Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Cauņa: "Pēc spēles pret Liepāju bija niknums"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Cauņa: "Pēc spēles pret Liepāju bija niknums"
Aleksandrs Cauņa (pa labi) pret Edgaru Gauraču
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien LMT Virslīgā aizvadītā 34. kārtas mača, kurā FK "Ventspils" ar 0:2 piekāpās "Skonto", tādējādi praktiski atvadoties no cerībām par čempionu titulu, pārdomās par spēli ar Sportacentrs.com dalījās pirmo vārtu guvējs Aleksandrs Cauņa un ventspilnieku kapteinis Jevgeņijs Kosmačovs.

"Gribējās atriebties pēc neveiksmīgās spēles pret Liepāju," atzina viens no mača varoņiem Aleksandrs Cauņa, kurš ar skaistu tālsitienu atklāja rezultātu. "Turklāt Ventspilī nebijām uzvarējuši vairākus gadus. Gribas pabeigt sezonu uz labas nots – vēl ir cerības izcīnīt 2. vietu, kas ar treneri Polu mums vēl nav izdevies."

"Jau pirms mača treneris bija izvēlējies šādu taktiku, speciāli treniņos gatavojāmies ventspilniekus tā segt. Domāju, ka taktika attaisnojās. Pats jutos brīvi, visi spēlējām ļoti kompakti. Žēl, ka tā nospēlējām pret Liepāju. Nākamajā treniņā pēc mača treneris teica, ka spēle netiks analizēta. Pats domāju, ka pareizi nenoskaņojāmies, necīnījāmies. Nebija viegli saņemties, taču varbūt tieši palīdzēja tas niknums, kas bija pēc tam. Tagad labi jāpabeidz sezona – varbūt paliksim otrie! Cerams, ka Liepāja uzvarēs "Ventspili"."

Komentējot savu vārtu guvumu, Cauņa atcerējās neseno maču izlases sastāvā: "Līdzīgi vārti kā pret Šveici. Turklāt Koliņko vispār, šķiet, pirmoreiz dzīvē iesitu, ja neskaita draudzības spēles."

Par nākamo sezonu gan Aleksandrs vēl īpaši nedomā: "Bija tikšanās ar kluba prezidentu. It kā ir kaut kādi varianti. Ja godīgi, uz pārbaudi vairs negribas braukt. Ja būs reāli varianti, tad tiks izskatīti. Šeit palikt vairs negribētos, bet – kas būs, tas būs."

"Pietrūka veiksmes," drūmi novilka FK "Ventspils" kapteinis Jevgeņijs Kosmačovs. "Kontrolējām spēli, bet piekliboja realizācija, ar ko pēdējā laikā mums ir problēmas. Vienkārši neiet sezonas beigās – momenti ir, bet iesist nevaram… Arī "Skonto" aizsardzībā spēlēja ļoti kompakti. Ceturtdien bija laba spēle pret "Sporting", un tajā gūtais nogurums nav attaisnojums mūsu šodienas sniegumam."

     [+] [-]

, 2009-10-26 20:40, pirms 15 gadiem
video

  +3 [+] [-]

, 2009-10-26 20:42, pirms 15 gadiem
Cauņa preizi komentē,ka jutās brīvi,jo viņa oponents Višņakovs vecākais laukumā jutās kā brīvais mākslinieks,darīja visu ko ,tikai nesedza Cauņu.
Mani gan kādreiz mācīja ,ka pussargam pussargs jāsedz.Tagad jau itāļu laiki,katrs dar .kā viņam tīk.

     [+] [-]

, 2009-10-26 20:42, pirms 15 gadiem
Nu jacer ka traumas vairs nesakos un spesi nostiprinaties kada laba komanda

     [+] [-]

, 2009-10-26 21:04, pirms 15 gadiem
pe4a12 rakstīja: video
ta ir virsliga.. kads video

  +4 [+] [-]

, 2009-10-26 21:05, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Cauņa preizi komentē,ka jutās brīvi,jo viņa oponents Višņakovs vecākais laukumā jutās kā brīvais mākslinieks,darīja visu ko ,tikai nesedza Cauņu.
Mani gan kādreiz mācīja ,ka pussargam pussargs jāsedz.Tagad jau itāļu laiki,katrs dar .kā viņam tīk.
Katrs jau var darīt kā grib, galvenais jau lai rezultātā tas pozitīvi atspoguļotos. Bet prieks, par Cauņu, galvenais, lai tiek prom no Latvijas un pieliek izaugsmē!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-27 07:27, pirms 15 gadiem
Futbola laukumā ir jādara tas,ko treneris liek.Ja tā nedara tad parasti rezultāts ir negatīvs,kā šoreiz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-27 07:58, pirms 15 gadiem
Cauņam biežāk jāspēlē ar liepājniekiem lai saglabājas niknums.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-27 08:58, pirms 15 gadiem
Kā vārtus guva Cauņa neredzēju, bet gan jau skatoties spēli pret Sporting viņš ievēroja, ka Koļinko ir tendence diezgan tālu iziet no vārtiem.

     [+] [-]

, 2009-11-01 11:45, pirms 15 gadiem
Un kur ir Cauņas vārtu video? Nafig te vispār ir video sadaļa?!