Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Četri "Compact.lv" spēlētāji diskvalificēti aizdomās par spēles rezultāta ietekmēšanu

Četri "Compact.lv" spēlētāji diskvalificēti aizdomās par spēles rezultāta ietekmēšanu
Laurenciu Stefans Marins
Foto: https://twitter.com/fkcompact

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja piespriedusi diskvalifikācijas vairākiem Latvijas 2. līgas komandas FK "Compact.lv" spēlētājiem, bet naudas sodu saņēmis SMScredit.lv Virslīgas komandas "Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija.

Komiteja ir saņēmusi "Compact.lv" – Balvu SC spēles tiesneša 1. augusta ziņojumu attiecībā uz darbībām no atsevišķu "Compact.lv" spēlētāju puses, kuras, iespējams, ir vērstas uz spēles rezultāta ietekmēšanu. Uz Komitejas sēdi pieaicinātais minētās spēles tiesnesis sniedza informāciju par aizdomīgo 2. līgas čempionāta spēli, skaidrojot spēles epizodes, kurās "Compact.lv" spēlētāji, iespējams, veica apzinātas darbības, kuras bija vērstas uz spēles rezultāta ietekmēšanu.

Spēles tiesnesis norādīja, ka spēles laikā informējis "Compact.lv" kapteini Arti Novicki par to, ka ir aizdomas attiecībā uz spēles rezultāta ietekmēšanu, taču viņa norādes netika ņemtas vērā un aizdomīgās darbības no spēlētāju puses turpinājās.

Uz Komitejas sēdi neviens no uzaicinātajiem "Compact.lv" spēlētājiem – Artis Novickis, Laurenciu Stefans Marins, Vitālijs Goreckis un Valts Zaķis - neieradās, neinformējot par neierašanās iemesliem. Tādējādi Komiteja konstatēja, ka saskaņā ar Komitejas nolikuma p.5.2., ir pietiekams pamats virzīt jautājumu uz LFF Disciplinārlietu komisiju attiecībā uz iepriekš norādīto "Compact.lv" spēlētāju diskvalifikāciju uz nenoteiktu laiku par rupju futbola ētikas pārkāpumu. Vēlāk Komiteja nolēma minētos spēlētājus diskvalificēt uz nenoteiktu laiku.

Starp citu Marins pirms šīs Virslīgas sezonas bija vēlāk diskvalificētās FB "Gulbene" pieteikumā, bet Novickis iepriekš bijis saistīts ar citu diskvalificēto klubu Rīgas "Daugava" un strādājis arī kā aģents.

No pārējiem Komitejas lēmumiem jāizceļ 140 eiro naudas soda piespriešana Virslīgas kluba "Skonto" galvenajam trenerim Tamazam Pertijam. Soda piespriests par sistemātisku tehniskās zonas atstāšanu SMScredit.lv Virslīgas čempionāta spēles FK "Ventspils" - "Skonto" laikā.

Vienas spēles diskvalifikācija piespriesta "Skonto" uzbrucējam Artūram Karašauskam, kurš nevarēs spēlēt piektdien pret BFC "Daugavpili", un Artūram Pallo no FK "Jelgava", kuram nāksies izlaist 11. septembra maču pret FK "Ventspils".

Izmantotie resursi:
lff.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-08-26 17:49, pirms 9 gadiem
Izmeklēšanu veica LFF Godīgas spēles un ētikas komiteja, kura savu atzinumu sniedza LFF Disciplinārlietu komisijai.

LFF Vidzemes reģions vēstī, ka spēle notika 31.jūlijā Šeibeļa stadionā, rezultāts – 1:6 par labu viesiem. Vārdā nenosauktais tiesnesis ir Edgars Maļcevs.

Rumānijas pilsonis Laurentiu Stefan Marin bijis pieteikts 2015.gada Virslīgas čempionātam ''Gulbenes'' sastāvā.

  +5 [+] [-]

, 2015-08-26 17:51, pirms 9 gadiem
Mačs beidzās 6:1 Balvu labā. Nez, spēlēja uz totālu vai handikapu?

  +1 [+] [-]

, 2015-08-26 17:59, pirms 9 gadiem
Novickis nestraadaaja Riigas Daugavaa pirms?

