Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepājas metalurgs" kapitulē otrajā pārbaudes spēlē

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Liepājas metalurgs" kapitulē otrajā pārbaudes spēlē
Oskars Kļava
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Turpinot gatavoties 2009. gada sezonai, "Liepājas metalurga" futbolisti šodien treniņnometnē Turcijā aizvadīja otro pārbaudes spēli. Rezultāts pret ukraiņu "Karpaty Lviv" gan visai neveiksmīgs - 0:5.

Kā eSports.lv šovakar pastāstīja "Liepājas metalurga" pārstāvis Harvejs Rudzītis, komanda treniņos nopietni nodarbojas ar fizisko sagatavotību, kas atspoguļojās arī šodienas spēlē - pietrūcis ātruma un spēka, tāpēc salaisti tik daudz vārti. Pārsvars "Karpaty" komandai bijis visai liels, ukraiņi bijuši ātrāki. Savukārt retajās reizēs, kad uzbrukumā kaut kas varējis sanākt liepājniekiem, allaž pietrūcis mazliet veiksmes vai meistarības.

Reālākā iespēja gūt vārtus bija aizsargam Oskaram Kļavam, kurš pēc stūra sitiena ar galvu no piecu metru attāluma raidījis bumbu pāri vārtiem. Laukumā tikuši visi liepājnieki, izņemot Pāvelu Surņinu, kurš guvis nelielu savainojumu, tāpēc atpūtināts. Savukārt uzbrucējs Kristaps Grebis, kurš Azerbaidžānas komandā "Neftchi" nepaliks, jau atgriezies Latvijā, jo savainojuma dēļ bez futbola, kā paredzēts, būs jāiztiek vismaz desmit dienas.

Rudzītis arī pastāstīja, ka komanda Turcijā meklē galvenokārt papildinājumus uzbrucējā, varbūt arī vidējā līnijā. Pāris futbolisti jau izvērtēti, taču nekas noderīgs nav atrasts. Aizsargs Intars Kirhners un lietuviešu pussargs Povils Krasnovskis komandā, visticamāk, paliks.

Turcijā "Liepājas metalurgs" aizvadīs treniņnometni līdz 2. februārim. Paredzētas vēl divas pārbaudes spēles - 26. janvārī pret krievu Naļčikas "Spartak" un 30. janvārī pret gruzīnu Tbilisi "Dinamo".

"Liepājas metalurga" pamatsastāvs: Spole; Kirhners, Kļava, Ivanovs, Jemeļins; Žuravļovs, Rafaļskis, Tamošausks, Soloņicins; Kamešs, Prohorenkovs.

Uz maiņu laukumā devās: Šteinbors, Zirnis, Krasnovskis, Rakels, Koršakovs un Aleksejevs.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-23 20:14, pirms 15 gadiem
Abramchiks jau teica,ka strādās 3 reizes nopietnāk nu es domaju ka uz visrsligu bus jau ok Tik vajag kādu labu uzbrucēju

     [+] [-]

, 2009-01-23 20:14, pirms 15 gadiem
0:5 par neveiksmi nosaukt ir grūti un ļoti optimistiski! Tas ir daudz trakāk kā neveiksme! Bet nekas, varētu ar Tbilisi pacīnīties, VARBŪT arī ar Naļičku[kgan tas ir RPL klubs]

  +3 [+] [-]

, 2009-01-23 20:14, pirms 15 gadiem
Nūu bišk pa traku, bet labi, ka visi dabūja uzspēlēt !

  +4 [+] [-]

, 2009-01-23 20:15, pirms 15 gadiem
Limenis jau ir savadaks.Bet mecis vienalga malaci.Daudzi pasmaju puisi spele.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NANI27

     [+] [-]

, 2009-01-23 20:21, pirms 15 gadiem
Treniņspēle ir tikai treniņspēle, tie rezultāti nav īpaši nopietni ņemami(tieši tāpat arī uzvara ar 5:0 treniņspēlē vēl nebūtu pietiekams iemesls sajūsmai).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-23 20:32, pirms 15 gadiem
nu cerams uz spēli pret Nalčiku būs visi jau daudz maz formā,jo tā komanda ir diezgan nopietna,lai gan pārbaudes spēlēs neko nevar paredzēt un pēc šiem rezultātiem izdarīt kkādus secinājumus būtu tizli!

  -1 [+] [-]

, 2009-01-23 20:40, pirms 15 gadiem
homersimpson rakstīja: Ko labu 0:5 saka?
jāturpina smagi strādāt!

     [+] [-]

, 2009-01-23 21:03, pirms 15 gadiem
Nu tā ir kā ir... Bet neko darīt, jācer uz labāku spēli nākamajās spēlēs. Lai gan pret Naļčikas "Spartak" varētu iet vēl grūtāk, varētu mēģināt paņemt to Tbilisi "Dinamo", bet arī būs grūti. Vajadzētu pāris vāciešus no 2. Bundeslīgas paņemt. Kas tas būtu par pozitīvu pārsteigumu, ja Abramčiks atvestu uz Liepāju Haristeasu no "Nurenberg"! Bet tas pie mūsu līmeņa un naudas diemžēl nav iespējams. Jāņem kādi uzbrucēji no akadēmijām vai no 2. Bundeslīgas lejas gala klubiem. Varētu jau pāris labākos no tām reģionālajām līgām savākt. Derētu daži vācieši. Vajag 1, 2 uzbrucējus, iespējams pat 3, jo Karlsons lauza līgumu un Grebis iespējams aizies no "Metalurga". Noderētu kāds jauns, labs un talantīgs vārtsargs, bet tas vasarā. Spole jau diezgan vecs, Krucs beidza karjeru. Iespējams, nākamsezon "Metalurga" vārtos nr. 1. būs Pāvels Šteinbors. 2. varētu būt vēl viens Pāvels - Naglis. Bet 3. vajadzēs. Tas varētu būt vācietis...

  +2 [+] [-]

, 2009-01-23 21:16, pirms 15 gadiem
aj.. ko jus te varaties.. visu paradis Virsliga...

  +2 [+] [-]

, 2009-01-23 21:56, pirms 15 gadiem
Prieks paskatīties LM sastāvu. Pēc Sadraudzības kausa spēlēm, kad ielika Ventspils sastāvu bija visādi Čirkini, Švillas, Dekas, Cilinšeki, Tsigarlaši. Samosbrods koroče.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-23 23:04, pirms 15 gadiem
to kasparello99
Man gan vairāk interesē rezultāts uz tablo.Un vēl.Vimbam taisnba,visu parādīs virslīga.Reglaments atļauj vēl joprojām izmantot piecus leģionārus.
Kāda problēma?Šaubos vai būsi priecīgs skatīties uz LM sastāvu,ja LM ar saviem letiņu kadriem netiks trijniekā.Tad atkal trenera skalps būs vajadzīgs un jāmeklē citi vainīgie.