Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Rīgā" interesanta pieeja lietām

Andrejs Siliņš

"Rīgā" interesanta pieeja lietām
Sergejs Semjonovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Kā vēsta Neatkarīgā Rīta Avīze, LMT Virslīgas futbola kluba "Rīga" vadība nesteidz apstiprināt, ka Sergeja Semjonova vietā galvenā trenera amatā stājies Genadijs Morozovs.

Šonedēļ FK "Rīga" caur Maskavu devusies uz Turciju, kur norisinās pirmā jaunās sezonas sagatavošanās treniņnometne. Krievijas galvaspilsētā komandai priekšā stādīts tās jaunais galvenais treneris - Krievzemes futbola speciālists Morozovs.

Tiesa, kluba vadība nesteidz paziņot, ka treneru maiņa jau notikusi. "Pirmkārt, mums ir nopietns klubs ar savu valdi un struktūru. Šādus lēmumus pieņem kluba valde, un pagaidām to neesam izskatījuši. Otrkārt, es neesmu pazīstams ar Morozovu, kurš tiek minēts kā Rīgas treneris. Treškārt, mēs ar viņu neesam runājuši par to, kāds būs kontrakts un tā nosacījumi," sacīja kluba viceprezidents Kārlis Villerušs.

Vilerušs atzīst, ka Semjonovam pirms došanās uz treniņnometni esot palielinātas pilnvaras, un nu treneris esot atbildīgs ne vien par galveno, bet arī dublieru un jauniešu komandām. Līdz ar to neviļus Semjonovs kļuvis par sporta direktora pienākumu izpildītāju.

"Rīgas" futbolisti šobrīd treniņnometni Turcijā aizvada kopā ar Novosibirskas klubu "Sibirj", ar kuru rīdziniekiem izveidojušās labas attiecības. "Sibirj" sastāvā uz pārbaudes laiku esot uzaicināti vairāki Latvijas galvaspilsētas vārdu nesošā kluba futbolisti.

Izmantotie resursi:
NRA

     [+] [-]

, 2008-01-25 02:20, pirms 16 gadiem
hmmm interesanti..

  +5 [+] [-]

, 2008-01-25 08:28, pirms 16 gadiem
Nevis izveidojušās labas attiecības, bet abi klubi pieder vienam cilvēkam, kā dēļ arī notiek šādas muļķibas, ka treneri kurš sarīko lielāko sezonas sensāciju nobīda malā, ieceļot viņa vietā kādu "misteru X" Morozova personā, kurš pat nav redzējis komandu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-25 08:30, pirms 16 gadiem
Un vai tad Fk Rīga neatrodas vienotā sistēmā ar "ASK Rīga" basketbola klubu, "Rīga volejbola" klubu, "Rīga" florbola klubu un "Rīga 2000" hokeja klubu kas ir vienota rīgas sporta sistēma, kapēc pēkšņi viens no klubiem bija jāpārdod vai vismaz jādod ar to rīkoties kādam krievu biznesmenim?

     [+] [-]

, 2008-01-25 08:59, pirms 16 gadiem
bet vai tad FK Rīga ir pārdots?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-25 09:40, pirms 16 gadiem
Cik man zināms nē, taču kā lai savādāk nosauc to, ka viens cilvēks var šādi rīkoties ap to?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-25 11:51, pirms 16 gadiem
Latvijas prakse - nomainīt treneri, kurš gūst panākumus. Gabula, Semjonovs, kurš nākamais?

     [+] [-]

, 2008-01-25 12:08, pirms 16 gadiem
SK "Rīga" sistēmā ir šādas komandas:
volejbolā - SK "Rīga",
hokejā - HK "Rīga 2000" un LSPA/Rīga,
futbolā - FK "Rīga",
basketbolā - "ASK Rīga" un TTT/Rīga,
velosportā - Rietumu banka/Rīga.
Un nepieder FK "Rīga" nekādam vienam cilvēkam.

     [+] [-]

, 2008-01-25 12:51, pirms 16 gadiem
massbeat

bens un LM, starkovs un skonto td nakamajam vajadzetu but grigorcukam

     [+] [-]

, 2008-01-25 13:12, pirms 16 gadiem
siipolzagli ir vienkaarshaaki varianti kaa atmazgaat naudu. Lai atceramies sia "vundera" kur viens cilveeks gada laikaa izgroziija 400 miljonus.
tas gan ir feini ka cilveeki fano par kluba iipashnieku, treneri vai masieri. Ja Discovery raadiitu sizhetu par Latvijas faniem - Latvijas futbola fani neiet uz speeleem jo tie fano par komandas budzhetu un masiera tautiibu. Pati speele vijnus neinteresee.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-25 14:51, pirms 16 gadiem
playthegame:

Bens peec 2005 gada nespeeja vairs atguut chmpja titulu... Arii, kad vish atnaaca 2004. gadaa LM izlaida titulu no rokaam vienaa speelee... Liepaajaa toreiz pakaasa Skonto ar 2:3, jabuutu neizshjirts LM buutu chempji, bet tajaa speelee 91. minuutee Solonicins neiesita pendeli.

Sarkovs domineeja LV futbolaa n`tos gadus... Peec euro 04 nosleedza liigumu ar Spartaku... Taa ka neviens vinju par labiem panaakumiem NEATLAIDA...

Turpretii ar Semjonovu un Riigu ir kaut kaads liidziigs variants kaa savulaik 90. dadu beigaas bija ar LM... 98. 99. gadaa pie LM stuures naaca Popkovs... Tika izciiniiti 2 sudrabi un piermo reizi uzvareets skonto. Tad LM vadiiba saaka dirsties uz savaam ambiicijaam... Aicinaaja Sheljestu, aicinaaja Muhanovu... Abu mineeto pavadiibaa tika izciiniitas knapas treshaas vietas. Peec tam nekas cits neatlika kaa padziit krievus un sakaartot bardaku. Pie stuures staajaas LM dublieru treneris Lukins, kursh no dublieriem panjeema taadus speeleetaajus, kaa Kljava, Ivanovs, Zhuravljovs u.c. Un peec tam jau naaca Bens...

Tad luuk mana doma... NENONJEMT treneri, kursh paveicis milzu darbu un sensaaciju... KAS notiek, kad saak piities ar nezinaamas izcelsmes krieviem, lasiit augstaak...

     [+] [-]

, 2008-01-25 19:06, pirms 16 gadiem
to Fiasko
Precīzi! Par Semjonovu un Popkovu.Bingo!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-25 19:57, pirms 16 gadiem
Paši laikam atjēdzās no pohām un saprata, kādus sudus sataisijuši. Nu tad tagad izlocās, kā varēdami. Smiekligak butu, ja ar to Morozovu jeb ka tur butu noslegts līgums.