Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Liepāja" realizē divas pendeles un izrauj uzvaru pār "Metta"

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
Šovakar Daugavas stadionā Rīgā tika aizvadīta Optibet Virslīgas spēle futbolā starp FK "Metta" un FK "Liepāja". Lai arī otrajā puslaikā vadībā atradās mājinieku komanda, pamatlaika pēdējo desmit minūšu laikā liepājnieki ar savu aktivitāti nopelnīja divus 11 metru soda sitienus un tos abus arī realizēja, tādējādi izraujot uzvaru ar rezultātu 3:2. Izšķirošos vārtus 90.minūtē guva Amancio Fortešs.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2019-07-28 21:24, pirms 5 gadiem
Nezinu ,bet manuprāt otrais pendels izdomāts.Tur bij tīra cīņa par bumbu.Pagaidīsim treneru komentārus.

  -2 [+] [-]

, 2019-07-28 21:39, pirms 5 gadiem
Tīras divas pendeles!Malači Liepājnieki!

Ps.Mettai tak vajag beidzot normalu treneri..

     [+] [-]

, 2019-07-28 22:05, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Tīras divas pendeles!Malači Liepājnieki!

Ps.Mettai tak vajag beidzot normalu treneri..
Ko viņi tādu izdarīja, lai varētu teikt, ka ir malači? Liepāja spēlēja vairāk kā vāji, paveicās, ka iedeva divas pendeles tik īsā laikā

  +1 [+] [-]

, 2019-07-28 22:48, pirms 5 gadiem
Nekomentēšu tiesnešu vājo sniegumu ! Tas lai paliek Dieva ziņā!
ŠI uzvara var nest Liepājai zaudējumu Eirokausos,jo būsim godīgi Mettas jaunieši apspēlēja Liepāju uz vienas kājas,tāpēc Liepājai svinēt, ne visai godīgu uzvaru,nevajadzētu! Skaistā spēle futbols pārvērsta par farsu! Kur palicis Godīguma un Taisnības princips!???

     [+] [-]

, 2019-07-28 23:33, pirms 5 gadiem
Manuprāt, abas pendeles slidenas(vaisvairāk gribas lietot šo vārdu, jo nav kvalitatīva atkārtojuma), bet tomēr no tā ko varēja saprast sliekšos piekrist tiesnesim. Pirmais pārkāpums laikam tomēr bija soda laukumā un otrajā pendelē izskatijās, ka bija diezgan atklāts grūdiens(korpuss) mugurā no Seribas.

     [+] [-]

, 2019-07-28 23:45, pirms 5 gadiem
Laukumaa viduu Kigurs pastaigajas, neiesaistijas daudzas divcinaas un vairakus uzbrukumus pavadija ar acim lenam skrejot aizmuguree. Gandri visi uzbrukumi Mettai izgaja caur Jurkovska malu! Tak var redzet ka vispar nenolasa speli,jebkuru ieskrejienu nenolasa un zaudee atrumaa. Otrie varti un vel divi momenti tiesi vinam paliekot aiz muguras uzbrucejam.
No otras puses ari Liepajai lielaka dala tadi pasi jauniesi ka Mettai, mazak, bet anyway daudzi. Otra pendele apsaubama. Katra gadijumaa otro pec kartas es tadu nebutu iedevis laikam, kaut ari kkur muguraa vins tur ieskrejis. Nu noteikti ne sarkana...

  +1 [+] [-]

, 2019-07-29 09:21, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Nezinu ,bet manuprāt otrais pendels izdomāts.Tur bij tīra cīņa par bumbu.Pagaidīsim treneru komentārus.
Pirmā DROŠI nav, jo tur ir metrs līdz soda laukumam...