijas pilsētā Ravičā, kur arī gatavosies gaidāmajai sezonai.

Daugavpils "Lokomotīves" sastāvs gaidāmajā sezonā būs sekojošs: Artjoms un Grigorijs Lagutas, Romāns Považnijs, Pāvels Mesjoncs, Čārlijs Gjede, Leonīds Paura, Jevgēņijs Karavackis, Vjačeslavs Giruckis, Kjasts Puodžuks un, protams, Maksims Bogdanovs.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-14 13:25, pirms 14 gadiem
Visi krievi D-pilī jūtas kā mājās.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-14 13:32, pirms 14 gadiem
Johansons rakstīja: Visi krievi D-pilī jūtas kā mājās.
Nu baigais ass esi!

     [+] [-]

, 2010-01-14 13:39, pirms 14 gadiem
hehe Čārlijs

p.s. atceries Johanson, ka Daugavpils ari ir LV pilseeta

     [+] [-]

, 2010-01-17 19:30, pirms 14 gadiem
un vēl ir deģenerāti kuri ieraugot uzrakstu RīGA pārsvītrotu ar sarkanu(ceļa zīme RīGAS beigas) svītru domā ka Latvija ir beigusies!!!!!!!!!!!!!!