Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Foto: Olimpiskajā dienā Liepājā vingro 5000 skolēnu

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Lielas skolnieku straumes no rīta plūda uz stadionu "Daugava", kur notika tradicionālā Olimpiskā diena, kas šogad pulcēja vēl nebijušu daudzumu bērnu un jauniešu. Visā Latvijā uz kopīgā vingrošanā vienojās vairāk nekā 100 tūkstoši skolnieku.
Iepriekšējās reizēs šajā pasākumā piedalījās tikai Liepājas vispārizglītojošo iestāžu 5. klašu skolnieki, bet šoreiz durvis tam tika atvērtas arī 6. - 12. klašu pārstāvjiem, kopumā ap 5 tūkstošiem skolēnu. Starp viņiem bija arī vairāku pilsētas sporta spēļu komandu treneri un spēlētāji. Olimpisko dienu pagodināja basketbola klubs "Liepāja/Triobet", "Kuršu" florbolisti, sieviešu basketbola komanda "Vega 1/Liepāja", hokeja klubs "Liepāja", kā arī kanoe airētāji Aivis Tints un Gatis Pranks, kuri kopīgi ar visiem piedalījās rīta rosmē.