Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Avāriju karali" Maldonado "Renault" komandā nomainīs Magnusens

Juris Grīns
Juris Grīns

"Avāriju karali" Maldonado "Renault" komandā nomainīs Magnusens
Pastors Maldonado
Foto: AFP/Scanpix

Piepildīsies nesen izskanējušās baumas par izmaiņām "Renault" komandas sastāvā - jau 2016. gada F1 sezonā Pastoru Maldonado nomainīs Kevins Magnusens, ziņo britu izdevums "Autosport".

Prestižā žurnāla pārstāvji no drošiem avotiem uzzinājuši, ka jau tuvāko dienu laikā Magnusens parakstīs līgumu ar "Renault" komandu, savukārt oficiāli par to tiks paziņots trešdien, kad Parīzē gaidāma "Renault" vienības prezentācija.

"Autosport" ziņo, ka no komandas aizies Maldonado. Par iemeslu tam kļuvušas nesaskaņas starp "Renault" komandu un Maldonado ilggadējo sponsoru, Venecuēlas naftas kompāniju PDVSA. Abu pušu starpā līgums ir lauzts.

Tiek gan ziņots, ka pastāv vēl pavisam neliela iespēja, ka "Renault" un PDVSA tomēr atsāk sarunas, vienojas par jauniem nosacījumiem, tiek parakstīts līgums un Maldonado saglabā vietu komandā. Šāda iespējamība gan esot maz ticama.

23 gadus vecais Magnusens 2014. gadā startēja "McLaren" komandā, pērn bija tās testpilots, bet savā dzimšanas dienā, 5. oktobrī viņam tika paziņots, ka sadarbība tiek pārtraukta. Visticamāk, pēc vienas sezonas pārtraukuma dāņu autosportists atkal startēs Formulā 1.

Maldonado savukārt tas visticamāk nozīmēs F1 karjeras beigas. Čempionātā viņš aizvadīja piecas sezonas, pārstāvot "Williams" un "Lotus" komandas, arī uzvarot vienā posmā.

Pašlaik gan vēl ir brīvas divas vietas, abas "Manor" komandas sastāvā. Teorētiski Maldonado varētu kļūt par vienu no kandidātiem uz vietu "Manor" sastāvā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2016-01-29 11:34, pirms 8 gadiem
Luk Manor vinam ista vieta, veres nabaga komandai lidzeklus nest un pats ari pie vizinasanas tiks.

  +4 [+] [-]

, 2016-01-29 11:46, pirms 8 gadiem
F1 drosiba uzlabojas par 200%, lidz ar to, slegtos kokpitus var atmest, jo celonis avarijam ir likvidets.

     [+] [-]

, 2016-01-29 12:13, pirms 8 gadiem
Magnusens daudz labāks kandidāts braukšanai Renault! Lai izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-29 13:33, pirms 8 gadiem
Hmm, Reno ir labs finansiālais pamats, jo Maldonādo sakarā PDVSA ienesa vairāk ļimakus, nekā Pastors sadauzīja mašīnas un dabūja sodus Bet Magnusenam ar kaukādi dūži tur ir aizmugurē, ja nebūtu, tad jau būtu kādu francūzi ņēmuši.

     [+] [-]

, 2016-01-29 14:42, pirms 8 gadiem
Legion rakstīja: Hmm, Reno ir labs finansiālais pamats, jo Maldonādo sakarā PDVSA ienesa vairāk ļimakus, nekā Pastors sadauzīja mašīnas un dabūja sodus Bet Magnusenam ar kaukādi dūži tur ir aizmugurē, ja nebūtu, tad jau būtu kādu francūzi ņēmuši.
Šaubos par Magnusenu. Skandināvi ir ļoti konservatīvi, viņi principā nemaksā par saviem startiem. Ne Botas, ne Kimi (izņemot laikus Lotus, kad viņu atbalstīja Monster) par saviem startiem nemaksā milzīgas summas, arī Magnusenam Mclaren laikos šķiet neviena liela naudas maisa aiz muguras nebija.

     [+] [-]

, 2016-01-29 15:16, pirms 8 gadiem
Crashators var mierīg iet palīgā Skysports pacaniem pareiz Renault dara liekot perspektīvu braucēju kuru Deniss izbrāķēja bet vienīg es domāju vai pastors neiesūdzēs tiesā Renault

     [+] [-]

, 2016-01-29 15:40, pirms 8 gadiem
vispaar Maldonado bija viens no retajiem iemesliem kaapeec vispaar bija jeega skatiities formulu1

     [+] [-]

, 2016-01-29 16:16, pirms 8 gadiem
playthegame rakstīja: Šaubos par Magnusenu. Skandināvi ir ļoti konservatīvi, viņi principā nemaksā par saviem startiem. Ne Botas, ne Kimi (izņemot laikus Lotus, kad viņu atbalstīja Monster) par saviem startiem nemaksā milzīgas summas, arī Magnusenam Mclaren laikos šķiet neviena liela naudas maisa aiz muguras nebija.
Runa jau ka Lego atbalsta Magnusenu, bet vai ta ir patiesiba un ar kadu naudas summu gruti teikt, ja vins noklus Renault, japavero vai uz masinas nav Lego uzlime un kada izmera, kura vieta, kas ari noteiks summas izmeru.

     [+] [-]

, 2016-01-29 17:34, pirms 8 gadiem
varjags rakstīja: vispaar Maldonado bija viens no retajiem iemesliem kaapeec vispaar bija jeega skatiities formulu1
man Gan Verstapens šosezon