Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" noslēgusi darījumu par Pedrinju pāreju uz Portugāles klubu

Rolands Eliņš

"Riga" noslēgusi darījumu par Pedrinju pāreju uz Portugāles klubu
Pedrinju. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Latvijas čempionvienība futbolā "Riga" vienojusies ar Portugāles augstākās līgas klubu "Gil Vicente" par 28 gadus vecā pussarga Pedrinju pāreju uz Portugāles klubu, vēstīts kluba paziņojumā.

28 gadus vecais Portugāles pussargs Pedrinju par "Riga" futbolistu kļuva 2020. gada vasarā. "Riga" sastāvā Pedrinju kopumā laukumā devās 12 spēlēs, guva trīs vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Pedrinju guva uzvaras vārtus Eiropas līgā pret Sanmarīno "Tre Fiori".

Pedriju kopā ar "Riga" bija devies uz treniņnometni Dubaijā un pirms dažām dienām piedalījās komandas pirmajā starsezonas pārbaudes mačā pret "Zenit".

Pirms tam Pedrinju bija spēlējis tikai Portugāles klubos "Freamunde" un "Pacos de Ferreira". Portugāles augstākajā līgā Pedrinju aizvadījis 93 spēles, guvis 11 vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles.

Portugāles augstākajā līgā spēlē 18 komandas. "Gil Vicente" 14 spēlēs ieguvusi 13 punktus un atrodas 15, vietā. Līdere ar 36 punktiem ir titulētā "Sporting". Savukārt iepriekšējā sezonā "Gil Vicente" ieņēma desmito vietu Portugāles čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/135

     [+] [-]

, 2021-01-23 17:30, pirms 3 gadiem
Transfēra summa?