Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija slavē uzbrucēju duetu, kā arī piesaista aizsargu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pertija slavē uzbrucēju duetu, kā arī piesaista aizsargu
Andrejs Kovaļovs sacenšas ar Pāvelu Šteinboru
Foto: Viktors Sarvuta

Futbola kluba "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija pēc vakar izcīnītās uzvaras LMT Virslīgā pret "Olimps/RFS" (1:0) slavējis komandas uzbrucēju duetu, kā arī pastāstījis, ka komandā turpmāk spēlēs arī aizsargs Georgijs Uļjanovs.

Vakar "Dinaburg" izbraukumā interesantā spēlē ar 1:0 pieveica "Olimps/RFS", kura rindās spēlēja Juris Laizāns. Vienīgos vārtus guva Vasīlijs Gučašvili, kurš bija precīzs pēc lieliskas Andreja Kovaļova piespēles. Jāpiemin, ka daugavpilieši no 70. minūtes spēlēja mazākumā, jo otro brīdinājumu saņēma Pāvels Koļcovs.

Komandas galvenais treneris Tamazs Pertija bija apmierināts ar komandas sniegumu, īpaši uzslavējot abus uzbrucējus: "Esmu apmierināts ar komandas spēli. Mačs bija smags, jo komandas bija noskaņotas kaujinieciski, uz laukuma bija kautiņš [kopumā tika parādītas septiņas dzeltenās kartītes, pie tam visas "Dinaburg" - aut.]. Neskatoties uz to, komanda nospēlēja ļoti organizēti. Bija arī pāris kļūdas aizsardzībā, bet kopumā esmu apmierināts. Nepatika, kā nospēlēja Afanasjevs, jo viņam ir jāspēlē spilgti, bet viņš to neizdarīja

Īpaši gribētos izcelt uzbrucēju duetu Kovaļovs - Gučašvili, kuri nospēlēja lieliski. Starp viņiem bija lieliska sapratne, kas izpaudās arī izcilās piespēlēs - pēc Kovaļova piespēles Gučašvili guva vārtus, bet pēc Gučašvili piespēles Kovaļovs izgāja viens pret vienu ar vārtsargu. Bija iespējas uzvarēt arī ar lielāku pārsvaru, bet savas iespējas neizmantojām. Vakar pēc iespējas ilgāk centos neizdarīt maiņas, jo laukuma zālājs bija garš, bet spēlētājiem pie tā bija grūti pierast."

Atsevišķu kritiku Tamazs veltīja komandas balsta pussargam Pāvelam Koļcovam, kurš tika noraidīts: "Koļcovs jau ne pirmo reizi tiek noraidīts. Viņš par to tiks sodīts, jo tā darīt nedrīkst, pie tam vēl izbraukumā. Vairāk kā 20 minūtes nācās spēlēt mazākumā, pie tam pretiniekiem bija tādi spēlētāji kā Laizāns un Štolcers, kuri var viegli to izmantot. Koļcovam pietrūkst koncentrācijas."

Pertija arī pastāstīja, ka ar vienību jau kādu laiku trenējas krievu aizsargs Georgijs Uļjanovs, kurš iepriekšējā sezonā jau spēlēja "Dinaburg" rindās. Daugavpils komandas treneris izteicās, ka 23 gadus vecais aizsargs paliks komandā.

Nākamā spēle "Dinaburg" būs tikai 13. septembrī, tādēļ vienība izmantos iespēju, lai uzlabotu momentu realizāciju, kā arī veiks dažādus fiziskās kondīcijas testus, lai novērtētu spēlētāju gatavību.

Izmantotie resursi:
dinaburg.com

     [+] [-]

, 2009-08-31 22:09, pirms 15 gadiem
Ja jau Pertija tiesnesi nekritizē,tad jau kartiņas bijušas pelnītas.
Daugavpilieši lēnām stiprinās un gan jau vēl sagādās nepatikšanas gan Ventspilj,gan Skonto.Vienīgi tos punktus par daudz zaudējuši ,lai noķertu pirmo trijnieku.
Slēpts komentārs: kopitik
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja