Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Puodžuks startēs Zviedrijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Puodžuks startēs Zviedrijā
Kjasts Puodžuks
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Viens no Latvijas labākajiem spīdvejistiem Kjasts Puodžuks turpmāk startēs Zviedrijas otrajā spēcīgākajā spīdveja līgā. Viņš pārstāvēs "Allsvenskan" vājāko komandu "Getingarna".

Lai arī Kjasts Puodžuks šosezon joprojām nespēj demonstrēt stabilu un labu braukšanu, tomēr vēlmi viņu redzēt savā komandā izrādījis Zviedrijas "Allsvenskan" klubs Stokholmas "Getingarna". Stokholmas komandai šī sezona ir ļoti neveiksmīga, jo vienība pārliecinoši ieņem pēdējo vietu. Sešās sacīkstēs piedzīvoti tikai vieni vienīgi zaudējumi, pie tam vidēji katrās sacensībās tiek piedzīvota neveiksme ar vairāk nekā 20 punktiem.

Komanda kopumā ir ļoti jauna, tikai četriem braucējiem ir vairāk par 20 gadiem, bet ir virkne braucēju, kuriem ir 17, 18 un 19 gadi. Neviena skaļa uzvārda šajā klubā nav, tādēļ cerēsim, ka Kjasts šajā vienībā atstās labu iespaidu. Puodžuks debitēs "Getingarna" rindās jau ceturtdien, kad Stokholmas vienība savā trekā uzņems citu galvaspilsētas komandu "Hammarby", kas ieņem vietu tabulas vidusdaļā. "Hammarby" rindās startē arī Andrejs Karpovs un Martins Smolinskis. Abus nedēļas nogalē varēja redzēt Daugavpilī "Grand Prix" kvalifikācijas sacensībās.

Interesanti, ka "Allsvenskan" startē arī Maksims Bogdanovs. Viņa pārstāvētā komanda "Masarna" ieņem priekšpēdejo vietu, astoņās sacīkstēs tiekot pie vienas uzvaras un viena neizšķirta. Atgādināsim, ka Kjasts Puodžuks ir vienīgais Latvijas spīdvejists, kurš pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas spējis izcīnīt kādu godalgu individuālajās sacensībās. 2005. gadā viņš kļuva par Eiropas junioru vicečempionu.

Izmantotie resursi:
speedway.nu
latvijasspidvejs.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-07-07 11:44, pirms 15 gadiem
Veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-07-07 12:43, pirms 15 gadiem
Veiksmi...Bet tomeer kaut kaa Kjastam galiigi neiet...Vins it ka baidas braukt un cinties)