Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF aicina sniegt informāciju par rezultātu manipulācijām Latvijas futbolā

Latvijas Futbola federācija šodien izplatījusi aicinājumu sniegt informāciju, kas varētu palīdzēt spēļu rezultātu sarunāšanas un citu negodīgu darbību izmeklēšanā. Publicējam aicinājumu pilnā apmērā.

Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina futbola sabiedrību, tostarp, futbolistus, trenerus un klubu pārstāvjus informēt LFF par jebkāda veida informāciju, kas var sniegt palīdzību spēļu rezultātu manipulācijas vai citu negodīgu nodarījumu izmeklēšanas gaitā Latvijas futbolā.

Informāciju iespējams sniegt, sazinoties ar LFF pa epastu integrity@lff.lv.

LFF aicina futbolistus un klubu pārstāvjus spēlēt godīgi, atbilstoši visiem starptautiski pieņemtajiem FAIR PLAY jeb godīgas spēles pamatprincipiem!

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-29 19:29, pirms 9 gadiem
ta ir uefa inicativa,nevis lff tagad ko sakusi darit.Lietuva jau 2 nedelas atpakal izplatija sho pazinojumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-29 21:09, pirms 9 gadiem
Vaitad nevar uzināt, kas par cilvēkiem liek tās lielās sumas? Netticās ka pa internetu tāpat vien var pārsūtīt sumas ap 50 un vairak tukstošiem.

     [+] [-]

, 2014-10-29 23:34, pirms 9 gadiem
Aziātiem po.tie ļauj grūst riktīgi iekšā.Tie ir vienīgie kas var uzrādīt cik kurš ir licis,savādāk nekas neiznāks,vietējos kantoros man liekas vai maz dod Virslīgai Live,šeit arī sevi cienoši šeptmaņi nemaz nekrāmējas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja