Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Mača beigās puiši savācās"

Andrejs Siliņš

Pertija: "Mača beigās puiši savācās"
Tamazs Pertija
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Spēlētājiem uz laukuma ir jāspēlē visas 90 un dažreiz pat 95 minūtes, nevis 70, kā to šodien darīja manas komandas spēlētāji," pēc vakardien aizvadītās spēles pret "Olimps/RFS" LMT Virslīgā sacīja "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija.

Tamazs Pertija, "Dinaburg" galvenais treneris:
"Pirmkārt un galvenokārt, gribu teikt, ka mēs gandrīz izlaidām uzvaru no rokām paši savas vainas dēļ. Spēlētājiem uz laukuma ir jāspēlē visas 90 un dažreiz pat 95 minūtes, nevis 70, kā to šodien darīja manas komandas spēlētāji. Esmu priecīgs, ka mača beigās puiši savācās un guva izšķirošos vārtus pēc standartsituācijas. Divu nedēļu pārtraukumā, kas mums bija, pastiprināti pievērsām uzmanību uzbrukuma uzlabošanai, jo iepriekšējās spēlēs bijam guvuši maz vārtus. Es nesaku, ka ar šodienas sniegumu uzbrukumā esmu līdz galam apmierināts, bet mūsu komandā nav augstas klases uzbrucēju, kas varetu speli paņemt uz sevi un izšķirt tās iznākumu vienatnē. Jebkurā gadījumā mums pie tā vēl jāstrādā un to arī treniņos darīsim."

Jore Antons, "Olimps/RFS" galvenais treneris:
"Apsveicu "Dinaburg" ar uzvaru. Viņi parādīja labu, interesantu spēli. Mums savukārt šodien nedaudz nepaveicās, vienmēr ir nepatīkami ielaist vārtus mača pēdējās minūtēs. Gribētos atzīmēt, ka pretinieki labāk darbojās pie standartsituācijām nekā mēs, un varbūt tieši tāpēc viņiem bija vairak bīstamu momentu pie mūsu vārtiem. Pēdējā soda sitienā, pēc kura Daugavpils futbolisti arī guva izšķirošos vārtus, mums bija jānosedz bumbas lidojums ar augumiem, bet tā kaut kādā veidā izgāja sieniņai cauri un ielidoja vārtos. Teiksu godīgi - jūtos ļoti apbēdināts. Bet jebkurā gadījumā mēs turpināsim strādāt un mēģināsim uzlabot savu sniegumu."

Izmantotie resursi:
dinaburg.com

  -3 [+] [-]

, 2009-05-26 18:07, pirms 15 gadiem
Tamazs sāk palikt kā otrs Maurinjo,tik kā kas tā pie žurnālistiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-26 18:36, pirms 15 gadiem
Umjnica!Ļevaja naga!