Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Metta" pārsteidzoši sakauj RFS

30. septembrī Hanzas vidusskolas stadionā norisinājās"Synottip" futbola Virslīgas 24. kārtas spēle starp FK "Metta/LU" un RFS komandām. Maču pārsteidzoši aktīvi iesāka mājinieki, un pamanījās ātri izvirzīties vadībā - Usmans Abass tika nogāzts soda laukumā, un Dāvis Indrāns realizēja 11 metru soda sitienu. Pēc zaudētajiem vārtiem viesiem bija vajadzīgs brīdis lai atgūtos, tomēr pavisam drīz nāca vēl viens trieciens - pēc brīvsitiena izspēles vārtus no tuvas distances guva Kirils Ševeļovs. Turpinājumā viesiem bija vairākas labas iespējas atgūties, no kurām labākā nāca otrā puslaika sākumā, kad jau uz "Mettas" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, bet šoreiz Igora Kozlova sitienu atvairīja Dāvis Ošs. Viesi turpināja uzbrukt, bet pateicoties aizsargu un Oša darbībai, rezultāts tā arī palika nemainīgs - "Mettas" uzvara ar 2:0 (2:0).
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2017-09-30 23:03, pirms 7 gadiem
Šie zaudētāju spēlētāji spēlēs arī ar Fērām,super.Interesanti kurš gan cer ka izlase ar to au.... priekšgalā vīnnēs Fērus?