Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: FS "METTA/Latvijas Universitāte" piedāvā interaktīvi iepazīties ar spēles sākumsastāvu

Šodien NSB "Arkādija" laukumā ar mākslīgo segumu FS "METTA/Latvijas Universitāte" aizvadīs savu otro spēli Virslīgas čempionātā tiekoties ar vēl vienu Rīgas komandu FK "Daugava". Mettieši ar operatīviem jaunumiem no spēles (pirmsspēles un spēles starplaika ekspertu viedokļiem) centās uz stadionu neatnākušos līdzjutējus informēt arī sezonas pirmajā spēlē. Tā tas tiks turpināts arī šodien, jo jau vairākas stundas pirms mača, internetā pieejams video ar iespēju aplūkot FS "METTA/Latvijas Universitāte" sākumsastāvu un rezervē pieteiktos futbolistus 31. marta spēlei.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2012-03-31 11:03, pirms 12 gadiem
Super! Prieks par šādām aktivitātēm Latvijas futbolā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-31 13:03, pirms 12 gadiem
Mettai vēl tik jākrāj pt, ne tikai jātaisa smukas filmiņas,ja izdosies arī sportiskā ziņā, tad jau būs labums visais virsligai kopumā.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-31 21:22, pirms 12 gadiem
Skonto arī jākrāj punkti! Un tad, kad sāks taisīt smukas filmiņas, tad iespējams, ka piesaistīs arī citus līdzjutējus, ne tikai pārdesmit H-sideistus Lai mums visiem izdodās!