Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koļesņičenko: "Citu simtprocentīgu variantu nebija"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koļesņičenko: "Citu simtprocentīgu variantu nebija"
Vladimirs Koļesņičenko
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Citu simtprocentīgu variantu nebija, negribējās arī kaut kur lidot uz nezināmu valsti un klubu. "Skonto" bija stabils variants, turklāt mājās. Šeit arī viss man jau ir zināms - bāze, kluba vadība utt.," sarunā ar eSports.lv šodien pastāstīja jaunais Rīgas "Skonto" pussargs Vladimirs Koļesņičenko.

Rīgas "Skonto" rindās mačā pret "Daugavu" (7:0) šosezon pirmoreiz laukumā devās Latvijas izlases pussargs Vladimirs Koļesņičenko, ar kuru eSports.lv pēc spēles nolēma aprunāties sīkāk: "Jūtos normāli, nebija nekādu problēmu. Esmu priecīgs, ka izdevies atgriezties. Teiksim tā - citu simtprocentīgu variantu nebija, negribējās arī kaut kur lidot uz nezināmu valsti un klubu. "Skonto" bija stabils variants, turklāt mājās. Šeit arī viss man jau ir zināms - bāze, kluba vadība utt. Ar "Skonto" trenējos jau divus mēnešus. Bija vajadzīgs atgūt spēļu praksi pirms izlases mačiem, tāpēc paliku."

Nojaušams, ka palikt Rīgā Vladimiru aicinājis arī zelta medaļu tuvums: "Ar "Skonto" ir reālas izredzes kļūt par čempioniem, un es centīšos palīdzēt, lai sasniegtu šo mērķi. Viss ir pašu rokās. Protams, "Ventspils" ir favorīte numur viens. Ar Romanu Grigorčuku mums ir lieliskas attiecības, zinām viens otru ļoti labi. Pirms mača pret "BATE" mums bija saruna par manu atgriešanos "Ventspilī". Man tas būtu lieliski, jo es zinu Grigorčuka prasības un priekšā gaidītu interesantas spēles. Taču visi zinām, kas notika tālāk - atnāca itālis, kurš tādu spēlētāju kā Koļesņičenko nezina [smejas]. Varu teikt lielu paldies Grigorčukam par izteikto piedāvājumu.

Esmu pārliecināts, ka viņam turpmākajā trenera karjerā viss būs kārtībā. Ja Dievs dos, varbūt vēl tiksimies. Mūsu pēdējā sarunā ar Grigorčuku arī pieļāvām, ka, iespējams, kādreiz mēs varētu turpināt sadarboties. Es uzskatu, ka 90% "Ventspils" panākumu ir Grigorčuka nopelns, un viņa vadībā Cīrihes komanda varēja tikt pieveikta. Tāds ir mans subjektīvais viedoklis."

Koļesņičenko arī apliecināja, ka Jura Laizāna prombūtnes laikā fiziski ir gatavs spēlēt Latvijas izlasē visas 90 minūtes, ja būs tāda iespēja: "Protams, esmu gatavs. Nesēdēju taču mājās visu laiku, bet trenējos! Skaidrs, ka mazliet trūkst spēļu prakses. Brīnumi nenotiks - ir liela atšķirība, vai tu spēlē visu laiku vai ne. Izlasē ar pāris izņēmumiem visi esam apmēram vienādā līmenī - piemēram, Māris [Verpakovskis] arī ir nospēlējis tikai pāris mačus. Viss ir jānopelna, jo izlasē nekādu simpātiju trenerim nav."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-30 00:02, pirms 15 gadiem
kljopa rakstīja: 90 minūtes izlasē var nospēlēt arī Morozs, bet "Viss ir jānopelna, jo izlasē nekādu simpātiju trenerim nav."
tad tu nepazīsti sarkovu!

     [+] [-]

, 2009-08-30 00:58, pirms 15 gadiem
nu Skonto izskatas diezgan specigi!!
it seviski videjaja linija 3ris LV izlases pussargi! !
uzskatu ka mums ir 3ris specigi klubi un parejie nu godigi sakot zema limenja!! nu ok moš Dina, Jurmala Olimps veiksmes gadijuma var atnemt punktus

  +2 [+] [-]

, 2009-08-30 10:58, pirms 15 gadiem
zapte.lv rakstīja: tad tu nepazīsti sarkovu!
tas bija sarkasms

  +1 [+] [-]

, 2009-08-30 17:07, pirms 15 gadiem
Pareizi darīja, ka izvēlējās to vienīgo variantu! Nafig kaut ko labāku meklēt, ja nevar atrast un labs variants, kur visu jau zina, stāv durvju priekšā?

  +1 [+] [-]

, 2009-08-30 19:58, pirms 15 gadiem
Un nebūs