  +1 [+] [-]

, 2015-08-26 18:22, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Novickis nestraadaaja Riigas Daugavaa pirms?
FK Daugava Rīga un Gulbene

     [+] [-]

, 2015-08-26 18:36, pirms 9 gadiem
Viena cilvēka liecības ļauj sodīt? Tad jau tagad jebkurš soģis, zaļais gurķis, kurš apvainojās uz kādu no 2.līgas resnajiem večiem, kurš prieka pēc uzsit bumbu un palamā mazpieredzejošo tiesnesi var uztaisīt tam diskabeli. LFF tik gaida, rakstiet puiši, tiksiet uzreiz nākamajā līmēnī. Nebūs brīnums, ja tas Maļcevs nākamnedēļ tiesās virslīgu. Vai tad tik trakas lietas, ka tagad visūr toto tik spēlē. Varbūt vispār to bodi, amatieru futbolu aizklopēt. Apskat. rezultātus 1. un2.līgā, atgādina hokeja rezultātus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-26 20:04, pirms 9 gadiem
da ble tas tak ir amatieru futbols kā vispār var atļaut likt toto un tad vel brīnās lol

  +3 [+] [-]

, 2015-08-26 20:51, pirms 9 gadiem
HuliManiBano rakstīja: Kuri toto piedava vispar likt? Tiesam tikai bet365?
2. līgā Rīgas zonā un citu zonu spēlēs, kas notiek ap Rīgu praktiski vienmēr ir 1-2 cilvēki, kas toto kantoriem ziņo live likmes. Diemžēl nekādi likumi un noteikumi viņiem to neaizliedz darīt un kamēr viņi normāli uzvedas, viņus izmest nevar.

Googlee ierakstot konkrētu spēli no 2. līgas, man izmeta 7 dažādus kantorus, pieņemu, ka zinātājiem ir iespējas tikt arī tādos, kurus google pirmajā lapā neizmet

  +1 [+] [-]

, 2015-08-26 21:05, pirms 9 gadiem
Novickis pirms kāda laika sportacentra komentāros pats bija aktīvs. Vai negribēs pakomentēt arī šo rakstu? Nu lupatas šie "futbolisti", ja tā ir taisnība. Viss Compact.lv sastāvēja no vairākiem bijušajiem Rīgas Daugavas spēlētājiem un leģionāriem. Daļa no šiem leģionāriem pēc komandas izjukšanas izceļojusi pa citiem 1. līgas klubiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-26 22:01, pirms 9 gadiem
HuliManiBano rakstīja: Kurus izmeta? Un nav nekadi zinataji vai nezinataji! Puse kantoru jau pasi nelauj regoties no LV, otra puse bloketi pec IP no LV puses, paari paliek tikai saujina
par reģistrēšanos es neko nezinu, bet paņem vnk jebkuru no Rīgas zonas spēlēm, kas vēl nav bijusi, iemet googlē un pieliec klāt live betting. Izmet vairākas lapas, kas piedāvā likt. gan jau ka tos blokus var mierīgi apiet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-26 23:57, pirms 9 gadiem
HuliManiBano rakstīja: Tu jau saac kaa ivars un minins, tik pa gaisu. Es rakstiju, neko neizmeta nekada veidaa. Tikai bet365. Tapec nekul salmus un nosauc tos kantorus vardaa jeb tev bail? Nesaprotu sitos kas runaa pa gaisu. Ja reiz saki ka 7 izmeta tad nosauc - 7 vardi bus vieglaak kaa rakstit penteri.
marathonbet, betfair, sportsbet, livebetsoccer

slinkums tālāk rakstīt. tas ir tas, ko 30 sekunžu laikā atradu googlē. par to reģistrēšanos man tiešām sveša lieta, tā ka nezinu kam tiek klāt, kam nē. bet ja dikti grib apiet, nav jau problēmu dabūt kādu pazīstamu, lai, piemēram, no Anglijas vai Norvēģijas pieregojas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-27 12:18, pirms 9 gadiem
berija37 rakstīja: Nebūs brīnums, ja tas Maļcevs nākamnedēļ tiesās virslīgu.
Viņš jau debitēja Virslīgā pērn.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-27 16:21, pirms 9 gadiem
Čalis uztaisīja savu komanda, baigi biji sadomājies, ka tiks 1. Līgā , bet re kā, samācījās no DR un izdomāja pamēģināt, bet apdirsās!

     [+] [-]

, 2015-08-27 18:42, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Pertijam jau vareeja tikai briidinaajumu.
Nē, nevarēja.

D.R.P.p. 6.2.21: Par kluba oficiālo personu tehniskās zonas atstāšanu, pamatojoties uz ierakstu spēles protokolā – 70 EUR.
D.R.p. 4.2: Atkārtotu pārkāpumu gadījumā, DK var palielināt sankcijas.